Şimdi Ara

Lancia Delta mı Peugeot 3008 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizel otomatik araç alıcam. delta ve 3008 arasında kaldım tam donanımlı olarak alıcam. sıfır yada 2.el düşünüyorum. ama hangisi daha iyi sizce? 2.el olarak 52-60000 TL arası fiyatlar var ikisi içinde. sıfırda 3008 70000 TL üzerinde sizce bu rakamlara bu arabalar alınır mı ve sıfır mı 2.el mi daha avantajlı

• 2. el delta al, paran cebinde kalsın.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakmadan-gecmeyin-12500-kmde-navigasyonlu-ve-arka-eglence-paketl-98452274/detay
    sıkı pazarlık yapılıp 60 bin tl ye alırsanız çok kullanışlı crossover sahibi olursunuz 0 km sine 72 bin tl verilmez.
  • gerçekten iyiymiş bu araç. teşekkürler. ama bi yandan aklım delta da
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgkoyuncu

gerçekten iyiymiş bu araç. teşekkürler. ama bi yandan aklım delta da

İkisi de çok güzel araçlar.
    Fakat arada ciddi fiyat farkı var.
    Birinin 2. elini aldığınız paraya diğerinin 0ını alıyorsunuz.
    Ve 0 araba her zaman için 0 arabadır.
  • 3008 in otomatiğinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Auto6R kullanım zevki neredeyse hiç olmayan otomatikleştirilmiş manuel şanzıman. Birader de 5008 var kullanımı hiç zevkli değil. Daha önce hiç otomatik araç kullanmadıysanız farkı anlayamaya bilirsiniz ama tork konvertörlü veya çift kavrama bir şanzıman kullandıysanız sizin için hayal kırıklığı olur. Bu arada hiç Lancia kullanmadım onun için herhangi bir yorumda bulunmayacağım.
  • Konusu açılmadığı sürece kimseye Lancia Delta önermem.Kendisinde var kendi aracını övüyor v.b denmemesi için.Şu var ki kulvarları farklı iki araç arasında kalmışsınız.3008 hakkında net bir bilgim yok ama gerek ilanlar gerek göz var nizam var meselesi dolayısıyla son derece dolu, konforlu bir araç olduğu ortada.Problemleri var mı bilemiyorum dediğim gibi.

Kendi aracıma gelecek olursak, 2009 1.6 mjet 120hp Selectronic kullanıyorum.Aracın sunduğu özellikler cidden premium havası yaratıyor.Ama bazı kısımlarda işçilik problemi ( fazla değil ) yok değil.Arka taraf özellikle diz mesafesi konusunda D sınıfı ile birebir aynı.Araç platformu gereği c sınıfı olsada içi d sınıfı yani .Kişiselleştirme olanağı mevcut ben aracımı 37 bin tl ye almıştım şu an 2. el fiyatları uçmuş durumda en ucuzu 40 bin civarı.50 bin tl ve üzeri para verilecekse cidden km si az daha fazla donanıma sahip süper delta alınabilir.Yakıt konusunda ortalama 7 lt gibi bir tüketim mevcut. ( Çok dikkatli bir sürücü değilimdir, dengesiz kullanırım aracı oturup ölçüm yapmadım )300 tork ile güçlü bir otomobil.

- yönleri;

Hemen hemen her tümsekte plaka yere sürtüyor.

Kullanılan malzemelerin kalitesi kötü olmamakla birlikte çok iyiymiş hissi yaratmıyor.İşçilikte keza öyle.

Kokpitte tuşlar v.b ergonomik değil pek.O yönünü sevmiyorum.

Yol sesi fazla olmamakla birlikte alıyor.

Turbo ben burdayım diyene kadar pek canlı bir motor değil.

+ yönleri;

Almama tek sebep olan ( görecelidir ) muhteşem tasarım.

Konforlu, birçok özelliğe sahip bir araç olmasına rağmen, d sınıfı rahatlığı sunmasına rağmen çok ekonomik bir araç olması.

Gerçekten çok dikkat çeken bir araç.Aldığınıza hiç pişman etmiyor gördüğü ilgi sayesinde.

Ekstra sormak istedğiniz birşey varsa buralardayım .

