Şimdi Ara

Lancer 100-0 km/s durma mesafesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RevolutionsPerMinute

Teşekkür ederim, dediğiniz gibi umurlarında değil..

Malesef Türkiye'de yaptırım diye birşey yok, Temsa yine aynı durumla karşılaşsa yine izleyeceği yol oyalama, inkar, yıpratma politikası olur diye düşünüyorum.

Zira bu davadan zarar gören taraf olmadılar ki, aksine ayıplı aracı bana satarak para kazandı, sonrasında bu ayıptan dolayı meydana gelen kazalardan dolayı sigorta firmalarından para kazandı şimdi ayıplı malı ikinci el olarak satarak para kazanacaklar, ne tazminat ödediler ne araçları geri çağırıp masrafa girdiler, ne biliyim ödül gibi birşey oldu.. Neyse Allah elbet sorar hesabını, ben üzerime düşeni yaptım diye düşünüyorum he olaki aracın yeni sahibini bulursam elbet bir çay içer iki muhabbet ederim..

hocam siz üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız bence. Çoğu kimse hiç uğraşmaz aracı satardı. Ama sonra vicdan sahibi birisi nasıl uyurdu onuda bilmiyorum. İnşallah aracı alacak kişi kaskosu olarak, kimseye zarar vermeden aracı pert eder. ( ne biçim dua eder hale geldik ya olaya bak) baskada bir çözüm yolu bulamıyorum ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hem geçmiş olsun diyelim hem de davayı kazandığınız için tebrik edelim.
    Büyük bir dik duruş örneği sergilemişsiniz. Konuyu baştan sona film tadında okudum.

Bir Lancer sever olarak resmen şok olmuş durumdayım. Hele temsanın yaptığına ne demeli. Asla kapısından geçmem.
    Alabileceğim araçlar arasında yer alan Lanceri de sildim attım listemden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.