Şimdi Ara

Lancer 100-0 km/s durma mesafesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevolutionsPerMinute

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

2010 model bir araç için 45 metre çok yüksek bir değer , siz bide mahkemelik olmuşsunuz o araç 40 metrede durmalı lastikleri yeni ise , 45 metre gibi değerler kabul edilemez tofaş şahin mi bu ??? Arabada frenlerin güven vermesi çok önemlidir sürüş tarzınızı en az hızlanma değerleri kadar etkiler , umarım davayı kaznırsınız

Efendim yanlış anlaşılmasın benim aracım 45 metrede durmuyor, o bilgiler bir otomobil haber sitesinde Lancer incelemesinde yer alıyor bazı arkadaşlar özelden mesaj yollamışlar çıkan sonuçlar ne diye bende az önce avukatımla görüştüm "değerleri verebilirsin sonuçta bilirkişilerin huzurunda yapılmış bir test" diyor ancak yinede tereddüt ediyorum yasal olarak bir sıkıntıya girmek istemiyorum, yanlız şunu söyleyebilirim 41-45 falan değil çok çok üzerinde (kendi aracım için konuşuyorum) lütfen anlayışla karşılayın. Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

mesaj atanlardan birisi bendim anlayışla karşıladığımıda mesajımda belirtmiştim.
    daha sonra biraz araştırma yapıp daha önce yazdıklarınızı okuyunca zaten sonuç ortaya çıktı.
    davanızda kolaylıklar dilerim.
    peki o aracı halen kullanıyormusunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

45 imkansız ötesi bir değer...Demek ki test dergilerine de güvenmemek gerekiyormuş.

http://www.insideline.com/mitsubishi/lancer/2008/full-test-2008-mitsubishi-lancer-gts.html

118 ft = 35.96 metre

Bu arada Şikayet sitesine o şikayeti yazan siz miydiniz???Fren diskleriyle ilgili problemi olan.

Yardımlarınız için teşekkür ederim, donanımhaber "-Yeni Lancer Sahipleri Buraya adlı konuya-"http://resim.donanimhaber.com/m_27599964/mpage_16/f_/key_//tm.htm#34479676 şikayetimi belirtmiştim birde
    "-YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER adlı konuyahttp://resim.donanimhaber.com/m_35253220/mpage_4/f_/key_//tm.htm#37250380 bunların dışında bir yere yazdımmı inanın hatırlamıyorum, siz hangi sitede rastlamıştınız?

• Gerçekten böyle bir mücadele varsa örnek duruş olarak desteklenmesi gerekir. Tabii ki sorunun ayrıntıların bilmiyoruz dava konusu da olmuş olduğuna göre önemli bir konu. Ben Lancer kullandığımda en çok frenlerini sevmiştim hatta 140 km hız ile panik frende kendi çizgisinde sabit kalıp kaymadan durmuştu çok etkilenmiştim. 45 metre fren mesafesi verisi çok ama çok fazla benim bildiğim lancer 40 metrenin altında idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

mesaj atanlardan birisi bendim anlayışla karşıladığımıda mesajımda belirtmiştim.
    daha sonra biraz araştırma yapıp daha önce yazdıklarınızı okuyunca zaten sonuç ortaya çıktı.

Anlayışınız için tekrar teşekkürler,
    Mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyoruz, mesela dün bu araç ile bilirkişiler eşliğinde aracı test için istanbula götürdük, artık arabanın nerede nasıl tepki vereceğini bildiğimden takip mesafemi ona göre ayarlıyorum, yinede insan tedirgin oluyor fakat şehiriçi trafiğinde tam anlamıyla diken üstünde gidiyorsunuz. Çoğu insan siz kazanamazsınız, sen Temsayı ne zannediyorsun, boşuna açmışsın dava, sat kurtul gibi söylemleriyle insanın moralini bozarken sizin gibi değerli insanların destekleriyle daha bir inançlı oluyorum tekrar teşekkürler..

