Ben eski bir oyunum için evimden sunucu kurarak oyunu oynuyorum, ama bunun için modemde 3 tane port açmak zorunda kalıyorum, bunu yapmazsam sunucum internette görünmüyor. Sorunum şu; ben modemde portları açtığım zaman hemen lamerler bilgisayarıma giriyorlar ve dosyalarımı karıştırıyorlar. Bunu hangi niyetle yaptıklarını bilmiyorum ama bu önemli değil, önemli olan şey bunun riskli olması, ve bu riski nasıl ortadan kaldırılacağı yada en azından ip yönlendirmeyi modeme yaparsam bu girişlerin büyük bir kısmının önüne geçebilirim diye düşünüyorum. Bu yöntem doğru ise, bana bu konuda herkesin anlayabileceği şekilde sade ve detaylı bilgi verebilecek birisi varmı?
Benim bir adet bilgisayarım var, bilgisayarımda sanal bir bilgisayar yaratabilirmiyim? Ve gelen istekleri bu sanal bilgisayara yönlendirebilirmiyim, ve bunuda sabit diskimde dar kapsamlı bir alan olarak yapabilirmiyim, yani bilgisarıma giren kişi hiçbir dosyayı göremesin, hatta ikinci bir işletim sistemi yazan dosyada olsa ve boş olsa, bunları yapmak mümkünmü? Mümkünse nasıl?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme