Şimdi Ara

LAN bağlantısında sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah kalktım ve modemde LAN ışığının turuncu yandığını gördüm (bağlı olması için sarı yanmalı). Uydunet' i aradım ve bir ekip gönderdiler. Çok fazla yere dağıldığı için akımın yetersiz olduğunu söylediler ve bazı odalara gidenleri kestiler (şu anlık işime yaramıyanları). Ama internet problemim düzelmedi ve ethernet kartımda problem olduğunu söylediler. "Intel(R) Ethernet Connection (2) I218-V bağdaştırıcısı sürücüyle veya donanımla ilgili sorunlar yaşıyor." diye bir hata alıyorum. Geçenlerde de bilgisayar açılırken BIOS ayarları açılıyor ve fanlarla ilgili bir sorun olduğunu söylüyordu ama çok uğraşmadan tamam deyip geçiyordum. Şimdi benim ne yapmam lazım, hata tam olarak ne, ana kartımı mı değiştirmem lazım (şu an kullandığım Asus Z97 Gaming) veya ethernet kartı mı almam lazım alcaksam ne alcam nasıl alcam gibi ?
    not : lan kablosuyla ilgili bir sorun yok onu denedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Etherneti kaldır guncelle de otomatık bulacaktır bulmazsada driverini kur guncelle.Ethernet kartın arızalıysada Tp Lınk 10/1000 tavsiye ederim.
  • Buqra55 kullanıcısına yanıt
    tam olarak nasıl kaldırcağımı nerden güncelleyeceğimi ve driverını nerden bulabilceğimi bilmiyorum bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarım Sağ tuş Yönet - Aygıt Yöneticisi - sağda açılan listede Ağ Bağdaştırıcıları - Ağ Bağdaştırıcıları yanındaki çeltiğe tıklarsan ethernet driveri görürsün sağ tuş kaldır diyip kaldırabilirsin. Daha sonra o listede herhangi birinin üzerine gelin sağ tuş yapıp donanım değişikliklerini tara dersen kaldırdıgını bulur ve yukler otomatık yada driveri yoksa senın tanıtman gerekır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.