• quote:

quote:

Anlayışınız için tekrar teşekkürler,
    Mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyoruz, mesela dün bu araç ile bilirkişiler eşliğinde aracı test için istanbula götürdük, artık arabanın nerede nasıl tepki vereceğini bildiğimden takip mesafemi ona göre ayarlıyorum, yinede insan tedirgin oluyor fakat şehiriçi trafiğinde tam anlamıyla diken üstünde gidiyorsunuz. Çoğu insan siz kazanamazsınız, sen Temsayı ne zannediyorsun, boşuna açmışsın dava, sat kurtul gibi söylemleriyle insanın moralini bozarken sizin gibi değerli insanların destekleriyle daha bir inançlı oluyorum tekrar teşekkürler..

elinizde bilirkişi raporu varsa servis tutanakları varsa hiç şüpheniz olmasın kazanırsınız.
    temsa değil kim olursa olsun.
    sonuçta hatalı bir mal var ve bu hatanın karşılığı canla ödenebilir.
    aracı satıp beladan kurtulma yolunu seçmediğiniz içinde ben size teşekkür ediyorum.
    bu arada aynı şehirde ikamet ediyoruz bordo bir lancer görürsem yolumu değiştireceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: unforthepage

Gerçekten böyle bir mücadele varsa örnek duruş olarak desteklenmesi gerekir. Tabii ki sorunun ayrıntıların bilmiyoruz dava konusu da olmuş olduğuna göre önemli bir konu. Ben Lancer kullandığımda en çok frenlerini sevmiştim hatta 140 km hız ile panik frende kendi çizgisinde sabit kalıp kaymadan durmuştu çok etkilenmiştim. 45 metre fren mesafesi verisi çok ama çok fazla benim bildiğim lancer 40 metrenin altında idi.

Teşekkür ederim, ama örnek duruştan ziyade hakkımı arıyorum, Allah vermesin ben inanıyorum sizinde başınıza gelmiş olsaydı sizde aynı şekilde davranırdınız.
    Bende kendi aracım dışında 4 ayrı Lancer kullandım, sadece bir tanesinin frenlerine kötü diyebilirim, diğerleri gayet başarılıydı hele benim araçla kıyaslarsak kötü dediğimin freni bile çok çok iyiydi.

• quote:

elinizde bilirkişi raporu varsa servis tutanakları varsa hiç şüpheniz olmasın kazanırsınız.
    aracı satıp beladan kurtulma yolunu seçmediğiniz içinde ben size teşekkür ediyorum.
    bu arada aynı şehirde ikamet ediyoruz bordo bir lancer görürsem yolumu değiştireceğim

Zaten davayı açmak için önce Tespit Davası açtım, hakim bilirkişi atadı bilirkişi aracın fren sisteminin bozuk olduğunu rapor olarak bize teslim etti. Daha sonra aracın iadesi için dava açtım, daha önce atanan bilirkişinin raporuna Temsa itiraz etti, biz yanında yoktuk dediler. Bunun üzerine tekrar bilirkişiler atandı, onlarda şu sıralar aracı inceliyorlar. İnşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla kazanırız.

Allah korusun ama siz yinede değiştirin İzmit tarafındamısınız?

• quote:

quote:

Zaten davayı açmak için önce Tespit Davası açtım, hakim bilirkişi atadı bilirkişi aracın fren sisteminin bozuk olduğunu rapor olarak bize teslim etti. Daha sonra aracın iadesi için dava açtım, daha önce atanan bilirkişinin raporuna Temsa itiraz etti, biz yanında yoktuk dediler. Bunun üzerine tekrar bilirkişiler atandı, onlarda şu sıralar aracı inceliyorlar. İnşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla kazanırız.

Allah korusun ama siz yinede değiştirin İzmit tarafındamısınız?

izmit merkezdeyim ben davayı kesinlikle kazananacağınıza inanıyorum davayı kazanırsanız tazminat davası açmanızıda öneririm.
    sonuçta frenlerinin bozuk olması nedeniyle bu aracı tam olarak kullanmadığınızdan hareketle.

• quote:

izmit merkezdeyim ben davayı kesinlikle kazananacağınıza inanıyorum davayı kazanırsanız tazminat davası açmanızıda öneririm.
    sonuçta frenlerinin bozuk olması nedeniyle bu aracı tam olarak kullanmadığınızdan hareketle.

Bende Derince Tarafındayım nasip olursa birgün yüzyüze görüşmek isterim. Hele bir davayı kazanalım Allah'ın izniyle hepsi olur inşallah. Dediğiniz gibi kullanamamak bir yana 8'de evdeyim diyip bi 20dk geç kaldığınızda asıl zulmü evdekiler çekiyorlar "nerede kaldı, birşey mi oldu, kazamı yaptı, arasakmı, bir dahamı arasak" gibi, bu aracın bana verdiği maddi manevi zararından ziyade annem çok yıprandı üzüldü, ama herşey gibi buda bir sınav..
  • Bu konuyu okurken çok şaşırdım. Çünkü Lancer Fren başarısı da C sınıfı içinde hatırı sayılır bir yerdedir.Sizin disklerinizde kesinlikle bir problem var o

zamanYani bu aracın normal şartlarda 41'in üzerine çıkması (anca ıslak yol falan) bence tartışılmasını

geçtim imkansız ötesi bir durum....Ben 2008 yılında ilk köpekbalığı tanıtımlarında 37 ya da 38 metre okuduğumu hatırlıyorum..Şimdi o veriyi bulamadım maalesef.

Davanızda yanınızdayım..Bozuk frenli arabayı Mercedes-Mitsubishi fark etmez babamın oğlu olsa da satmaya kimsenin hakkı yok. Elimden şu an sadece dua etmek

geliyor. Allah yardımcınız olsun...Burdan o Artist Temsa'ya da koca bir

Bahsettiğim şikayet de bu:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/528035/g/MITSUBISHI+Aracin+Frenleri+Tutmuyor+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 26 Mayıs 2011; 18:34:47 >

• quote:

45 imkansız ötesi bir değer...Demek ki test dergilerine de güvenmemek gerekiyormuş.

http://www.insideline.com/mitsubishi/lancer/2008/full-test-2008-mitsubishi-lancer-gts.html

118 ft = 35.96 metre

Bu arada Şikayet sitesine o şikayeti yazan siz miydiniz???Fren diskleriyle ilgili problemi olan.

2.0 motorlu 18 jantlı Lancer'ın fren verisini koymuşsunuz.Motor hacmine göre aynı karoserde disk çapları değişiklik gösterebilir.
    Konuya gelince 45 metre üstü fren mesafesi araçta problem olduğunu gösteriyor.

• quote:

Bu konuyu okurken çok şaşırdım. Çünkü Lancer Fren başarısı da C sınıfı içinde hatırı sayılır bir yerdedir.Sizin disklerinizde kesinlikle bir problem var o

zamanYani bu aracın normal şartlarda 41'in üzerine çıkması (anca ıslak yol falan) bence tartışılmasını

geçtim imkansız ötesi bir durum....Ben 2008 yılında ilk köpekbalığı tanıtımlarında 37 ya da 38 metre okuduğumu hatırlıyorum..Şimdi o veriyi bulamadım maalesef.

Davanızda yanınızdayım..Bozuk frenli arabayı Mercedes-Mitsubishi fark etmez babamın oğlu olsa da satmaya kimsenin hakkı yok. Elimden şu an sadece dua etmek

geliyor. Allah yardımcınız olsun...Burdan o Artist Temsa'ya da koca bir

Bahsettiğim şikayet de bu:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/528035/g/MITSUBISHI+Aracin+Frenleri+Tutmuyor+

Allah razı olsun hem dualarınız için hem yukarıda verdiğiniz ek için. Şikayeti ben yazmadım ama yazan vatandaşa ulaşmak için elimden geleni yapacağım hem benim davama etki edecektir hemde belki bir davada o insan açacaktır belki mağduriyeti giderilecektir. Birazdan üye olup mesaj göndermeye çalışacağım, tekrar teşekkür ederim

• Benim 1.8'in frenleri baya iyi sanirim yukaridaki gts ile ayni olabilir.

Bu arada lancer aeroodinamigi gayet basarili ve suspansiyonlari filan gayet sert bir arac olarak sinifinda hatiri sayilir bir yerde olacagini dusunuyorum fren mesafesi olarak. Fabrikasyon olarak kusurlu araclar varsa o ayri bir mesele zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

45 metre mesafe çok fazla umarım davayı kazanır aynı durumdaki insanlara örnek olursunuz.

Sağolun, dediğim gibi 45 metreden çok daha uzun mesafede duruyor, zaten en kısa zamanda ayrıntılarıyla burada anlatacağım
  • günümüzde 40 metre bile artık kabul edilemez bir değer.sanmıyorum lancer o kadar uzun mesafede dursun.en fazla 37-38 olması gerekir.
  • quote:

quote:

Bende Derince Tarafındayım nasip olursa birgün yüzyüze görüşmek isterim. Hele bir davayı kazanalım Allah'ın izniyle hepsi olur inşallah. Dediğiniz gibi kullanamamak bir yana 8'de evdeyim diyip bi 20dk geç kaldığınızda asıl zulmü evdekiler çekiyorlar "nerede kaldı, birşey mi oldu, kazamı yaptı, arasakmı, bir dahamı arasak" gibi, bu aracın bana verdiği maddi manevi zararından ziyade annem çok yıprandı üzüldü, ama herşey gibi buda bir sınav..

uygun olursa bende görüşmek isterim.
    dava sürecinizi paylaşırsanız takip ediyor olacağım.

• Delil tespiti katılmayan ve tebliğ edilmeyen tarafı bağlamaz yani kesin bir delil değildir. Açtığınız dava bu şartlarda kısa sürede biter yapılacak işlem aracın teknik belgelerinin ve tanıtıcı broşürlerinin istenmesi, bilirkişi ile tespit ve neticesinde karar aşaması olacaktır. Kesinlikle geri adım atmayın bozuk fotoğraf makinası satmakla bozuk araba satmak arasında fark yoktur. Satıp arkasında durmamak büyük saygısızlıktır. Böyle bir anlayış kabul edilemez. Davanızın sonucunu merakla bekliyor olacağız. Hiçbirşey insan sağlığından ve hak duygusundan önemli değildir. Mahkemeden tedbir istemeyi ve temsanın varlıkları üzerine tedbir koydurtmayı ayrıca kazanırsanız hüküm özetinin ulusal bir gazetede yayınlanmasını isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforthepage

Delil tespiti katılmayan ve tebliğ edilmeyen tarafı bağlamaz yani kesin bir delil değildir. Açtığınız dava bu şartlarda kısa sürede biter yapılacak işlem aracın teknik belgelerinin ve tanıtıcı broşürlerinin istenmesi, bilirkişi ile tespit ve neticesinde karar aşaması olacaktır. Kesinlikle geri adım atmayın bozuk fotoğraf makinası satmakla bozuk araba satmak arasında fark yoktur. Satıp arkasında durmamak büyük saygısızlıktır. Böyle bir anlayış kabul edilemez. Davanızın sonucunu merakla bekliyor olacağız. Hiçbirşey insan sağlığından ve hak duygusundan önemli değildir. Mahkemeden tedbir istemeyi ve temsanın varlıkları üzerine tedbir koydurtmayı ayrıca kazanırsanız hüküm özetinin ulusal bir gazetede yayınlanmasını isteyin.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, söylediklerinizi aynen yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevolutionsPerMinute -- 27 Mayıs 2011; 17:57:29 >

• dava sonucu veya nasıl gittiği hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen bende almayı dusunuyordum ama konudan sonra bilemiyorum yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabbarkral

dava sonucu veya nasıl gittiği hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen bende almayı dusunuyordum ama konudan sonra bilemiyorum yani...

Dava devam ediyor, önümüzdeki aylarda araç tekrar incelemeye girecek. 3-4 aydır foruma girmiyordum kusura bakmayın, Lancer aldınızmı almadınızmı bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.