Şimdi Ara

renault latitude mi,peugeot 508 mi, citroen c5 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun fiyatlı,D segment, dizel, 100-150 bin km aralığında manuel veya otomatik farketmez otomatik olursa daha iyi olur, cam tavan veya sunroof olursa iyi olur, yakıt ve vergi açısından 1,5 veya 1,6 motor olması tercihimdir. sizce bunlardan hangisini alayım. ford mondeo da olabilir ama nedense pek ısınamıyorum o arabaya. insignia ların dizelleri genellikle 2.0. 1.6 olanların fiyatı yüksek. epica var güzel araba ama yakıt vergi ve servis parça sıkıntısı çok fazla olabilir. aynı modellerde passat lar gerçekten çok uçuk fiyatları. sizce başta söylediğim üç modelden hangisi ve ya başka önereceğiniz var mı ne almalıyım. tşkler.

• 2 yil latitude kullandik. Genel olarak memnunduk bir depoyla istanbul tokat cok rahat yapardi. Performans ise standart 1.5 dizel 110 beygirlik bi araba ucmaz kacmaz ama gider. Koltuk konforu iyidir yormaz adami arka yasam alanida gayet iyi standartlarin uzerinde. Suspansiyon konforu buna nazaran biraz kotuydu sertti ama illallah ettirmiyodu.

Nedense benim gozumde hic binmesemde c5 daha konforluymus gibi geliyor orasi ayri bi konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babamda 3 senedir c5 var, konfor olarak mükemmel, yakıtı çok ekonomik, yerinizde olsam platform kardeşi 508 allure bakardım. şu piyasada f/p en iyi araç
  • 508 alınır bu üç seçenek arasinda

• Bence c5 var gayet memnunum ama 508 iç tasarımı daha güzel c5 e göre de fazla tutuluyor fakat aralarında güzel fiyat farkı var sıralama ile 508-c5-latidute düşük güzel km mondeo bulursan da alınır
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için tşkler. Mondeo da PSA grubu ile aynı motoru kullanıyor ama ya km çok yüksek ya da fiyatları biraz daha fazla ve donanım anlamında daha zayıf kalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uzun süre c5 kullandık şirkette, sorunsuz güzel, konforlu ve ekonomik bir araç, birazcık hantal, fazla ağır, manevra kabiliyeti düşük ve artık üretilmeyecek...

latitude da artık üretilmeyen bir model... bu 3'ü arasından ben de 508 tercih ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki 508, 70-85 bin tl aralığında 2011+ model yari otomatik, 90+ bin tl de de 1.6 blue hdi tam otomatik bulabilirsiniz.

• Bende evelden beri hep bu araçlardan almak istiyordum. Şu an expertiz yaptırıyorum eğer söylendiği gibiyse yarın 700 km gidip yeni aracımı alacağım kısa kısa size fikir verir yazacaklarım.(her bir model için uzun uzun yazsam destan olur)

C5 güzel otomobil ancak iç tasarımı eski ve bu nedenle aracın dışından çok içine önem verdiğimden beni hiç kendi ne çekmedi.ama fiyat olarak düşük fiyata bulabilirsiniz b segment araç fiyatına kocaman konforlu bir araç alabilmek bence çok güzel. Yarı otomatik şanzımanı çoğu kişi beğenmez ama benim son 3 arabamda yarı otomatik (yeni alacağımda) o yüzden burada karar sizin olsun.

2 sene önce bir latitude alacaktım (satıcı yalancı çıktı) son anda iş yattı. Ama 2013 sonrası makyajlı olanlar güzel araçlardır tabi bazı şeyleri eksik mesela manuel olanlarında hill holder yok gemi gibi arabada çok garip gelmişti. Ama fiyat fayda olarak iyi yerden bir araç denk gelirse ufak tefek şeylere takılmamak lazım.

İnsigina sizin baktığınız yıllarda ya 2.0 dizel tercih edeceksiniz yada 1.6 turbo eğer yakıt sıkıntı değilse 1.6 t canavardır ben çok beğenirim ve azda kovalamadım ama bir türlü denk gelmedi alamadık nasip değilmiş. 2.0 dizel otomatik temiz bir araç denk gelirse keyif verir.

Şu anda expertizi yapılan ve sıkıntı çıkmazsa alacağım araç ise 2011 yılından beri hep iç geçirdiğim ve takip ettiğim bir araç 508 sw. Donanım olarak mükemmel bir araç yok yok. Komple cam tavanı bizim için çok büyük artı, 4 bölgeli kliması, devasa bagajı ile bizim tercihimiz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Bende evelden beri hep bu araçlardan almak istiyordum. Şu an expertiz yaptırıyorum eğer söylendiği gibiyse yarın 700 km gidip yeni aracımı alacağım kısa kısa size fikir verir yazacaklarım.(her bir model için uzun uzun yazsam destan olur)

C5 güzel otomobil ancak iç tasarımı eski ve bu nedenle aracın dışından çok içine önem verdiğimden beni hiç kendi ne çekmedi.ama fiyat olarak düşük fiyata bulabilirsiniz b segment araç fiyatına kocaman konforlu bir araç alabilmek bence çok güzel. Yarı otomatik şanzımanı çoğu kişi beğenmez ama benim son 3 arabamda yarı otomatik (yeni alacağımda) o yüzden burada karar sizin olsun.