Edit : Düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 18 Eylül 2012; 15:20:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 301'mi ? Fiat Egea'mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. bi araci en iyi kullanan bilir zaten :) beni de en cok etkileyen tasarimi. 2011 2012 modellerinde de iscklik vasatmi ki. ben bu araci ilk 2009 da incelemistim malzeme kalitesi pek iyi gorunmemisti o yuzden vazgecmistim. ama aklim hala delta da. suan clio kullaniyorum kaliteyi clioya gore kiyaslayabilirmisiniz ic malzeme acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. bi araci en iyi kullanan bilir zaten :) beni de en cok etkileyen tasarimi. 2011 2012 modellerinde de iscklik vasatmi ki. ben bu araci ilk 2009 da incelemistim malzeme kalitesi pek iyi gorunmemisti o yuzden vazgecmistim. ama aklim hala delta da. suan clio kullaniyorum kaliteyi clioya gore kiyaslayabilirmisiniz ic malzeme acisindan

Clio ile Delta kıyaslamak abes olur.
  • quote:

Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim. bi araci en iyi kullanan bilir zaten :) beni de en cok etkileyen tasarimi. 2011 2012 modellerinde de iscklik vasatmi ki. ben bu araci ilk 2009 da incelemistim malzeme kalitesi pek iyi gorunmemisti o yuzden vazgecmistim. ama aklim hala delta da. suan clio kullaniyorum kaliteyi clioya gore kiyaslayabilirmisiniz ic malzeme acisindan

Yenileriyle pek bir fark yok.İçinde dışında bir oynama yapılmadı aracın.Black serisi eklendi bir tek.O fiyatları verebilecek olsam bir saniye düşünmeden alırdım şahsen.

Clio ya göre kıyaslanması mümkün değil.Bentley kalır Clio'nun yanında açık söyliyim .İç mekanda gözle görülür işçilik problemi zaten yokta, bagajı falan açınca sırıtan bölümler var.Malzeme kalitesi de dediğim gibi iyi aslında ama o hissi görünüş olarak pek vermiyor.Ortada bir ekran olsaymış navigasyon falan çok daha albenisi yükselirdi. ( Normalde varda Tr de yok ).Orjinal yaptırmakta baya tuzlu olur diye düşünüyorum, o yüzden bulaşamadım..

Clio ile kıyaslamayın %100 kalite farkı var arada.Eğer manuel alırsanız 5 lt gibi bir tüketimi olduğu söyleniyor.Yani bu konfora 5 lt gerçekten rüya gibi.Birçok açıdan güzel bir araç.Tasarımını ise tek geçiyorum. ( o yüzden aldım ).

Edit : Harf hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 18 Eylül 2012; 18:00:40 >

• Abes olur tabi ama sadece ic mekanda konsol malzeme kalitesi olarak falan soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3008 al
  • kesinlikle lancia al.
    3008 i şahsen denedim çok hantal ve cılız.
  • quote:

Abes olur tabi ama sadece ic mekanda konsol malzeme kalitesi olarak falan soruyorum

O kadar da değil, delta'nın yanında clio kokpiti çok çok geride.
  • Herkese cevaplari icin tesekkur ederim ama hala kafamda netlestiremedim hangisini alacagimi. cok zor bi karar olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhandonmez

3008 in otomatiğinden uzak durmanızı tavsiye ederim. Auto6R kullanım zevki neredeyse hiç olmayan otomatikleştirilmiş manuel şanzıman. Birader de 5008 var kullanımı hiç zevkli değil. Daha önce hiç otomatik araç kullanmadıysanız farkı anlayamaya bilirsiniz ama tork konvertörlü veya çift kavrama bir şanzıman kullandıysanız sizin için hayal kırıklığı olur. Bu arada hiç Lancia kullanmadım onun için herhangi bir yorumda bulunmayacağım.

+31 52-60 bin bütçe diyorsan bence 2012 kia ceed premium yada concept plus bak derim..
  • İzmirde isen beklerim 3008 alırsan çalıştığım servise : ) Şahsen hiç delta binmediğim için yorum yapmam yanlış oLur ama 3008'in hiç sıkıntısını görmedim tavsiye ederim...
  • İzmirde isen beklerim 3008 alırsan çalıştığım servise : ) Şahsen hiç delta binmediğim için yorum yapmam yanlış oLur ama 3008'in hiç sıkıntısını görmedim tavsiye ederim...
  • lancia delta çünkü çok stil çizgileri var ama türkiyede kullancaksın sonuçta 3008 daha makul duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

İzmirde isen beklerim 3008 alırsan çalıştığım servise : ) Şahsen hiç delta binmediğim için yorum yapmam yanlış oLur ama 3008'in hiç sıkıntısını görmedim tavsiye ederim...

izmirde değilim ama izmirli sayılırız :) vites konusunda problem var diyolar bende daha önce citroen c2 vardı otomatik. onun vites geçişleri de hissedilirdi bu 3008 lerde de aynı şekilde mi problem diye bahsedilen
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.