Şimdi Ara

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.135
Cevap
136
Favori
1.882.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: screech_

ben vel satise bindim inanılmaz konforlu bi araç sanki gemide gidiyosun yayla gibi. bnm bindiim 3500 motordu yapıştırıyodu koltuğa. ama çok kötü bişe dikkatimi çekti klima kontrol paneli lagunanınkiyle aynı. aynı olmaması gerekirdi tabi şunuda söölim o kadar parayı veripte vel atis almam gider mercedese binerim

Aynen
  • Bende binmiştim çok kaliteli ve konforlu bir araç,özellikle koltuk sırtlığının çok noktadan açı yapması çok etkilemişti.Laguna daki birkaç parça Vel satis te de kullanılmıştı ama bazı noktalar(kapılar,konsolun alt kısımları) çok daha kaliteli malzemelerle yine çok kaliteli gül ağacından ince bir işçilikle oluşturulmuştu.Mercedes e sürekli binen biri olarak Mercedes kalitesinden geri kalır bir nokta bulamadım, 3.5 V6 motoruda birçok benzeri 3.5 motordan daha kaliteli ve güçlü.Bu fiyata o güçte Mercedes imkansız ama bende olsam o fiyata daha güçsüzde olsa Mercedes alırım.
  • arkadaşlar uzun zamandır araba arıyodum en sonunda bu sitedeki yazilanlardan etkilenerek 2000 model laguna rxt aldım yani aranıza ben de katıldım
  • Esmerce

Erden

Resimleri beklıyoruzHayırlı olsun
  • sağolun teşekkür ederim
    daha resimlerini çekmedim çekince eklerim
  • Uyeler guncellendi
  • Bu da benim makina ... Geçen hafta 60.000 bakımını yaptırdım. Henüz 57.600 km de. Bu bakım Konya yetkili Renault servisinde yapılmış olup muhteviyatı aşağıda ki gibidir.

- Genel Bakım
    - Eksantrik kayış değişimi
    - Motor yağı
    - Alternatör kayış gergisi
    - Alternatör kayış gergis (2)
    - Tapa
    - Alternatör kayışı
    - Karter tapa contası
    - Silindir kapak tapası
    - Yağ filtresi
    - Buji
    - Polen filtresi
    - Benzin filtresi
    - Hava filtresi
    - Egzos kayış kiti
    - Fren aksam temizleyici
    - Kışlık oto cam yıkama suyu

Bu işlemler Kdv dahil 867 YTL ye mal oldu.

#Lagunacılar Buraya# 100+Üye

• Bnm araba 150 bın e yenı adım attı
  • Renault ta yakın bir geçmişte Laguna için 60bin km bakımı 500 YTL idi.
    Ben bunların tümünü Bosch ta 550 YTL ye yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 16 Mart 2007; 15:30:38 >
  • Arkadaşlar Bosch Servisi de iyidir lakin içime sinmedi. Özellikle bu büyük bakımlarda ben çok hassasımdır. Bu yüzden yetkili servisi tercih ettim ...
  • Tabiki.En önemli olan içinize sinmesidir haklısınız bende öyleyimdir.Benim bulunduğum ilçede ki Bosch un ilgi alaka ve teknik yeterliliği Renault servisinden iyi geldiği için Bosch u tercih ettim.Zaten aracımın garantiside bitmişti,Renault un servisi parça başına fazla fiyat alıyor,öyle ki bazı parçaların aynısı Bosch ta 1/3 fiyatına değişti.
  • ben de buz mavisi 2000 laguna rxt alarak gruba katılmış oldum

herkese merhaba!
  • Yeni Laguna sahibi olan arkadaşlar. Aramıza hoşgeldiniz. Öncelikle çok isabetli bir tercih yaptığınızı naçizane belirtmek isterim. Beraberinde hayırlı olsun dileklerimi sunar, kazasız belasız sağlıklı günlerde kullanmanızı temenni ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt_sy -- 16 Mart 2007; 17:03:35 >
  • aramıza yeni katılan arkadaşlar... hayırlı uğurlu olsun
  • buda benim oğlum :)

• Dıkkatımı cektıde uyelerımızın cogunlugu LagI sahıbı

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Dıkkatımı cektıde uyelerımızın cogunlugu LagI sahıbı

ewet laguna 1 ler zamnında cok iyi tuttu.ama aynı basarıyı laguna 2 yakalayamadı.
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.Kazasız belasız günler dilerim.
  • arkadaşlar benim 2000 model rxt nin wap sensörü bozulmuş galiba.soğuk havalarda çalıştırmakta zorlanıyorum.bu parçayı nereden bulabileceğimi bilen varsa ve yazar sa memnun olurum.saygılar.
  • Arkadaşlar artık bahar geldi. Havaların kanı kaynamaya başladığı şu günlerde yapmak istemiş olduğumuz organizasyon ile ilgili gerekli adımların atılmasını talep ediyorum. Bu noktada iştirak edecek arkadaşların isteklerini bildirmeleri önemle rica olunur. Ben şahsen Kapodokya gezisine sıcak bakıyorum. Çoğunluğun alacağı karar doğrultusunda farklı bir noktada buluşmak için de katılıma her daim hazırım...

Saygılar benden...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.