Şimdi Ara

Lancer 100-0 km/s durma mesafesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bu kani nerden olustu ki ? Yan normalinden daha uzun surede durdugunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

size bu kani nerden olustu ki ? Yan normalinden daha uzun surede durdugunuz?

Yukarıdan aşağı komple bir oku.
  • aslında yine inceleme yapılacaksa tanıdık bi ustaya frenleri dahada uzun sürede durur hale getirebilirsin

şaka tabiki geçmiş olsn
  • Sonucu merak ettim takipteyim umarım kazanırsınız
  • Sonuç?
  • Dostum öncelikle geçmiş olsun. Davanın lehinize sonuçlanmış olduğunu/olacağını diliyor ve dua ediyorum.
  • Evet merak ettik şimdi ya, hortlamışız bir ay kadar ama
  • İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
    Dava devam ediyor, mahkeme bilirkişiler atadı, nasipse şubat ayında 8. duruşmamıza gireceğiz, büyük ihtimalle son duruşma olur diye düşünüyorum ama.. hayırlısı
  • hazır fren üstatları buradayken birisi de dacia loganın mümkünse logan mcv nin abs siz olan versiyonunun frenleme mesafesini bulabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

hazır fren üstatları buradayken birisi de dacia loganın mümkünse logan mcv nin abs siz olan versiyonunun frenleme mesafesini bulabilir mi?

AutoShow 2009/3-9 Ağustos sayısında:
    Dacia Logan Mcv(Laureate donanım)
    100-0(Soğuk):40.7m
    (Sıcak):40.4m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce frenleme mesafelerini yazacağımı söylemiştim, hem foruma sık giremiyorum hemde sözüm havada kalmasın,

3 Bilirkişi huzurunda yapılan 100-0 km/s frenlemelerinde sonuçlar aşağıdaki gibi (akreditasyon sertifikasına sahip bir test merkezi)

Hız Metre
    98,80 64,6
    101,79 69,04
    99,90 74,34
    99,03 66,50
    99,28 56,42
    100,14 69,02
    99,24 64,17
    99,81 69,55
    100,13 65,05
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

hazır fren üstatları buradayken birisi de dacia loganın mümkünse logan mcv nin abs siz olan versiyonunun frenleme mesafesini bulabilir mi?

AutoShow 2009/3-9 Ağustos sayısında:
    Dacia Logan Mcv(Laureate donanım)
    100-0(Soğuk):40.7m
    (Sıcak):40.4m.

hayret beklediğimden iyiymiş. ben de frenlemesinden hiç memnun değilim, corolla ile arasında sadece 1.5 metre var ama gerçekte fark bambaşka bence... hiç memnun değilim frenlemesinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevolutionsPerMinute

Daha önce frenleme mesafelerini yazacağımı söylemiştim, hem foruma sık giremiyorum hemde sözüm havada kalmasın,

3 Bilirkişi huzurunda yapılan 100-0 km/s frenlemelerinde sonuçlar aşağıdaki gibi (akreditasyon sertifikasına sahip bir test merkezi)

Hız Metre
    98,80 64,6
    101,79 69,04
    99,90 74,34
    99,03 66,50
    99,28 56,42
    100,14 69,02
    99,24 64,17
    99,81 69,55
    100,13 65,05

yanlış mı okuyorum yoksa 74 mt ye varan sonuçlar mı çıktı?
    hocam nasıl bindiniz o arabaya? resmen tekerlekli tabut.
  • Aslında asıl tehlike şehir içinde zaten 2 kazamıda şehir içinde yaptım 25-30 km hızla gidiyorsunuz önünüzdeki araç aniden duruyor haliyle ani fren yapıyorsunuz, ondan sonrası şansa kalmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Daha önce frenleme mesafelerini yazacağımı söylemiştim, hem foruma sık giremiyorum hemde sözüm havada kalmasın,

Hız Metre
    98,80 64,6
    101,79 69,04
    99,90 74,34
    99,03 66,50
    99,28 56,42
    100,14 69,02
    99,24 64,17
    99,81 69,55
    100,13 65,05

yanlış mı okuyorum yoksa 74 mt ye varan sonuçlar mı çıktı?
    hocam nasıl bindiniz o arabaya? resmen tekerlekli tabut.

Vallahi öyle, ama temsa için tabutmuş değilmiş hiç önemi yok, ben 3 yıldır bu arabayla bu davayla uğraşıyorum, genel müdürüne kadar herkesi aradım, birkez arayıpta ya böyle olmuş demediler, ama geçen ay içinde 4 kez aradılar memnunmusunuz değilmisiniz bizden diye, 3 yıl sonra!

• Ben anlamadım, 56 da var 74 de var. Bu ne demek. Araba kararsız mı kalıyor dursam mı durmasam mı diye? Yoksa frene tam güçle basmıyor musunuz? Çok ilginç, arada 20 m fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Ben anlamadım, 56 da var 74 de var. Bu ne demek. Araba kararsız mı kalıyor dursam mı durmasam mı diye? Yoksa frene tam güçle basmıyor musunuz? Çok ilginç, arada 20 m fark var.

Pedalın üzerine elektronik basınç ölçen bir alet takıp öyle deniyorlar, bunlar 100 km hızla yapılan testler, ama benim dava etme sebebim şehiriçinde çok düşük hızlarda dahi abs nin devreye girmesi üstelik düzensiz ve kararsız devreye girmesiydi, örneğin kasise geliyorsunuz hafifçe frene dokunuyorsunuz yavaşlamak için pat diye abs devreye giriyor kasisten zıplayarak geçiyor araç, bu tip sıkıntılarla dava açtım. Birde belirtiğiniz 56 metre 17. fren denememizde olmuş (toplam 18 kez frenaj yapıldı), kararsız tutarsız bir abs sistemi var (diğer lancerları tenzih ederim)

• Hocam 74 m nedir ya, hiç basmayın frene daha iyi Umarım hakkınızı alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

Hocam 74 m nedir ya, hiç basmayın frene daha iyi Umarım hakkınızı alırsınız

Teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Ben anlamadım, 56 da var 74 de var. Bu ne demek. Araba kararsız mı kalıyor dursam mı durmasam mı diye? Yoksa frene tam güçle basmıyor musunuz? Çok ilginç, arada 20 m fark var.

Pedalın üzerine elektronik basınç ölçen bir alet takıp öyle deniyorlar, bunlar 100 km hızla yapılan testler, ama benim dava etme sebebim şehiriçinde çok düşük hızlarda dahi abs nin devreye girmesi üstelik düzensiz ve kararsız devreye girmesiydi, örneğin kasise geliyorsunuz hafifçe frene dokunuyorsunuz yavaşlamak için pat diye abs devreye giriyor kasisten zıplayarak geçiyor araç, bu tip sıkıntılarla dava açtım. Birde belirtiğiniz 56 metre 17. fren denememizde olmuş (toplam 18 kez frenaj yapıldı), kararsız tutarsız bir abs sistemi var (diğer lancerları tenzih ederim)

Aslında konuyu tam okumadan sormak istemiyorum ama lastikle ilgili bir sıkıntı olmasın. Bende de 2006 üretimi michelin energy vardı, o da bahsettiğiniz gibiydi. Şehir içinde kuru zeminde bile 30-40 giderken bile hafif sert frende abs devreye giriyordu. Lastik değişimi sorunumu çözdü.
    Ama sizin olay farklı galiba. İnşallah hakkınızı alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.