Şimdi Ara

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
22.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş
  • Superleggera'yı geçecekmiş. Pehehe LP550-2 bile toz yutturuyor 458'e LP560-4 içinden geçer.Kaldı ki Lp560-4 öyle küçümsenecek araç değil.Roll'de 599'un bile eline veriyor.Tabii pist ne olur bilmem.

Bana göre Lamborghini her zaman Ferrari'den çekici arabalar üretmiştir.Daha farklıdır.Bu Ferrari meselesi şuna benziyor.Sokakta görülen her motora aaaaa Kawasaki deme olayı.Fakat Kawasaki kadar sorunlu bir motor yoktur.Son zamanlarda düzelttiler kendierini ama bu hep böyleydi.Ferrari 458'i bir F355'e bile tercih ederim.Tasarım konusunda bana göre Lamborghini çok ötede.
  • lp 560 daha iyi
  • Lambo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Burda kaç kisi lamborghini Yada Ferrari'nin koltuğuna oturmustur ki cevaplasın ama görünüm olarak siyah lambo

Ne alaka.Adam tip olarak beğendinizi söyleyin diyo.Bu arada seninki 560 mıydı 640 mı ? Fesupanallah
  • valla tip olsun goruntu olsun spor olsun diosan git lotus lfa al.
    AMA bu ikisini yan yana koysanız once ferrari ye sonra lamboya bakarım. FERRARİ
  • Alabilecek gücün varsa LP 640 çünkü F430dan sonra doyuma bu ulaştırır.

8 senelik dizayna sahip Gallardo bugün ferrarinin en gözde modelinden bile daha çekici ve ateşli durabiliyorsa söylenecek çok fazla bişey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <<Metamorfoz>>

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Burda kaç kisi lamborghini Yada Ferrari'nin koltuğuna oturmustur ki cevaplasın ama görünüm olarak siyah lambo

Ne alaka.Adam tip olarak beğendinizi söyleyin diyo.Bu arada seninki 560 mıydı 640 mı ? Fesupanallah

bundan sonra hepimiz Ferrari , Lambo vs. alınca yorum yapalım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: strify

Bence farklılık olsun, siyah alın.

Her türlü Ferrari. Lamborghinin yüzü ''eskidi'' artık. Şuana kadar istanbulda bir tek Istinye parkta ve caddebostanda galeride çıplak gözle görme imkanım oldu. Çok dikkat çekici, tasarımı mutheşem, Lambo geçince 2 sn bakarsam, 458 görünce arabamı park edip ücra köşeden arabayı izlerim. Ve ayrıca o bir Ferrari. Hayırlısı olsun.

dostum bu resmı nerden buldun ya buyuk versıyonu varmı soyle wallpaperlık

ayrıca 458 enzodan sonra uretılmıs en iyi ferraridir butun ingiliz testçiler bunu soyluyor

• Lambo daha egzotik artı yırtıcı duruyor. Ferrari nin bu modeli arabalar filminden fırlamış gibi...
  • Lamborghini'nin tipi bana 20 senedir aynı gibi geliyor ve bu tip bana göre fazla keskin. Uzun zamandır tipini beğendiğim doğru dürüst Ferrari olmamıştı ve California ve 458 ile yeniden beğenmeye başladım. Korkarak bineceğim ve belki de korkudan binemeyeceğim araçlar olunca, sadece tipi hakkında konuşabiliyorum ve Ferrari diyorum.
  • Lamborghini ancak Ferrari'nin olmadığı bir yerde adından söz ettirebilir diye düşünüyorum..
  •  LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

• attan yeni indin değişiklik yap boğaya bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 12 Eylül 2010; 23:50:45 >
  • lambonun anca 1/18 i alınır, oldukça fantastic;
    458 bence ferrarinin geleceği
  • serhat kardeş oncelıkle hayırlısı olsun hangı olursa...

ferrarı her zaman baskadır bı cocuk dogdugunda ferrarı askıyla doguyor gıbı formula1'dekı taraftar dınamızmı de bunu gosterıyor zaten....

bunun yanında lambo benım en cok beyendıgım araclardan genel yapısı ıle aynı tasarım uzerınden gıtselerde ınanılmaz hos bır havası tam bır hız makınesı ve gızemlı bır arac gıbı duruyor...

sen daha ıyı bılırsın ama lp 640 ınanılmaz derecede beyendıgım bır lambo yanlıs bılmıyorsam bı tane var tr'de koyu gri renkde ınanılmaz guzel bır aracdı...

lp640 hakkında ne dusunuyosun mesela neden 560 da o degıl fıyat olarak ucurum var mı baska nedenlerde var mı??

son olarak tercıhım ferrarı olurdu ama sonra bıde lambo alırdım sen ferrari aldın sımdı lambo degısıklık ıyı olabılır gıbı gelıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 14 Eylül 2010; 0:41:59 >
  • F430'dan sonra bir de LP560'ı denerdim yerinizde olsam.
  • Coca-Cola dan çıkmayınca içinde ukte mi kaldı yoksa

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.