Şimdi Ara

lagunamı vectramı mareamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende tempra sxa var deyiştirip 10.000 13,000 arası araç almak istiyorum ama kararsızım rahat ve yol tutusu filan iyi bir araba istiyorum ne tavsiye edersiniz marea fiyat olarak uygun ama kimse tavsiye etmiyo laguna çk yakar diyorlar parçası çk pahalı diyolar vectrayı yavsiye ediyolar sizce hangisi alınmalıdır.

• vectra. zamanının en guzel araclarından birisiydi. diger seceneklere daha az dökülür daha saglamdır. temiz olmak kosuluyla vectraya yönelin. temizini buluncada bodoslama dalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

vectra. zamanının en guzel araclarından birisiydi. diger seceneklere daha az dökülür daha saglamdır. temiz olmak kosuluyla vectraya yönelin. temizini buluncada bodoslama dalın
    rakam 10-13 bin arası ise,, bence laguna ve vectraya hiç bulaşma..bu fiyata sana önerecekleri araçlar seni çok üzebilir..marea'ya gelince temizi ve gönlüne yatanı denk gelirse bir değerlendir derim..ancak piyasası zaten zayıf olan mareanın satışı ileride daha da zorlaşabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknettin

rakam 10-13 bin arası ise,, bence laguna ve vectraya hiç bulaşma..bu fiyata sana önerecekleri araçlar seni çok üzebilir..marea'ya gelince temizi ve gönlüne yatanı denk gelirse bir değerlendir derim..ancak piyasası zaten zayıf olan mareanın satışı ileride daha da zorlaşabilir..

Katılıyorum... Marea'nın yakıt tüketimi yüksek, biz nasıl kullanırsak kullanalım km de 35 krş altına düşüremedik ve sonunda satıp kurtulduk.

O fiyata alacağın Vectra veya Laguna ise alırken ucuz, toplarken pahalı olur.

Biz geçen sene eski kasa vectrayı 11.250 liraya aldık. Hidrolik direksiyonu, kliması, amortisörü, şurası burası derken araca 3000 lira masraf yapıp tertemiz hale getirdik. Aracın bize maliyeti 14 lira oldu. Şimdi satışa çıkarınca yine aldığımız fiyatı teklif ediyorlar....

Bence o paraya d sınıfı araç düşünme derim ama yine de sen bilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyzade1978

quote:

Orijinalden alıntı: nicknettin

Katılıyorum... Marea'nın yakıt tüketimi yüksek, biz nasıl kullanırsak kullanalım km de 35 krş altına düşüremedik ve sonunda satıp kurtulduk.

O fiyata alacağın Vectra veya Laguna ise alırken ucuz, toplarken pahalı olur.

Biz geçen sene eski kasa vectrayı 11.250 liraya aldık. Hidrolik direksiyonu, kliması, amortisörü, şurası burası derken araca 3000 lira masraf yapıp tertemiz hale getirdik. Aracın bize maliyeti 14 lira oldu. Şimdi satışa çıkarınca yine aldığımız fiyatı teklif ediyorlar....

Bence o paraya d sınıfı araç düşünme derim ama yine de sen bilirsin...

Alıntıları Göster
    vectranın temizi olursa birde.. marea yanına yaklasamaz ..

• quote:

vectranın temizi olursa birde.. marea yanına yaklasamaz ..

Alıntıları Göster
    Hocam hiçbirine bulaşma 14 e felan temiz bir Clio HB al bak keyfine benden söylemesi...madem bütçe bu d sınıfı bir aracın herşeyi para hocam masrafı daha çok her açıdan .Hiç masraf etmesen bozulmasa bnile bakımı zor
    mesela b sınıfı bir aracın 4 lastiğini 300 tl ye bulurken d sınıfı için en az 700-800 lirayı gözden çıkarman lazım.
    eski bir d sınıfı alcana temiz bir clio al.(çok rahat bulursun )

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Hocam hiçbirine bulaşma 14 e felan temiz bir Clio HB al bak keyfine benden söylemesi...madem bütçe bu d sınıfı bir aracın herşeyi para hocam masrafı daha çok her açıdan .Hiç masraf etmesen bozulmasa bnile bakımı zor
    mesela b sınıfı bir aracın 4 lastiğini 300 tl ye bulurken d sınıfı için en az 700-800 lirayı gözden çıkarman lazım.

