Şimdi Ara

LAIR' dan yepyeni 6 SS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrar aranızdayım. Bundan sonra tüm haberlerde ki SS' leri gif yapmak istiyorum. Böylece kotanızdan gitmez ve alan kayı yaşamamış olur konular...

http://www.n4g.com/ps3/News-40759.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpernova -- 21 Mayıs 2007; 1:48:46 >

• Resim kaliteleri oldukca bozulmuş gif yapılınca..Normal hallerını koyarsan daha iyi olur bence..
  • hoca sen gene gif yap da linkleride koyarmısın??
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

hoca sen gene gif yap da linkleride koyarmısın??

Koydum...

• Ben açıkçası bu oyunun etraftaki dağları dışında grafiksel olarak bir kusurunu göremiyorum.Karakterler,dokular,yakın çevre ve özellikle deniz inanılmaz güzel.Ayrıca HD videolarından izlediğim kadarıyla ejderhamsı yaratıktan çıkan alev efekti de bi elden geçirilmeli bence
  • deniz güzel olmuş ama kayalar iyi değil belkide gif olduğu içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 21 Mayıs 2007; 1:56:35 >
  • Teşekkür....Oynanabilirlik güzel olursa sağlam olacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: eakarvardar

deniz güzel olmuş ama kayalar iyi değil belkide gif olduğu içindir

eakarvardar nasıl olsa oyunun görsel kalitesini biliyoruz artık. Resimler büyük resimlerdi. Ve Imageshack' e de 1.5 mb dan büyük gif ya da jpeg eklenemediği için böyle bir yol izlemek zorunda kaldım. Biraz uğraştırıcı ama... Sitesine girmenize gerek kalmadan şöyle bir göz gezdirmeniz için ideal bence..

Görüşürüz, Oğuz...
  • Açıkçası alıp oynayacağım bir oyun olarak görünmese de bekliyorum.. Şu deniz manzarası bitiriyor beni..
  • Ya şu su efektinin mükemmelliği dışında bu oyun artık ilgimi çekmez oldu, izlediğim videolarda da devamlı ağzından ateş çıkaran bir ejderha ile yok edilen diğer ejderhalar arasında sıkışmış kalmış bir oyun gibi geldi bana..İnşallah yanılırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.