Şimdi Ara

Lamborghini Gallardo(İtalyanların POLİS ARABASI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alıntıdır.Bizim Toroslar bunları geçer bence..Ya neden bizde böle güzel aletler yok.Yada bisdeki en iyi polis arabasının markası nedir?Yorumlar lütfen...

• quote:

Orjinalden alıntı: krmgk

ALINTIDIR...

Alıntıdır.Bizim Toroslar bunları geçer bence..Ya neden bizde böle güzel aletler yok.Yada bisdeki en iyi polis arabasının markası nedir?Yorumlar lütfen...

bizimde devletimiz zengin olsun bizde alırız.
    almanyada porche,bmw 5 serisi kullanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

quote:

Orjinalden alıntı: krmgk

ALINTIDIR...

bizimde devletimiz zengin olsun bizde alırız.
    almanyada porche,bmw 5 serisi kullanıyor
    Yine reklam harekatınız başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 19 Ocak 2007; 19:55:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Alıntıları Göster
    yok öyle bişey burası forum insanların fikirlerini almak için bi konu açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmgk

Alıntıları Göster
    Way be bunlar ne boyle. Ben Istanbul da MeganeII ve Corolla gordum en ıyı polıs aracı olarak. Acaba baska varmı ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    BU VE BUNA BENZER YUZLERCE KONU ACILDI AYRICA SADECE RESIM KOYMAK ICIN KONU ACMAK FORM KURALLARINA AYKIRI DERDINI ANLIYORUM FORM REKLAMI YAPMAK ISTIYORSUN AMA BURASI YERI DEGIL AYRICA ALINTI DEMENE GEREK YOK GOOGLEDE BU RESIMDEN 100LERCE VAR BU RESIM HERHANGI BI FORMA AIT BI RESIM DEGIL

SAKIN EMEGE SAYGI CERCEVESINDE DEME GULERIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 19 Ocak 2007; 20:05:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

BU VE BUNA BENZER YUZLERCE KONU ACILDI AYRICA SADECE RESIM KOYMAK ICIN KONU ACMAK FORM KURALLARINA AYKIRI DERDINI ANLIYORUM FORM REKLAMI YAPMAK ISTIYORSUN AMA BURASI YERI DEGIL AYRICA ALINTI DEMENE GEREK YOK GOOGLEDE BU RESIMDEN 100LERCE VAR BU RESIM HERHANGI BI FORMA AIT BI RESIM DEGIL

SAKIN EMEGE SAYGI CERCEVESINDE DEME GULERIM

Alıntıları Göster
    İtalya'da nasıl polis olnur?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes Vito
    5 yıl önce açıldı
    Reno motorlu Mercedes
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

İtalya'da nasıl polis olnur?

Alıntıları Göster
    ya adamlar çoktan bu arabanın bir üst modelini almışlardır teşkilata siz hala bu aracla ilgili konu açıyorsunuz

ayrıca türklerde bildiğim en iyi polis araçları vectra ve navara daha lükslerine rastlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 19 Ocak 2007; 20:46:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kaç etti değil mi?

Bir örnek;
    http://forum.donanimhaber.com/m_11255754/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kaç etti değil mi?

Bir örnek;
    http://forum.donanimhaber.com/m_11255754/tm.htm

Alıntıları Göster
    yok reklam devam...

• quote:

yok reklam devam...

Alıntıları Göster
    siz ordaki her emniyet müdürlüğünde bu arabalar mı var sanıyorsunuz ?? göstermelik onlar kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtiEksi

siz ordaki her emniyet müdürlüğünde bu arabalar mı var sanıyorsunuz ?? göstermelik onlar kardeşim

Alıntıları Göster
    ee nolmuş nfs carbon da polisler porsche kullanıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 20 Ocak 2007; 16:19:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

ee nolmuş nfs carbon da polisler porsche kullanıyor..

Alıntıları Göster
    o araclar asırı hız yapan magandaları yakalamak amaclı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: anls1907

ve organ nakillerinde hastaneler arasında kullanılmak üzere alınmış.içinde 12li cd değiştirici varmış.autoshow dergisinin geçen yılki bir sayısında okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4n1L

Alıntıları Göster
    ne zaman bizim ülkemizde de yerli üretim arabalarımız olursa biz de onlar kullanırız..

siz italyada bmw, almanyada subaru, japonyada ferrari makam arabası mı görüyorsunuz.. yada kamu aracı..
    adamların sanayisi yapıyo ve yerli üretim kullanıyo.. bunda şaşacak bişi yok..

ayrıca çok uçuk olmasın ama bizim almanyada çöpcülük yapan Türkler bile mercedes, bmw alabiliyo.. naapalım biz hala teneke tofaşa dünyanın parasını verioz...

• quote:

Orijinalden alıntı: f@tih_che

ne zaman bizim ülkemizde de yerli üretim arabalarımız olursa biz de onlar kullanırız..

siz italyada bmw, almanyada subaru, japonyada ferrari makam arabası mı görüyorsunuz.. yada kamu aracı..

ayrıca çok uçuk olmasın ama bizim almanyada çöpcülük yapan Türkler bile mercedes, bmw alabiliyo.. naapalım biz hala teneke tofaşa dünyanın parasını verioz...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: f@tih_che

bizim bir devrim imiz vardi onuda yaptirmadilar...eger o araba o gun o sekilde bir sorunla karsi karsiya gelmeseydi eminimki cok kaliteli arabalarimiz olacakdi

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo1907

quote:

Orjinalden alıntı: f@tih_che

bizim bir devrim imiz vardi onuda yaptirmadilar...eger o araba o gun o sekilde bir sorunla karsi karsiya gelmeseydi eminimki cok kaliteli arabalarimiz olacakdi

Alıntıları Göster
    Daha önce okuduğum kadarıyla bu polis araçları otobanda aşırı hız yapan Ferrarileri yakalamak için kullanılıyomuş. Sırf bu aracı kullanmak için İtalya'da polis olunur

Türkiyede Tayyibin korumalarının jipleride güzel ama GMC yanii

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Daha önce okuduğum kadarıyla bu polis araçları otobanda aşırı hız yapan Ferrarileri yakalamak için kullanılıyomuş. Sırf bu aracı kullanmak için İtalya'da polis olunur

Türkiyede Tayyibin korumalarının jipleride güzel ama GMC yanii

Alıntıları Göster
    bızdede olur nıye olmasın.ama once sokak ve caddelerımız duzgun olması gerek.
    hatırlayanlarınız vardır belkı 2006 yılında formula 1 etkınlıklerı ıcın redbull plotu davıd coulthard ıstanbul a gelmıstı bır roportajında ``heersey ıyıde yollardakı tumsekler neyın nesı anlamadım ``demıstı

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

bızdede olur nıye olmasın.ama once sokak ve caddelerımız duzgun olması gerek.
    hatırlayanlarınız vardır belkı 2006 yılında formula 1 etkınlıklerı ıcın redbull plotu davıd coulthard ıstanbul a gelmıstı bır roportajında ``heersey ıyıde yollardakı tumsekler neyın nesı anlamadım ``demıstı

Alıntıları Göster
    Var bizde de var kafanıza takmayın fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: someone74

Var bizde de var kafanıza takmayın fazla

Alıntıları Göster
    bizde olsa o arabalar bizim polis arkadaşlar sürat yapıp gece alem yaparlardı bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.