Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG)

http://contest.mmosite.com/giveaway/land_of_chaos/

mmosite key dağıtıyor buyrun yukardan
  • Bu erken teşhiz iyi oldu. Kaydımı yaptım ayın 27 sinde deneriz : )
  • 6 gün kaldı arkadaşlar. Açıkcası çok merak ediyorum oyunu.
  • arkadslar biri bana key alıp özelden atabilirmi benim o sitede üyeligim var ama post kas dio ne kadar yazıcam bilmiorum biri alıp özelden atarsa cok makbule gecer
  • tmm aldım :) oyunu 27sindemi indircez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mycracer

tmm aldım :) oyunu 27sindemi indircez

Ondan bir önceki gün indirebiliriz sanırım. Oyun 27sinde başlıyor.
  • oyun acılınca direk toplanalım bence guild falan kuralım
  • arkadaşlar fazladan key i olan biri bana verebilirmi?
  • MMOSite de hala var ama alamadım bir türlü yeni üyelik açtım ama olmadı.Bana alabilen olursa sevinirim.Hazır oyunda yarın açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 26 Mayıs 2010; 19:04:47 >
  • Bekliyoruz..
  • 5 post atıyosunuz hemen keyi veriyorlar ben siteye girdiğimde 106 dı post bitiminde 86 kalmıştı şu an bunu yazarken herkes kapış kapış alıyor şuanda oyunu yüklüyorum şansınız varken keyi alın ha bu arada spam mesaj atarsanız ip ban yersiniz ve siteden başka key alamaszmışsınız
  • http://loco.en.alaplaya.net/download

Download linkleri gelmiş. Oyun açık mı acaba?

Edit : (GMT+1, PST+10, EST+7) için öğle saatlerinde açılacakmış.

Setup 1.55 GB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 27 Mayıs 2010; 9:07:05 >
  • Oyun hala açılmadı mı yoksa ben mi giremiyorum?
  • Oyunu denemeyi istiyorum ama aramadığım site kalmadı nerde giveaway varsa hepsinde kocaman bir
    0 KEYS LEFT yazısı çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Oyunu denemeyi istiyorum ama aramadığım site kalmadı nerde giveaway varsa hepsinde kocaman bir

Oyun büyük ilgi topladı da Alaplaya salaklıklarına devam ediyor. OnRPG de okuduğuma göre oyun lagdan dolayı oynanmaz hale gelmiş.
    Bende ise account bilgilerim doğru, keyim aktive edildi fakat Login Failed hatası geliyor.
  • Oyun da çok fazla lag var :S Bölümü tamamladıktan sonra "Victories" yazısı geldi ve öyle kaldı, lobiye dönemedim ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Oyunu denemeyi istiyorum ama aramadığım site kalmadı nerde giveaway varsa hepsinde kocaman bir

Oyun büyük ilgi topladı da Alaplaya salaklıklarına devam ediyor. OnRPG de okuduğuma göre oyun lagdan dolayı oynanmaz hale gelmiş.
    Bende ise account bilgilerim doğru, keyim aktive edildi fakat Login Failed hatası geliyor.

Okuduğuma göre 4000den fazla key dağıtmış... Oyun daha CB ve sanırım sadece 1 server var o kadar lag olması normaldir... Neyse herkesin hevesi geçsin ben sonra birinden accountunu alıp denerim

• 1 adet keyim var lazım olmazsa bana veririm. Çünkü accountumu tam hatırlamıyorum.
  • 4000 keye 1 server

bende unutmuştum bu oyunu indirmeye daha yeni başladım adamlar zahmet edip mail beile atmamış başlyoruz hazırlanın diye, nek adar az kişi okadar az lag dediler herhalde
  • Lag host ile alakalı arkadaşlar. League of Legend ile Hon un bu versiyonu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.