taşlar hangi taşlar yav mancınıktan atılan yanan taşlar mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Sfred
Hala son bölüme gelemedim, bir önceki bölümde takılı kaldım. Taşların ne taraftan geldiğini bulamıyorum. yön gösteren ibre sapıttı.
Dostum aşağı tuşa bas ejderha görüşünde taşlar kırmızı parlıyor böylece taşları yollayan ejderhayıda rahat bulursun. Ben bu şeklide geçtim o bölümü. Taşları patlatmayı unutma
2 adet tom clancy oyunu(graw2+rainbow6), ninja gaiden, heavenly sword, lair ve duruma göre warhawk alıcam. en oyunsuz günümüz böyle ossun. hiçbirini doğru dürüst oynayamadım, kıbrıs'a geçeyim yumulucam hepsine birden. bunlar beni bayaa bi idare eder, zira çalışan biri olarak günde 2saat oynayabilirsem kendimi şanslı hissediyorum. eh malum futbol sezonuda açıldı. kış mevsimini seviyorum....
günde 2 saatten hayli hayli yeter ya bu oyunlar fazla bile:) ben warhawk ın başına oturmadan evvel rbow six vegas oynuyodum onuda attım bi köşeye warhawk a dalınca zaten en iyi ihtimalle 3 saatten önce çıkamıyorsun acaip bişey ya keşke yanyana 2 makine kurup aynı anda hem warhawk hem lair oynayabilsem yoksa benimde vaktim yetmeyecek. keşke üniversite yıllarımda olsaydım tüm kış evde oturup oyun oynardım şimdiki gençler çok şanslı yahu. ben 17 dün itibariyle 29 yaşımı bitirmiş kart bir oyuncu olarak özeniyorum valla evde oturup istediği kadar oyun oynayabilen genç arkadaşlara
quote:
Orjinalden alıntı: rethekere
quote:
Orjinalden alıntı: Sfred
Hala son bölüme gelemedim, bir önceki bölümde takılı kaldım. Taşların ne taraftan geldiğini bulamıyorum. yön gösteren ibre sapıttı.
Dostum aşağı tuşa bas ejderha görüşünde taşlar kırmızı parlıyor böylece taşları yollayan ejderhayıda rahat bulursun. Ben bu şeklide geçtim o bölümü. Taşları patlatmayı unutma
Hadi ya. Eyvallah denicem.
lairi bugun aldım o editor bozuntularına bir cevabım var sen zavallı hayvanı jet ucağı gibi kullanmaya kalkarsan tabi kontrol edemezsin düdük editörler bence alınması gereken bir oyun
arkadaslar elimde rainbowsix ve darkness var takas yapabilirim
Bence de.Karşı taraftakine öyle hitap etmek kolay.Sana öyle bir şey deseler?
arkadaşlar, ben gamespotta 4,5 puan veren yorumcuya söyledim o sözü. lütfen bu forumdan kimse üzerine alınmasın.
Farketmez ki,sonuçta yanlış.Mantıklı fikirlere saygı duymak lazım....
oyunu cuma günü gittigidiyordan 99,5 ytl ye almıştım. demin kargoyla elime geçti oyunu siyah inciye koyup çalıştırmak için sabırsızlanıyorum forza LAIR
quote:
Orjinalden alıntı: Jermaine723
Farketmez ki,sonuçta yanlış. Mantıklı fikirlere saygı duymak lazım....
Kendi ağzınla söylemişsin işte Lair'e o puanı veren zihniyet mantığın yanından bile geçmemiş demek ki.
Bu Gamespot da öküz geldi öküz gidiyor. Sen kalk, Sega Rally'ye o puanı ver, Lair'e 4 kusur ver. Gülerler adama
kitapçığını okudum inceledim oyuna hazırım. yaklaşık 1,5 saat kaldı ejderha ile süzülmeye keşke bu ejderhalarla warhawk ın multiplayerına girebilme imkanı olsa. düşünsenize red team blue team kıran kıran kapışırken uzaklardan denizin üzerinde süzülerek bir cisim yaklaşıyor. millet füze kitlemeye çalışırken ejderha alev saça saça dalacak haritanın ortasına. next-gen oyunlarından beklentim bu benim oyunlar arasında karakterlerin geçiş yapabilmesi güzel olurdu kanımca. kulağa uçuk gelebilir ama tam bi oyundan sıkılmışken o oyunun karakteriyle alakasız bir oyunun multiplayerına dalmak ilginç olabilirdi. ben bu fikri sony ye yazayım en iyisi
sakın yazma dostum türklerin zekası bu kadarmı dedirteceksin olmaz düşünsene ghost recon oynuyorsun ustunden ejderha geciyor hiç oldumu yada gt5 oynuyorsun ghost recondaki adamalrdan biri arabayamı ates edip durduracak olmadı sakın yazma dostum
Onu bunu bırakında oyun gerçekten mükemmel su, deniz efektleri, ışık efektleri hepsi mükemmel alan kesinlikle pişman olmaz
hiç mi stephen king okumadınız paralel evrenler vs why not diyorum hayal gücünü serbest bırakmak lazım. buarada oyunun training ve 2 bölümünü oynadım gayet başarılı buldum. sixaxis e alışana kadar biraz zaman geçiyor ama cidden film tadında olmuş yere konup askerlerin arasına dalmak çok zevkli. gamespot a inat 8 veriyorum ben
ya arkadaşlar lair de denizden yılan cıkan bir bölüm varyaa orayı geçemedim 3 kere denedim olmadı yılan gezinirken ateş ediyorum bir işe yaramıyorum arada bir parça kopuyor üzerinden zırhlı bir hayvan buda herhalde de nasıl ateş etmemiz gerekiyor bizim kargoları yiyince kaybediyoruz nasıl geçebilirim burayı teşekkürler...
sen ona ateş ediyorsun bir süre sonra o balina gibi yaratıkların yanında kafasını çıkarıyor ve sen tam karşısında oluyorsun. sixaxsis i verilen komutlar doğrultusunda kullan(sağ yap sol yap falan). en sonunda galiba sol analoğu kullanarak gözüne dalıyodun.
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
sen ona ateş ediyorsun bir süre sonra o balina gibi yaratıkların yanında kafasını çıkarıyor ve sen tam karşısında oluyorsun. sixaxsis i verilen komutlar doğrultusunda kullan(sağ yap sol yap falan). en sonunda galiba sol analoğu kullanarak gözüne dalıyodun.
sol analoğun oraya geliyorum analoga basıyorum sağ sol falan yapıyorum hiç birşey olmuyor analoğu nasıl oynacatam moved left stick diyor
Hs bitsin bunuda sıraya almam lazım ps3de oyun yok diyorlar dünya oyun var yav alınacak bu 2007 4.çeyreği beni göçertecek.
akşamları taksicilik mi yapsam ne
quote:
Orjinalden alıntı: rester
quote:
Orjinalden alıntı: itachi84
sol analoğun oraya geliyorum analoga basıyorum sağ sol falan yapıyorum hiç birşey olmuyor analoğu nasıl oynacatam moved left stick diyor