Şimdi Ara

Lancia Delta mı Peugeot 3008 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dış lancıa
    iç 3008 tam ıstedım gıbı kolçak ıle konsol butun.
    lancıa nın ıcı ıle bır fıkrım yok hıc bınmedım...
  • Vergisi birazcık yüksek ama hem 3008'i hem Delta'yı yer kalitesiyle.O fiyatlara alınabilecek en klas ve en yeni araç.Malzeme kalitesi iki araca göre ve d sınıfı o fiyatlara alınabilen tüm araçlardan iyidir.Bol ahşap bol deri çok severim X-Type ları .Vergi, motor v.b kıstas belirtmediğiniz için önerdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-2009-orjinal-2-2-dizel-executive-99379845/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Vergisi birazcık yüksek ama hem 3008'i hem Delta'yı yer kalitesiyle.O fiyatlara alınabilecek en klas ve en yeni araç.Malzeme kalitesi iki araca göre ve d sınıfı o fiyatlara alınabilen tüm araçlardan iyidir.Bol ahşap bol deri çok severim X-Type ları .Vergi, motor v.b kıstas belirtmediğiniz için önerdim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-2009-orjinal-2-2-dizel-executive-99379845/detay

ilanda vermiş olduğun jaguar fazla yakar mı?
    bir bilgin var mı?...

• quote:

Orijinalden alıntı: manda kasa

quote:

Vergisi birazcık yüksek ama hem 3008'i hem Delta'yı yer kalitesiyle.O fiyatlara alınabilecek en klas ve en yeni araç.Malzeme kalitesi iki araca göre ve d sınıfı o fiyatlara alınabilen tüm araçlardan iyidir.Bol ahşap bol deri çok severim X-Type ları .Vergi, motor v.b kıstas belirtmediğiniz için önerdim.

ilanda vermiş olduğun jaguar fazla yakar mı?
    bir bilgin var mı?...

Benzinlileri çok yakıyor da bunu bilemiyorum.Dizel sonuçta.Aşırı yakacağını sanmam.Bir araştırayım.

Şu sitede var bilgileri doğruysa çok iyi bence bu araç için;

http://www.otoalsat.com/sifir-0-km-araba/jaguar-x-type-2-2-d-executive-2011.html

Edit; Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 20 Eylül 2012; 17:28:49 >

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: lgkoyuncu

quote:

?

• quote:

quote:

quote:

?

güzel araba ama vergisi falan çok gelir bize. en fazla 1.6 alırım. tabi bi karar verebilirsem :)

• Hocam x-type' ları ben de çok severim iyi güzel önermişsiniz ancak hiç sanmıyorum ki aldıktan sonraki masrafı seçenekler arasında olan delta, 3008 gibi bir araçla benzer olsun. Almakla da bitmiyor yürütmek de önemli. Kaskosu ne olur, bakım maliyetleri nasıldır? (2.2d motor için) Bunları hesaba katmadan aman 60 bine cillop gibi araç diye heves etmemek lazım. Ha arkadaşın yürütme masrafını karşılamada herhangi bir sorunu yoktur o zaman hiç çekinmeden buyursun alsın. Çok gösterişli, güzel araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Hocam x-type' ları ben de çok severim iyi güzel önermişsiniz ancak hiç sanmıyorum ki aldıktan sonraki masrafı seçenekler arasında olan delta, 3008 gibi bir araçla benzer olsun. Almakla da bitmiyor yürütmek de önemli. Kaskosu ne olur, bakım maliyetleri nasıldır? (2.2d motor için) Bunları hesaba katmadan aman 60 bine cillop gibi araç diye heves etmemek lazım. Ha arkadaşın yürütme masrafını karşılamada herhangi bir sorunu yoktur o zaman hiç çekinmeden buyursun alsın. Çok gösterişli, güzel araba.

Tabi tabi orası öyle.Belirtmediği için önermiştim.Ama 1.6 ymış en fazla düşündüğü, patladı o zaman bu seçenek .

• Başlığı açan arkadaşta yalnız bir çelişki var. Bazı önerilen d segment araçlara ben daha çok sportif görünüm istediğim için bana ters düşüyor demiş. Ancak şu an iki seçenek arasında kaldığı araçlar birbirleri ile pek bir alakasız.

3008 tamamen çoluk çocuk, eş dost dolalım mangalımızı da alalım düşelim yollara ferah ferah araba ile gibi bir seçenek.

Delta ise tamamen tasarım abidesi 10 yıl da geçse insanın yanından geçtiğinde bakacağı sportif bir araç, asla yüzü eskimez.

Benim de bütçem kısmet neler gösterecek bana bu sene içinde kendime bir araç alacağım. 40-42 civarına kadar çıkabilirsem harbi zevkime göre daha spesifik bir model seçeceğim. Bu da yüksek olasılık ikinci elde Delta olur. Bu bütçelerde beni tercih konusunda zora sokacak bir diğer araç Alfa 159.
    Bütçem 35-36' larda kalırsa o zaman işte çok bayıla bayıla alacağım bir araç yok. Temiz, sağlam ne gelirse. c4-focus-ceed-bravo-308...

• quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

Başlığı açan arkadaşta yalnız bir çelişki var. Bazı önerilen d segment araçlara ben daha çok sportif görünüm istediğim için bana ters düşüyor demiş. Ancak şu an iki seçenek arasında kaldığı araçlar birbirleri ile pek bir alakasız.

3008 tamamen çoluk çocuk, eş dost dolalım mangalımızı da alalım düşelim yollara ferah ferah araba ile gibi bir seçenek.

Delta ise tamamen tasarım abidesi 10 yıl da geçse insanın yanından geçtiğinde bakacağı sportif bir araç, asla yüzü eskimez.

Benim de bütçem kısmet neler gösterecek bana bu sene içinde kendime bir araç alacağım. 40-42 civarına kadar çıkabilirsem harbi zevkime göre daha spesifik bir model seçeceğim. Bu da yüksek olasılık ikinci elde Delta olur. Bu bütçelerde beni tercih konusunda zora sokacak bir diğer araç Alfa 159.
    Bütçem 35-36' larda kalırsa o zaman işte çok bayıla bayıla alacağım bir araç yok. Temiz, sağlam ne gelirse. c4-focus-ceed-bravo-308...

bana göre 3008.in kendine göre değişik bi havası spor bir görünüşü yok ama d segmentindeki araçlara göre daha genç işi bi araç. sonuçta ikisnin ortak yönü bence tasarımlarının güzel olması (3008 iç tasarım- delta dış ve iç)

• delta tümseklerden geçerken falan ön tarafında yere sürtme oluyor mu
  • quote:

delta tümseklerden geçerken falan ön tarafında yere sürtme oluyor mu

Evet biraz yüksek tümsek oldumu hemen sürtüyor malesef.Plaka özellikle..Ama problem değil dikkatli geçmek gerekiyor o kadar.
  • delta almak daha ağır basıyor ama 3008.e binince de daha yüksekte oturmanın ayrı bir havası var zaten o cezbediyor beni
  • quote:

delta almak daha ağır basıyor ama 3008.e binince de daha yüksekte oturmanın ayrı bir havası var zaten o cezbediyor beni

Kullandınız mı herhangi birini 3008 veya Delta'yı?
  • Hayir kullanma firsatim olmadi sadece icine showroomda 3008.e bindim. deltaya da 3 sene once binmistim. suan kayseri de yasiyorum ve lancia bayisi yok burada o yuzden deltayi inceleyemyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 kullanıcısıyım.
    + ları:

içi çok ferah. arka görüş yeterli.
    yüksek pozisyon, güvenlik hissi (göreceli)
    bayanlar rahatlıkla kullanabilir (eşim ilk kez bu arabayı kullandı.zorluk yaşamıyor.)
    aile arabası.
    bagaj çift kademe.
    yakıt tüketimi makul(izmirde şehir içi yaklaşık 100km/6,2 lt.ama hız yapmam.)
    servis ücretleri makul.
    - leri:

bazı kullanıcılarda ses problemi (bende hiç olmadı)
    kararsız vites geçişleri (aslında bu da biraz göreceli. tam otomatik şanzıman kullananlar doğal olarak, auto6 r yi beğenmez. benim gibi sedanter adamlar için sorun değil. bir de arabayı bir müddet sonra anlıyorsunuz. mesela yokuş yukarı giderken, aracın hızı düşmek zorunda kaldığında, aracın hızla toparlanmasını sağlamak için, direksiyondaki vites kulakçıkları ile vitesi düşürüyorum. bence eğlenceli de oluyor.)
    grid kontrolü sadece uludağda kullandım. faydası oldu mu emin değilim.
    tabii ki yüksek fiyatı.
    ben de almadan önce çok bakındım. en önemli şartım 1,6 otomatik ve dizel olmasıydı. eşim de kullanacağı için.

fiat bravo, lancia delta, citroen....... sonunda 3008 de karar kıldım. şu an için çok memnunum.

son söz: lancia gerçekten güzel araba. yaşın genç ise, çocuk yoksa ya da tekse, ikinci el ve bulunduğun yerde servis kagın yoksa lancia al. hatta alfa romeo al. ama bu şartlardan biri veya bir kaçık eksikse 3008 i öneririm.
    saygılar.

• Naptı o arkadaş merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence lancia delta daha uygun bir araç.sportif çizgiler falan isteniyor anladığım kadarıyla lancia tabikii çok daha iyi bir tasarıma sahip.hem her yerde görülen bir araç da değil bakan bir daha bakar :) aileniz varsa belki 3008 düşünülür ama onun dışında lancia delta ya da kuzeni alfa romeo giulietta

edit: başlığı hortlatmışız ya :) olsun belki başka bir insan bakar da bilgi edinir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrhenius -- 15 Mart 2013; 21:33:36 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.