Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.882.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu 27 yi kim veriyo arabaya merak ettim ben 22 ye satıyorum da kimse yüzüne bakmıyo
    bu aracı
  • quote:

Orjinalden alıntı: baltacı77

arkadaşlar bu 27 yi kim veriyo arabaya merak ettim ben 22 ye satıyorum da kimse yüzüne bakmıyo
    bu aracı

wall bu yenı kasalar kotu gıdıyor ya bnm servıs bnm arabaya 18-19 verıyor 01 2.0 16V ama sanırım Tr dekı en temız model servıste bunun farkında
  • arkadaşlar araba özellikle laguna 2 çok harika bir araba ama paraya ihtiyacım var ama kimse 2.0 arabaya yanaşmıyo eski kasa laguna da kullandım en bariz farkı eski kasa yere daha yakın iyi basıyor yere ama konfor ve çekiş olarak lag.2 on numara
  • quote:

arkadaşlar araba özellikle laguna 2 çok harika bir araba ama paraya ihtiyacım var ama kimse 2.0 arabaya yanaşmıyo eski kasa laguna da kullandım en bariz farkı eski kasa yere daha yakın iyi basıyor yere ama konfor ve çekiş olarak lag.2 on numara

Lagunan 1.6 olsaydı çok daha kolay satabilirdin.Ama senin de dediğin gibi 2.0 olunca kimse yanaşmıyor.Aslında ilk akla gelen yakıt oluyor ama 2.0 ile 1.6 arasında çok da farklı bir yakıt tüketimi yok.En önemli konu vergi olayı.Sanırım 1.6 ile 2.0 arasında %100'lük bir vergi farkı var.Bu da çok caydırıcı oluyor.Aslında araban için 22.000 Ytl para değil.Çünkü 0 km'si 60-70.000 Ytl civarında.Ben olsam o paraya satmaya kıyamazdım.

Sonuçta benim de 2.0 RXT Laguna I'im var.10.000 Ytl zararla satmaktansa binmeyi tercih ettim.Ama illa ki satmayı kafana koyduysan da üçüne beşine bakmayıp satacaksın artık.Kolay gelsin..

• quote:

arkadaşlar araba özellikle laguna 2 çok harika bir araba ama paraya ihtiyacım var ama kimse 2.0 arabaya yanaşmıyo eski kasa laguna da kullandım en bariz farkı eski kasa yere daha yakın iyi basıyor yere ama konfor ve çekiş olarak lag.2 on numara

tam tersıne lagI ler daha hızlı ve cekısı cok daha ıyı sızın motorlar 138 hp ve araba daha agır... Ayrıca renault yapımı motor

Bzmkıler ıse(makyajlı rxt ler) 1310kg Volvo motor 140hp hem daha serı hemde daha hızlı.

Ikı aractanda ailemızde mevcut ıkı aracta kalıtelı ozellıkle lag II ıc mekan olarak cok daha guzel+malzeme kalıtesı olarak...

Ama Bn(ve cevremde kullananlar) aracımı satıp Lag II almaz cunku daha ıyı bır araba degıl malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 12 Mart 2007; 23:10:26 >

• Baltacı;
    Laguna 1.6 ya 27 veren adam var ya...O artık yok,anlaşma bozuldu adam pek tekin biri değilmiş

Rockford;
    Laguna I in II den dizayn olarak içte ve dışta daha hoş olması birazda göreceli bir kavram. Laguna I e baktığımda hala rahatlıkla kabul edilebilir çizgilere sahip olduğunu görüyorum,ön kısım değil ama özellikle arka kısım sadece eski nesil olduğunu hissettiriyor,şahsen ikisinide yanyana 0km koysalar Laguna I in ön kısmına epey takılırdım ama sonuçta II yi seçerdim.Tabi bu tercihte kişiden kişiye değişir.
    İç mekandaysa bence Laguna II nin ince işçiliği plastik parçaların montaj aralıkları bariz biçimde daha iyi.Performans olarak denemedim ama Laguna I 2.0 140 hp nin Laguna II 2.0 138 hp den iyi olduğunu sürekli duyuyorum.