2 sene önce bir latitude alacaktım (satıcı yalancı çıktı) son anda iş yattı. Ama 2013 sonrası makyajlı olanlar güzel araçlardır tabi bazı şeyleri eksik mesela manuel olanlarında hill holder yok gemi gibi arabada çok garip gelmişti. Ama fiyat fayda olarak iyi yerden bir araç denk gelirse ufak tefek şeylere takılmamak lazım.

İnsigina sizin baktığınız yıllarda ya 2.0 dizel tercih edeceksiniz yada 1.6 turbo eğer yakıt sıkıntı değilse 1.6 t canavardır ben çok beğenirim ve azda kovalamadım ama bir türlü denk gelmedi alamadık nasip değilmiş. 2.0 dizel otomatik temiz bir araç denk gelirse keyif verir.

Şu anda expertizi yapılan ve sıkıntı çıkmazsa alacağım araç ise 2011 yılından beri hep iç geçirdiğim ve takip ettiğim bir araç 508 sw. Donanım olarak mükemmel bir araç yok yok. Komple cam tavanı bizim için çok büyük artı, 4 bölgeli kliması, devasa bagajı ile bizim tercihimiz oldu.
    Hocam naptınız aracı baktırdınız mı oto analize ekspertiz yaptırsaydınız keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hocam naptınız aracı baktırdınız mı oto analize ekspertiz yaptırsaydınız keşke

Alıntıları Göster
    Baktırdım şimdi expertizden çıktı araç gece gelip sabah alım satımını yapacağız.
    Artık hakkımızda hayırlısı.

• quote:

Baktırdım şimdi expertizden çıktı araç gece gelip sabah alım satımını yapacağız.
    Artık hakkımızda hayırlısı.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun.Allah Kazasız belasız binmek nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hayırlı olsun.Allah Kazasız belasız binmek nasip etsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim çok çok daha iyileri sizlerin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuarslan

Tavsiyeniz için tşkler. Mondeo da PSA grubu ile aynı motoru kullanıyor ama ya km çok yüksek ya da fiyatları biraz daha fazla ve donanım anlamında daha zayıf kalıyor
    508 alın hocam en iyisi
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Çok güzel paylaşım çok teşekkürler. 1.6t insignia da olur ama çok yakıyor diyorlar LPG de de sorunları hiç de az değil

• quote:

Bende evelden beri hep bu araçlardan almak istiyordum. Şu an expertiz yaptırıyorum eğer söylendiği gibiyse yarın 700 km gidip yeni aracımı alacağım kısa kısa size fikir verir yazacaklarım.(her bir model için uzun uzun yazsam destan olur)

komple cam tavanlı bazı sw araçlar çok hoş duruyor ancak türkiye'de sw araç pek tutulmuyor, bir de zaten benim aldığım passat'ın sw'si çok tipsiz. 508 ve megane'ın sw cam tavanlıları gerçekten güzel duruyor arka taraftan.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

komple cam tavanlı bazı sw araçlar çok hoş duruyor ancak türkiye'de sw araç pek tutulmuyor, bir de zaten benim aldığım passat'ın sw'si çok tipsiz. 508 ve megane'ın sw cam tavanlıları gerçekten güzel duruyor arka taraftan.

Alıntıları Göster
    Vallahi hocam başkalarının ne düşündüğü benim hiç umrumda değil, benim ve ailemin beğenmesi önemli fiyatı 2 lira altına yazarsan satılmayacak araç yokki. Tutulmayan araçlar bizim gibi insanlar için biçilmiş kaftan

• kaskon varsa parcayı dusunme epica al gec. KAskon yoksa bile lpgli alman mantıklı olur parca yok dıye bısey pek olmaz en fazla 2 hafta içinde getirtiyorlar butun parçaları ellerınde olmasa bile
  • saydıgın araclar ıcınde de en ıyısı latitude cunku latıtude korede makam aracı olarak kullanıyor ve cok guvenlı bir arac. 1.5 dci ise turkıyede uretıldıgınden parca bol ve ucuz. Ama tekrar belırteyım 2 litre lpglı arac almak bızım gıbı bir ulkede kafanı rahat ettırır. Yarın abd tutar bi yerı bombalarsa petrol fıyatı 4 e bıle katlayabılır yanı . Ama lpgheryerde bolca var hemde bakım masrafları daha dusuk
  • quote:

Vallahi hocam başkalarının ne düşündüğü benim hiç umrumda değil, benim ve ailemin beğenmesi önemli fiyatı 2 lira altına yazarsan satılmayacak araç yokki. Tutulmayan araçlar bizim gibi insanlar için biçilmiş kaftan

Alıntıları Göster
    hocam sızın konuyada yorum yazmıstım ben hatırladım. Hayırlı olsun aracınız. Yalnız bu 508 ve c5 e hdi araclarda direksıyon kutusu sıkıntı cıkartırsa cok buyuk masraf oluyor direksıyon tuy gıbı hafıfse sorun yok ama sert gelıyorsa bırde ustasına gösterın derim elektronık sistem bunların bıraz sıkıntılı elektrohıdrolık dıreksıyonda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.