Şimdi Ara

LAIR harika (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sfred

quote:

Orjinalden alıntı: rester

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

sen ona ateş ediyorsun bir süre sonra o balina gibi yaratıkların yanında kafasını çıkarıyor ve sen tam karşısında oluyorsun. sixaxsis i verilen komutlar doğrultusunda kullan(sağ yap sol yap falan). en sonunda galiba sol analoğu kullanarak gözüne dalıyodun.

sol analoğun oraya geliyorum analoga basıyorum sağ sol falan yapıyorum hiç birşey olmuyor analoğu nasıl oynacatam moved left stick diyor

Hocam sol anologu oynat deyince...

Analog la daire çizeceksin sola doğru

olmuyor valla gına geldi cevire cevire bir hal oldum ama nafile öle orda duruyor tek hamlede o yılanı ölüderebiliyormuyuz birkaç defa tekrarlasam bile canı fazla azalmıyor azalsa bile bizim balina gibi yaratıkları yiyi canı doluyor pfff

• Sol analoğu kendi etrafında tur attırınca oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

Hs bitsin bunuda sıraya almam lazım
    ps3de oyun yok diyorlar dünya oyun var yav alınacak bu 2007 4.çeyreği beni göçertecek.

akşamları taksicilik mi yapsam ne

Taksiye de bir 8"lik Ekran al, ona da GT 5 videolarını diz. Müşteriler "Aa televizyon da varmış" derler.
  • dostum yılanı oyle oldurmuyorsun sadece kacma hareti yapıyorsun sonra demo giriyor arkanda beliriyor yılan ordada kacma hareketini yapıyorsun sonra adamın yılanın gözüne atlıyor orda yılanın gözüne asanı saplıyorsun bölümü gecmiş oluyorsun ....

yani orayı ben boyle gectim ...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi best marksman -- 22 Eylül 2007; 19:35:44 >
  • dostlar şimdide su kaynağını bulamıyorum dolaş dolaş yok kurak heryer ağaçları mı takip edecem yeşillik nerdeyse oraya gidiyorum ama dön dolaş aynı yere geliyorum sanki su nerde su..
  • quote:

dostlar şimdide su kaynağını bulamıyorum dolaş dolaş yok kurak heryer ağaçları mı takip edecem yeşillik nerdeyse oraya gidiyorum ama dön dolaş aynı yere geliyorum sanki su nerde su..

Bende çok zorlanmıştım uçan sinek gibi yaratıklar nerdeyse oraya doğru git . Bi şekilde suya ulaşıyosun bide etrafı ezberlemeye çalış aynı yolları tekrar tekrar denemekten kurtulursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rethekere

quote:

dostlar şimdide su kaynağını bulamıyorum dolaş dolaş yok kurak heryer ağaçları mı takip edecem yeşillik nerdeyse oraya gidiyorum ama dön dolaş aynı yere geliyorum sanki su nerde su..

Bende çok zorlanmıştım uçan sinek gibi yaratıklar nerdeyse oraya doğru git . Bi şekilde suya ulaşıyosun bide etrafı ezberlemeye çalış aynı yolları tekrar tekrar denemekten kurtulursun.

hehe ona ne gerek var ya. yeşilliği takip edersen çok rahat bulursun

• Oyunu alma arefesindeyim, çok şey yazılıp çiziliyor...ps3'ü bu kadar yakından takip edip bilmeme rağmen hala emin olamıyorum oyundan, güncel olarak bana birşey söyleyecek olan var mı alıp almamam konusunda...fiyatın çok uygun olduğunu düşünün...Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Oyunu alma arefesindeyim, çok şey yazılıp çiziliyor...ps3'ü bu kadar yakından takip edip bilmeme rağmen hala emin olamıyorum oyundan, güncel olarak bana birşey söyleyecek olan var mı alıp almamam konusunda...fiyatın çok uygun olduğunu düşünün...Teşekkürler.

Hocam sadece FULL hd lik grafikleri için bile alınır bu oyun.Özellikle ejderhayı sixasis ile kontrol etmek çok süper.Harika bir deneyim.Oynayan bilir ancak.
    O yüzren hiç kaçırma derim..

Hocam bu arada HOŞGELDİN...
  • Hoşbulduk kardeş yine siyah inciyle beraberiz.....Ben 720p'de oynuyorum 22" monitörde, trailerda grafikler oldukça iyi gözüküyor ama kaplamalardan iğrendim diyen bile oldu bana...Kime inanacağımı şaşırdım, yanlış anlama herkesin kendine göre doğruyu söylediğini biliyorum ama iyice emin de olmak lazım. Bir oyun hakkında hem bu kadar iyi hem de bu kadar kötü konuşulması soru işaretleri oluşturuyor. Saol yorumun için.
  • PS3e çıkan neredeyse her oyunu oynadım ama şu oyunu ben de oynayamadım bir türlü
  • O kadar övdüğünüz oyun Gametrailers'da 2007'NİN EN büyük hayal kırıklığı ödülünü aldı maalesef...
  • yaw bende oynayamadım gitti bu oyunu..ama cok yakında oynayacagım............
  • Bu oyun sabır isteyen bir oyun bazı görevlerde kontrol zorluğu ile sizi sinirlendirebilir ama iyice öğrendikten sonra sixaxis ile ejderhamızı yönetmek gerçekten çok zevkli. Oyunun hikayeside çok güzel görevleri bazen kendini tekrarlasada eğlenceli grafikleri çok güzel hele büyük ekran tvniz varsa oyun o zaman daha keyifli oalcaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

O kadar övdüğünüz oyun Gametrailers'da 2007'NİN EN büyük hayal kırıklığı ödülünü aldı maalesef...

bana kalırsa öyle değil oynarken inanılmaz zevk aldım ter attıran bölümler oldu resmen..

oynamadıgını düşünürek koonusuyorummm kesinlikle oynamadan yorum yapılmaması gereken bir oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

quote:

Orjinalden alıntı: Ricardo Kaka

O kadar övdüğünüz oyun Gametrailers'da 2007'NİN EN büyük hayal kırıklığı ödülünü aldı maalesef...

bana kalırsa öyle değil oynarken inanılmaz zevk aldım ter attıran bölümler oldu resmen..

oynamadıgını düşünürek koonusuyorummm kesinlikle oynamadan yorum yapılmaması gereken bir oyun

Ben oynamadım ben zaten kötü oyun demedim ama gerçekten iyi bir oyun olsa ve de gametrailerda az puan alsa derim yine de "herkesin zevki farklı".

Ama oyun en büyük hayal kırıklığı seçilince ve de sizler lair harika diyince durun orda diyesim geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Ocak 2008; 18:58:42 >

• neye göre kötü denmiş bu oyuna anlamıyorum alternatifi olmayan bir oyun sixaxis i en iyi şekilde kullandıran bir oyun... efektleri gercekten cok kaliteli tamam bazı yerlerde kaplamalar kötü duruyor ama abartılmıs derecede haksızlık yapılan bir oyun bu... ara videolarından sıkılmadıgım sayılı oyunlardan bana göre
  • ooo sagorap ta gelmiş.........oyuna iyi diyende var kötüde en iyisi alıp kendimiz oynamak başka yolu yok cunku nasıl oldugunu anlamak için.........sagorap iyi diyorsada kesin iyidir.........
  • Tamam sagorap doğru gametrailers'da çalışanların dedikleri yanlış.

Olabilir canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

ooo sagorap ta gelmiş.........oyuna iyi diyende var kötüde en iyisi alıp kendimiz oynamak başka yolu yok cunku nasıl oldugunu anlamak için.........sagorap iyi diyorsada kesin iyidir.........

valla sagoya bende güveniyorum o yüzden alacağım sixaxisi kullanmayı bilmeyen almasın kardeşim o kadar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.