• millet askerim sadecd maillerin engellenmesi ve gelmemesi için yazıyorum. herkese ii günler.. 66 gün sonra aranızdayımm,,,
  • quote:

Orjinalden alıntı: ohreyn

millet askerim sadecd maillerin engellenmesi ve gelmemesi için yazıyorum. herkese ii günler.. 66 gün sonra aranızdayımm,,,

Hayırlı teskereler..
  • Ben de araca navigasyon Tv takmak istiyorum ancak, kapagi iptal ederek olmaz. Zaten her taraf hirsiz arsiz ile dolu. Arabayi o vaziyette bir yere gittiginizde nasil sokakta birakacaksin. 3 dk. da soker giderler. Teybe uzuldugun kadar, ayrica hirsizin taktigine gore kaporta/cam vb. hasarlar ile de ugrasacaksin.

bu konuda biraz daha beklemekte fayda var. Dijital karasal yayin destegi geldiginde hareket halinde iken cam gibi TV izleme imkanimiz olacak.

Konuyu arastiran var mi ?
  • ben hemen pioneer i almıcam zaten. babam laguna III çıkınca onu alcak, babamınkini ben alcam(2006 1.6 privilege full makyajlı), bende kendiminkini satıcam haliyle(2005 1.6 privilege full). babamınkini aldıktan sonra takmayı düşünüyorum pioneer i. arabam devamlı kapalı garajda duruyo iş yerindede garajda. sokağa hiç bırakmam zaten onun için içim rahat. bu dijital karasal yayın ne oluyo pek bilgim yok.
  • Ya Beyler
    Laguna II de arka koltukta sağ ve solda yerde 4x4 cm bir kare var bilirsiniz. kapağı sürgülü yana açılıyor. onun içindeki nedir ?? bilen var mı? Gazoz açacağı diycem ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: thorax

Ya Beyler
    Laguna II de arka koltukta sağ ve solda yerde 4x4 cm bir kare var bilirsiniz. kapağı sürgülü yana açılıyor. onun içindeki nedir ?? bilen var mı? Gazoz açacağı diycem ama

alla allaa benim hiç oyle bişe dikkatimi cekmedi heralde arka koltuga hiç oturmadıgımdandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 13 Mart 2007; 0:02:06 >

• hakikaten benimde dikkatimi çekmedi, hemde sürgülü kapağı var alla alla. üşenmesem gidip bakcam ama hiç gidesim yok
  • abi o surgulu kapak da neyin nesi, ben de araci kullanmaktan hic arkaya oturmadim. valla ben de merak ettim. Yarin sabah ise giderken bakacagim.

Isofix cocuk koltugu montajlamak icin olabilir mi acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tk152 -- 13 Mart 2007; 23:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tk152

abi o surgulu kapak da neyin nesi, ben de araci kullanmaktan hic arkaya oturmadim. valla ben de merak ettim. Yarin sabah ise giderken bakacagim.

Isofix cocuk koltugu montajlamak icin olabilir mi acep?

Bnde Lag I oldugu ıcın yardımcı olamıyacagım Amcamın araba Istanbulda(LagII)
  • Ya abi benimde öylesine takıldı benim ufaklık kurcalamış az bi şey açmış görünce Allah Allah dedim baktım içerde metal bişey var diğer tarafa baktım aynı.
    tk152 nin dediği gibi isofix kancası olabilir diycem ama onun için çok aşağıda yaw. yani koltukla kapı arasında eşikte. isofix oraya takılabilirmi ki? benim önceki megane II de koltuk taban la sırt arasında bir kancaydı isofix.
  • arkadaşlar Lag1 ler özellikle çok hoşuma gidiyor ancak lag2 üst versiyonları yerine velsatis daha akıllıca geliyor. siz ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

arkadaşlar Lag1 ler özellikle çok hoşuma gidiyor ancak lag2 üst versiyonları yerine velsatis daha akıllıca geliyor. siz ne dersiniz?

Vel satıs tutulmadı+cok pahalı+brz kaba gelıyor bana
  • bugun ilk defa bir vel satis gordum. yolda yururken boynumun esnekliği zorlanana kadar inceledim arabayı.milletin ortasında durupta arabyı incelemk biraz abes kacabilir arka dizaynını cok beyendim ama ön tarafı pek hosuma gitmedi.asıl ben iç mekanını cok merak ediyordum ama onu incelem sansım olmadı anca bu kadarıyla yetinmek zorunda kaldım
  • ben vel satise bindim inanılmaz konforlu bi araç sanki gemide gidiyosun yayla gibi. bnm bindiim 3500 motordu yapıştırıyodu koltuğa. ama çok kötü bişe dikkatimi çekti klima kontrol paneli lagunanınkiyle aynı. aynı olmaması gerekirdi tabi şunuda söölim o kadar parayı veripte vel atis almam gider mercedese binerim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.