Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.881.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla benimde aynı sorunum var ama bir çözüm bulamadım.sabunlu su ile sildim biraz temizlendi ama tam değil.bulan olursa çözümünü bende uygulayacağım.ayrıca bu kapadokya işi de inşaallah olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69

Arkadaşlar şu deri koltuk temizleme işini hâlâ söylemediniz...Nasıl bir şey önerirsiniz..?

Ben de birkaç soru sormuştum ama kimse yanıtlamadı.Bilgisi olan arkadaşlar birşeyler yazarlarsa sevinirim.

Ben koltukları ılık nemli bezle siliyorum.Herhangibir temizlik ürünü kullanmıyorum.
  • Bence Nisan sonu ya da Mayıs başı gibi Kapadokya ya da Kuşadasın da buluşalım...Eğer Kuşadası olursa Meryemana ve Efes harabelerini de dolaşır Davutlar Kültür parkta mangal partisi veririz....O tarafları bilen bilir harika yerlerdir...Hele Davutlarda orman ve denizin buluştuğu yerde mangal yakıp o güzelim çam ve deniz havasını içimize çektiğimiz düşünsenize..
  • İzmir kapadokya kac saat
  • izmir kapadokyaya 10 saat.
  • ya bu bulusma işi cok iyi olur eger benim onemli bir işim cıkmassa kesin varım ama o tarihlere vizeler denk gelirse cok kotu olur
  • Arkadaşlar merhaba,

Laguna II mi Bosch servisinde bakıma soktum,

-Triger kayışı
    -Bilyalar
    -Kayışlar
    -Hidrolik ilaveleri
    -Devridaim pompası
    -Conta ve keçeler
    -Antifriz
    -Benzin filtresi
    -Cam suyu
    -Carbon Clean
    -Gıcırtı kesme işlemleri
    -Cam yataklarının temizlenmesi
    -9 Saat işçilik

Toplam 470YTL tuttu,sizi bilemem ama ben Renault servisinde bunları bu fiyata asla yaptıramazdım.Tavsiye ederim,ilgi alaka süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 21 Şubat 2007; 17:18:27 >
  • USTA NERDE BU BOSH SERVİSİ BİZDE GİDELİM BENİM 120 BİN BAKIMI 1400 YTL TUTMUŞ
  • ARKADAŞLAR BU BULUŞMA ORGANİZASYONU MANTAR OLCAK GİBİ
    BENCE BİZ İSTANBULDAKİLER BİR ADIM ATIP BULUŞALIM BİR TECRÜBE OLUR HEM DAHA SONRA ORGANİZASYONU BÜYÜTÜRÜZ ÖRNEĞİN CUMA HAFTAYA CUMA AKŞAMI MERTER MC DONALD DA BULUŞUP BİR YEMEK YERİZ OTOPARKIDA VAR BİZİM MAKİNALARLA DOLDURURUZ BİRDE FOTOĞRAF ÇEKİP SİTEYE KOYARIZ
    AMA ACTİON YAPALIM MALUM AKILLI DÜŞÜNENE KADAR DELİ DAĞLARI AŞAR
  • İSTANBULLU LAGUNACILAR

BALTACININ DAVETİNE KULAK VEREN OK DESİN BENCE DE UYGUN.
  • Katılım ne kadar fazla olursa o denli güzel olur. Ben Kapodokya taraftarıyım ...
  • walla yazın ıstanbul olabılır
  • Bursa olmaz mı? Uludağ mesela?
  • ... Kapodokya ...
  • UP
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bu forumu bugün keşfettim. Bu konudaki tüm mesajları okudum. Ben eylül ayında 2001 model 2.0 RXT laguna aldım. Ondan önce clio sybol'e biniyordum (şimdi ona binmek ne mümkün). Araba gerçekten çok güzel doğrusu. Ancak sormak istediğim bazı konular, yardımcı olursanız sevinirim;

1. Araba 3000 deviri geçince müthiş motor sesini alıyor. Uzun yolda çok rahatsız ediyor. Resmen eski 4 vitesli doğan/şahinlerden gelen motor sesi gibi. Bu normal mi? sattığım 2000 model clioda ses gayet düşüktü, bunda fazla olunca garipsedim.
    2. 80'ni geçince gaz pedalı takılıyormuş gibi oluyor. Ustaya sordum hepsi böyle yapıyor dedi, bu normalmidir?
    3. İlk aldığımda direksiyon çok yumuşaktı ve bu özelliğini çok sevmiştim, ama şimdi o kadar yumuşak değil, neden olabilir?
    4. Aldığım adam arabaya alarm taktırmış. Ben alarm işini pek sevmiyorum. Ama arabayı kilitleyince açık olan camları kapatması çok güzel. Kendi kumandasında da böyle bir özellik var mı? Varsa alarmı iptal ettireceğim de.

Bir de bir arkadaş sormuştu, farklı bir teyp takınca uyarı sırasında ses kısma ne oluyor diye; maalesef o özellik gidiyor.

İlgilenirseniz sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: vitex

Merhaba Arkadaşlar,
    Bu forumu bugün keşfettim. Bu konudaki tüm mesajları okudum. Ben eylül ayında 2001 model 2.0 RXT laguna aldım. Ondan önce clio sybol'e biniyordum (şimdi ona binmek ne mümkün). Araba gerçekten çok güzel doğrusu. Ancak sormak istediğim bazı konular, yardımcı olursanız sevinirim;

1. Araba 3000 deviri geçince müthiş motor sesini alıyor. Uzun yolda çok rahatsız ediyor. Resmen eski 4 vitesli doğan/şahinlerden gelen motor sesi gibi. Bu normal mi? sattığım 2000 model clioda ses gayet düşüktü, bunda fazla olunca garipsedim.
    2. 80'ni geçince gaz pedalı takılıyormuş gibi oluyor. Ustaya sordum hepsi böyle yapıyor dedi, bu normalmidir?
    3. İlk aldığımda direksiyon çok yumuşaktı ve bu özelliğini çok sevmiştim, ama şimdi o kadar yumuşak değil, neden olabilir?
    4. Aldığım adam arabaya alarm taktırmış. Ben alarm işini pek sevmiyorum. Ama arabayı kilitleyince açık olan camları kapatması çok güzel. Kendi kumandasında da böyle bir özellik var mı? Varsa alarmı iptal ettireceğim de.

Bir de bir arkadaş sormuştu, farklı bir teyp takınca uyarı sırasında ses kısma ne oluyor diye; maalesef o özellik gidiyor.

lagunam olmadığı için diğerlerine cevap veremeyeceğim ama direksiyon sertliğinin nedeni direksiyon pompasının bozulması ya da yağsız kalmasından olabilir.

• ARKADAŞLAR ARACIMI SATIYORUM PEDER EMEKLİ OLDU VE ARABA SI KALDI BİZE GETZ ONUNLA GEZİYOM BU ARAÇ BOŞA ÇIKTI LPG DEN VAZGEÇECEM SANIRIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: vitex

Merhaba Arkadaşlar,

Aramıza hoşgeldin vitex;

4. sorunu cevaplıyayım.Aracının camları alarmın özelliğinden dolayı kapanıyor.Kendi kumandasında böyle bir özellik yok.Kumanda ile aracını kilitlediğinde ımmobilieseri devreye sokarak motoru bloke eder.

• Benim gösterge tablosunda bulunan kilometre sıfırlama düğmesi kaybolmuştu ve geçen hafta sipariş vermişlerdi. Bende ucuz bir şeydir diye fiyatını sorma gereği hissetmedim zaten onlarda pahalı bir şey olabileceğini söylemediler. Bugün servise gittim ve bir yapıştırıcı kapağı büyüklüğündeki parçayı taktılar, borcumu sordum ve 36 YTL. dediklerinde kulakaklarıma inanamadım ama gerçektende fiyatı oymuş. Almak zorunda kaldım. Aman fiyat sormadan asla bir şey yaptırmayın bu soygunculara, hatta mümkünse uzak durmak lazım servislerden. Arkadaşlar bu tür şeyleri alabileceğimiz bildiğiniz bir yer var mı..? Bir de benim arabanın torsiyon çubuklarında bulunan keçe ve burçlar değişecekmiş ve servisten sadece parça fiyatı olarak 150 YTL. masraf çıkardılar. Bunların hesaplı satıldığı bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz sevinirim..Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.