Alıntıları Göster
    D segmentine binmeni isterim, ancak o butceyle bence de bulasma. Alacagin arac yillanmis olacagindan cikaracagi sorunlarda buyuk rakamlar odeyebilirsin. Ama 21-24 deseydin, kesinlikle D derdim. KOnfor, surus keyfi superdir. O paraya B segmenti dizel bir araci zorlayabilirsin gibime geliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat Albea Alınırmı
    13 yıl önce açıldı
    HONDA CIVIC ALINIRMI
    8 yıl önce açıldı
    palio speedgear
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tk152

D segmentine binmeni isterim, ancak o butceyle bence de bulasma. Alacagin arac yillanmis olacagindan cikaracagi sorunlarda buyuk rakamlar odeyebilirsin. Ama 21-24 deseydin, kesinlikle D derdim. KOnfor, surus keyfi superdir. O paraya B segmenti dizel bir araci zorlayabilirsin gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    ısrarla temiz vecrta diyorum bakın lütfen temiz diyorum. bu tavsiyemide bir dahamı gelcez su dunyaya felsefesiyle temellendiriyorum. onun zevki başkadır.
  • quote:

ısrarla temiz vecrta diyorum bakın lütfen temiz diyorum. bu tavsiyemide bir dahamı gelcez su dunyaya felsefesiyle temellendiriyorum. onun zevki başkadır.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-son-fiyatttt-clio-hbbb-45208030/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-clio-1-2-16v-44994622/detay
    Bu fiyatların en mantıkllı aracıdır bu cliolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 20 Mart 2011; 23:34:18 >

• quote:

Alıntıları Göster
    laguna ideal gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

laguna ideal gibi

Alıntıları Göster
    kaç yaktığı önemli değilse laguna bak derim ben. zaten kaç yaktığı önemliyse lagunaya da vectraya da bulaşma. 1.6 laguna ve vectra düşünme zaten performansı düşük olur sürüş zevki vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

kaç yaktığı önemli değilse laguna bak derim ben. zaten kaç yaktığı önemliyse lagunaya da vectraya da bulaşma. 1.6 laguna ve vectra düşünme zaten performansı düşük olur sürüş zevki vermez

Alıntıları Göster
    toyota carina
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dain Demirayak

toyota carina

Alıntıları Göster
    yuksek model b segmentı dusuk model d segmentınden her zaman ıyıdır en azından model derdı az olur
    senın alacagın d segmentı max 2000 2001 ama b segmentınden 2004 2005e kadar ayagını yerden kesıcek bısey bulabılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

yuksek model b segmentı dusuk model d segmentınden her zaman ıyıdır en azından model derdı az olur
    senın alacagın d segmentı max 2000 2001 ama b segmentınden 2004 2005e kadar ayagını yerden kesıcek bısey bulabılırsın

Alıntıları Göster
    kesinlikle vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

kesinlikle vectra

Alıntıları Göster
    cvplarınız için tesekkür ederim arkadasımda 2005 clio var 1.5 dizel 154000de 13 000 diyo içi pırıl pırıl tertemiz alınırmı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan487

cvplarınız için tesekkür ederim arkadasımda 2005 clio var 1.5 dizel 154000de 13 000 diyo içi pırıl pırıl tertemiz alınırmı sizce

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun ne diyelim bana sorarsan laguna uygundur.. safrane uygundur ama arkadaşlar yine kızacaklar bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

hayırlısı olsun ne diyelim bana sorarsan laguna uygundur.. safrane uygundur ama arkadaşlar yine kızacaklar bana

Alıntıları Göster
    safrane uygundur hocam eggys hocam haklı . gayet guzel arac. laf atan cahilliğnden atıyor.ama vectra daha bi hoş sanki

• quote:

safrane uygundur hocam eggys hocam haklı . gayet guzel arac. laf atan cahilliğnden atıyor.ama vectra daha bi hoş sanki

Alıntıları Göster
    bence kesin kazalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Kesinlikle herhangi bir B sınıfı alsanız bile iyi bir iş yapmış olursunuz hem daha yeni olur hem parçaları daha ucuz olur satarken zorlanmazsınız daha az yakar her bakımdan avantajlı yaşlı bir D sınıfı araç alıp maceraya girmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan487

Alıntıları Göster
    toyota corolla öneririm hem sorunsuz araç hem de o fiyatlara iyi bulabilirsin .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.