Evet arkadaşlar oyunda epey bir ilerledim ve o su efekti için ve hatta kaplamalar için söylediklerimi de geri alıyorum...Su efekti tek kelime ile MUHTEŞEM ilerledikçe gördüm...Kaplamalarda gittikçe güzelleşir mi oldu nedir onlar da çok iyi, hele ejderha ile yere inip yüzlerce kişiye dalmak acayip zevkli. Ama oyunda devamlı aksiyon var ağız tadıyla ejderha uçurup grafik izleyemiyoruz yaw...Hakikaten bu oyun özel bir oyun arkadaşlar, kesinlikle ps3 sahiplerini de özel olduklarına hissettirecek bir oyun. Lair'ı artık klasiklerin arasına yazıyorum.
Son olarak denizdeki koca yılanı geçemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Yılanı durmadan alev bombardmanına tut . arkadan vur , o dönemde delikanlılık yok
Yara aldıkça o sana doğru dönecek , ağzından bir takım sıvılar fırlatacak , sixaxis ile sağa sola kaç .
sonrda gözüne yaklaşacaksın ve orada ekrandaki direktiflere uyarak sixaxis ile sola veya sağa yapıyorsun.
Bu işlemleri 4-5 kere yapınca son bir işlem kalıyor , ondada sana doğru hamle yapıyor onda sixaxis kullanıyorsun , sanırım solaydı ( ama burası biraz zor ) ve böylece öldürmüş oluyorsun .
Kolay Gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: Weycell 61
Evet arkadaşlar oyunda epey bir ilerledim ve o su efekti için ve hatta kaplamalar için söylediklerimi de geri alıyorum...Su efekti tek kelime ile MUHTEŞEM ilerledikçe gördüm...Kaplamalarda gittikçe güzelleşir mi oldu nedir onlar da çok iyi, hele ejderha ile yere inip yüzlerce kişiye dalmak acayip zevkli. Ama oyunda devamlı aksiyon var ağız tadıyla ejderha uçurup grafik izleyemiyoruz yaw...Hakikaten bu oyun özel bir oyun arkadaşlar, kesinlikle ps3 sahiplerini de özel olduklarına hissettirecek bir oyun. Lair'ı artık klasiklerin arasına yazıyorum.
Son olarak denizdeki koca yılanı geçemedim yardımcı olursanız sevinirim.
dostum beğendiğine cokn sevindim oyunu aldıgım günden bugüne hep savundum o verilen puanların yanlış oldugunu iddda ettim ve böyle düşünen bir kişi daha görmek iyi oldu..
Teşekkürler NumanB deneyeceğim.
Evet sagorap kardeşim sonuna kadar haklıydın oyun hakkında hatta az bile söylemişsin.
bende dün oyunu yaklaşık olarak 1 saat kadar oynadım,grafik olarak cok fazla beklentim olmadan başladım,pek beni yanıltan birşey olmadı ama şimdiye kadar gördüğüm en güzel su grafiği bu oyunda...o kadar gerçekçiki gerçeğinden ayırt etmek kolay değil,ancak genel olarak grafikler vasat düzeyde
gelelim oyunun cok konuşulan kontrollerine....bu yüzden puan kırıpta oyuna sövenlerin aklından sasarım...sıxaxıs ile ejderhayı yönetmek hem cok kolay hemde inanılmaz keyifli.. her ps3 sahibi bence denemeli bu oyunu
bizim pederin lair yorumu:grafikler fena değil ama bu deniz gercek mi len
Zaten oyun çıktığı hafta 100.000 barajını aşmıştı. Yani oyuncuların umrunda değil incelemelr.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme