Şimdi Ara

Lancia Delta mı Peugeot 3008 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu paraları vermem ama ikisinden biri diyosan 3008 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgkoyuncu

Dizel otomatik araç alıcam. delta ve 3008 arasında kaldım tam donanımlı olarak alıcam. sıfır yada 2.el düşünüyorum. ama hangisi daha iyi sizce? 2.el olarak 52-60000 TL arası fiyatlar var ikisi içinde. sıfırda 3008 70000 TL üzerinde sizce bu rakamlara bu arabalar alınır mı ve sıfır mı 2.el mi daha avantajlı

Kuzenimde Peugeot vardı. Her sabah işe gidip gelirken arabayla gidiyordu. Halkalı`dan Merter`e gidiyordu işe. Her hafta ( yanlış hatırlamıyorsam 280 lira) mazot doldurmaktan arabayı sattı. Çok yakıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzart -- 19 Eylül 2012; 2:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku-tr

ben bu paraları vermem ama ikisinden biri diyosan 3008 derim

Sebebiyle birlikte yazın da alacak olanların kafasını karıştırmayın.Bu tarz mesajlar çok içi boş mesajlar oluyor.
  • dehşet bir şey ya ; şu on beş yıllık takoz direksiyonu bile perdelemiş bildiğin uçak kokpiti ... yalnız takırtı tukurtusu eksik olmaz söyliyeyim .

Lancia Delta mı Peugeot 3008 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 19 Eylül 2012; 11:39:22 >

• 3008 fiyatına D sınıfı araba alırsınız ben de Delta diyorum.
  • 1.4 140 hp full bir delta alır keyfime bakarım

arabaya bakınca direk belli ediyor kendisini
  • Delta keşke şu donanımla gelse Türkiye'ye;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 19 Eylül 2012; 18:25:18 >
  • sert vites geçişleri birkere yok sürekli kullanıyorum hatta bugün denedim :) vites geçişleri hissedilmiyor desem yeridir... birde otomatik viteslerden pek anlamam bahsettiğiniz şekilde denedim sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

Sebebiyle birlikte yazın da alacak olanların kafasını karıştırmayın.Bu tarz mesajlar çok içi boş mesajlar oluyor.

aynı fiyata D sınıfı araba alınabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

sert vites geçişleri birkere yok sürekli kullanıyorum hatta bugün denedim :) vites geçişleri hissedilmiyor desem yeridir... birde otomatik viteslerden pek anlamam bahsettiğiniz şekilde denedim sadece :)

:) teşekkürler. delta ve 3008.in niye çok tutulmadığını anlamıyorum. bu ön yargı niye acaba görsel olarak düşünmürsek ikisi de süper. teknik olarak düşününce de clio.dan memnun biri olarak en azından bana düşük performanslı geleceklerini sanmıyorum. ama çevrem de kime öylesem lancia alınmaz pejo alınmaz gibi yorumlar duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgkoyuncu -- 20 Eylül 2012; 11:42:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

quote:

aynı fiyata D sınıfı araba alınabilir diye düşünüyorum

mesela D sınıfı olarak bu fiyatlarda sizin öneriniz nedir? ve neden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgkoyuncu -- 20 Eylül 2012; 11:45:10 >
  • D sınıfı için içine girerse ortalık biraz karışır.

Mondeo alınır; ( Yeni kasası çıkacak acele yoksa bence alınmaz, ki çıkacak olan kasa resmen bir şaheser )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-istinye-temsilciligi-nden-2011-mondeo-titanium-2-0-tdci-99558660/detay

Peugeot 508 alınır ( öneririm, bindim gerçekten harika araç yapmışlar )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2012-model-508-aktive-e-hdi-navigasyonlu-full-satilik-97722283/detay

Avensis alınır;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-sifirdan-farksiz-avensis-elegant-exta-97127186/detay

Latitude alınır;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-latitude-1-5-dci-panaromik-99792403/detay?source=promotion_topl

Sonata alınır ( gemi gibi arabadır, çok rahat )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hatasiz-tamamina-kredili-full-150-hp-pazarliksiz-99584029/detay?source=promotion_topl

Bmw 3 serisi falan da alınır o fiyatlara.Ama bu araçların çoğuna alışıldı.Hepsi güzel araçlar ama cidden kendimde olduğu için söylemiyorum, genel kanı ve yorumlara istinaden söylüyorum hiç biri Delta kadar dikkat çekici araçlar değil.508 dışında tasarım olarak iddialı da değiller zaten.Yani biraz tutku meselesi.Elektirikli, ısıtmalı, hafızalı, mesajlı koltuk bilmemne sunsalarda Delta'ya değişmem hiç birini. ( Bu arada Delta'nın koltukları olağanüstü rahattır, binerseniz eğer zaten bayılacaksınız )

0 alırım, uzun sürede binerim derseniz Lancia Delta Hard Black serisi alın.Ya da linkini vereyim en dolu Lancia'yı ikinci el alın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-sifir-ayrinda-4-000-km-de-2011-model-full-paket-cam-tavan-96034795/detay

Lancia Delta Hard Black;

• İnanin cok kararsiz kaldim. D sınıfı araçları tarz olarak pek beğenmiyorum. genelde spor tarz otomobiller hoşuma gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lgkoyuncu -- 20 Eylül 2012; 12:33:19 >
  • 3008 alacaksan manuel al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

kesinlikle lancia al.
    3008 i şahsen denedim çok hantal ve cılız.

hocam demek istediğinizi ben aldım da 'hantal ve cılız' biraz anlatım bozukluğu olmuş sanki
  • Bu araçlarıda boş geçmemenizi öneririm isterseniz dizel seçeneklilerinede bakın fiyatlarıda iyi bence
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-1-6t-180hp-sunroof-dvd-navigasyon-geri-gorus-doktordan-99031254/detay#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

3008 alacaksan manuel al derim

otomatik almamız gerekiyor eşimle kullanıcaz bu yüzden manuel olamıyor maalesef
  • bende ocakta almıştım 1.6 hdi 112 hp 270nm torklu olanını ama hiç hissedemedim o torku.
    nisanda da sattım zaten.sonra da ıbıza imzadaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

bende ocakta almıştım 1.6 hdi 112 hp 270nm torklu olanını ama hiç hissedemedim o torku.
    nisanda da sattım zaten.sonra da ıbıza imzadaki.

pejo.mu almıştınız? seat nasıl leon.da hoşuma gidiyor. ibiza daha küçük dimi
  • ocakda almıştım 3008 i içi rahat çok ferah ama performans 0 tüketim de ölçecek kadar bende kalmadı zaten ama galiba normal yakıyordu.
    ıbıza bocanegra aldım nisanda 24.000km civarında çok seri zaten hb içi sıkıntılı ama koltuk falan süper rahat zaten 180hp herşeyi anlatıyor.
    wv deki dsg nin oranları değiştirilmiş simdiye kadar sorun cıkarmadı ama pek güvenemiyorum.
    devamlı 220 ile gidersen 350km de 1 depo benzin yakıyor.
    90 la falan gidersen ş.dışı 100km de heralde 4,5-5lt yakıyor.
    egzos abarth akustikli sesi süper tünelde falan ferrari hissi yaratıyor.
    gerisi araba işte 4 teker-1 simit.
    kesinlikle öneririmalışkanlık yapar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.