Şimdi Ara

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
0
Favori
22.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

(En Son Oy Tarihi: 22.9.2010)
Giriş
  • 458 in manuel versiyonu yok bildiğim kadarıyla ama arkadan itişle öne çıkıyor.
    560-4 ün arladan itişi yok ama manueli var, 550-2 var ama oda 250 adet.
    2 sinin de bir tarafı eksik gibi.
    Ne demişler hangisini seçersen seç aklın seçmediğinde kalıyor diye.
  • Bana çıksa o araç.Babam ne biçim araba lan bu der 20.000'e satmaya çalışır. :D Vergisini duysa bedava vermeye kalkışır. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

Bana çıksa o araç.Babam ne biçim araba lan bu der 20.000'e satmaya çalışır. :D Vergisini duysa bedava vermeye kalkışır. :D

Aynen der sana bunun yerine Golf GTI alıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

koladan araba kazanan adamın ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-lamborghini-gallardo-lamborghini-gallardo-lp-550-2-valentino-balboni/detay

"Arac 0 ve öyle satmayı planlıyorum" yazmış..Adamın işini gücünü bilemem de zaten o arabaya kasko yaptırıp,vergisini ödeyip,benzin kouyp gezecek durumu olsa satmazdı..Birde arayanlara gider yapmış hasbam..

Serhat abi telefonda direk söyleseydin "vergi dönemi gelince ara görüşelim" diye

Bu arada ben Lambo'yu sevsem de gönlüm hep Ferrari'den yanadır..Arayışlar beklentiler farklıdır muhakkak ama bugün alacak durumum olsa direk F458'e yönelirdim..

Hangisi olursa olsun önemli olan hayırlı olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 13 Eylül 2010; 22:57:35 >

• 1.3 mj ferrari al hem yakıttan tasarruf edersin.
  • Una bella macchina
  •  LAMBORGHINI LP 560 Vs FERRARI F458 ITALIA

• en güzel resmi unutmuşum

• Çalışarak almadı diye indirim yapmak zorunda mı? Hani öyle bi yazıyorsunuz ki adam fiyat indirmiyo diye dövelim, vuralım. Almazsın olur biter.Vergi zamanı ödeyemezse gider galeriye satar ucuz fiyata sen de gider galeriden alırsın ya da isteyen kimse ona satar ucuza. Birde sizlerin düşündüğü fiyatı merak ettim doğrusu.
    Not: Kazanan kişi ben değilim. Amacım ortamı germek değil sadece görüşümü söylemek istedim.
  • Almak değil yapmak önemli şahsen benim bir araç için 400.ooo eurodan fazla bütçem olsaydı türkiyedeki birkaç özel usta ve mühendisi toplayıp 7-8 ayda mükemmel kalitede araç yaptırırdım.Hem o kadar para verince de dünyada tek olmasını isterim o da özel yaptırdığım olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laktik

Çalışarak almadı diye indirim yapmak zorunda mı? Hani öyle bi yazıyorsunuz ki adam fiyat indirmiyo diye dövelim, vuralım. Almazsın olur biter.Vergi zamanı ödeyemezse gider galeriye satar ucuz fiyata sen de gider galeriden alırsın ya da isteyen kimse ona satar ucuza. Birde sizlerin düşündüğü fiyatı merak ettim doğrusu.
    Not: Kazanan kişi ben değilim. Amacım ortamı germek değil sadece görüşümü söylemek istedim.

Zorunda !

Kendı calısıp alsaydı ındırecegı her kurus kendısınden gıderdı..

bu şartlarda adamın elıne gececek her kurus kendısıne kar kalıyor..

eni sonu satacak tek ben degıl kovalayan ıkı uc kısı var kımseye yem etmeyı dusunmuyorlar :)

ıclerınden bırıde galerici satan arkadas sadece direni
    yor

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: laktik

Çalışarak almadı diye indirim yapmak zorunda mı? Hani öyle bi yazıyorsunuz ki adam fiyat indirmiyo diye dövelim, vuralım. Almazsın olur biter.Vergi zamanı ödeyemezse gider galeriye satar ucuz fiyata sen de gider galeriden alırsın ya da isteyen kimse ona satar ucuza. Birde sizlerin düşündüğü fiyatı merak ettim doğrusu.

Zorunda !

Kendı calısıp alsaydı ındırecegı her kurus kendısınden gıderdı..

bu şartlarda adamın elıne gececek her kurus kendısıne kar kalıyor..

eni sonu satacak tek ben degıl kovalayan ıkı uc kısı var kımseye yem etmeyı dusunmuyorlar :)

ıclerınden bırıde galerici satan arkadas sadece direni
    yor

Satan adam olupta şunu okusaydım inadına satmazdım

• lamborgini
  • En temizi bir adet MIG-29 kiralayıp bir hafta boyunca takılmak.
    Rusya'da turistlere kiralıyorlar, inanılmaz bir his olduğu söyleniyor.
    Böyle Lambo Ferro gibi kağnılarla uğraşmıyorlar.
  • O aracın dönemlik vergisi 6-7 bin TL. Satmamakta inat ederse ve bunu ödeyecek maddi gücü de yoksa bir şeyleri ipotek ettirir, kredi falan çeker ama aracı dört yılda anca satar. Aracı koyacak kapalı garajı da yok gibi.

http://image5.sahibinden.com/photos/04/98/60/280498602cr.jpg

Git gide fiyatı düşüyor, haberi yok.
  • Yaw adamın elinden zorlanmı alcaksınız, belki imkanı vardır kullanmaya veya Cola şirkettinlen gizli bi anlaşma vardır 1-2 sene satılamaz diye.
  • Adam ucuza satar veya satmaz onun bileceği iş ancak mantiklisi bir an önce elinden uygun fiyata çıkartması olur..

Uyguna satmış olsa bile aradaki farkı bankada değerlendirerek bir kaç ayda kapatabilir. Hemde bosuna beklememiş olur.
    Eğer borsada değerlendirmek isterse aynı gün farkı kapatır. Hatta hangi kağıt ile kapatacaginida söyleyeyim "koza yatırım".. Yada icinde veya mantığında Nur, koza, yeşil olan tüm kağıtlar ile ciddi para kazanırsın. Evet çıktığı ya vakit onların vakti!

Ulan kendime yedirebilsem bende bu kağıtlardan alıp iyi kazanacağım ama bunların güçlenmesi beni hergün dahada fazla gerecek. O sebeple bu tarz kağıtlardan "Allah korusun"
    Gecen sene Fenerbahçe kağıtlarida 2haftada %100 kazandırmıştı. Bu durum çok acik belli olduğu halde onada yatırmadım. Ben namusumla para kazanırım kardesim! Para hersey demek değildir...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.