Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG)
    Ben söylim karekterim ATIN ama nedense o mor buyucu olarak oyuna basladı. Sadece görünüşü değişmedi, statları da değişti. Nasıl bir bugsa artık ^^
  • 2 karakter açtıysan oyun içerisinde öldükten sonra değiştirebiliyorsun. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin yani. Bu arada DONANIMHABER adlı bir guild kurdum gelecek arkadaş varsa oyundaki nickini yazabilir. 1vs1 ya da 2vs2 atarız eleman bulursak. Hem lagsız olur hem de eğleniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth
    2 karakter açtıysan oyun içerisinde öldükten sonra değiştirebiliyorsun. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin yani.

Hayır, tek karekterim var. Ayrıca dikkat edersen, yukarda ki resim de karekterin elinde ATIN'ın kılıcı var.
    quote:

Bu arada DONANIMHABER adlı bir guild kurdum gelecek arkadaş varsa oyundaki nickini yazabilir. 1vs1 ya da 2vs2 atarız eleman bulursak. Hem lagsız olur hem de eğleniriz.

Ben guilde gelmek isterim, nickim Nuero.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke01

quote:

2 karakter açtıysan oyun içerisinde öldükten sonra değiştirebiliyorsun. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin yani.

Hayır, tek karekterim var. Ayrıca dikkat edersen, yukarda ki resim de karekterin elinde ATIN'ın kılıcı var.
    quote:

Bu arada DONANIMHABER adlı bir guild kurdum gelecek arkadaş varsa oyundaki nickini yazabilir. 1vs1 ya da 2vs2 atarız eleman bulursak. Hem lagsız olur hem de eğleniriz.

Ben guilde gelmek isterim, nickim Nuero.

Yolladım.

• Bakmadığım yr kalmadı ama yok yok yok son çare fazla keyi olan

• Böyle oyun, böyle şirket olmaz olsun ya. Millet forumlarda Login Failed'den yakınıyor, bir yönetici çıkıp da çözüm yolu sunmuyor.
    Oyunu 3 kez kurdum, iki kez indirdim fakat problem üstüne problem çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Böyle oyun, böyle şirket olmaz olsun ya. Millet forumlarda Login Failed'den yakınıyor, bir yönetici çıkıp da çözüm yolu sunmuyor.

alala biz dün sorunsuz oynadık gece 1e kadar lag falan da yoktu öle abartı. Şuan işyerimdeyim deneyemiyorum ama sorun sende de olabilir Azure.
  • Bu arada oyunu ben sevdim arkadaşlar, Oyunda baya ayrıntı var ve bunlarda oyunu çekici kılıyor. Oyun içi sesli iletişim olayını güzel yapmışlar. Ayrıca oyunda level sistemi yerine rütbe sistemi kurmuşlar bu da güzel olmuş lakin şu itemlere +basma işi olmamış oyun başında +8 silahla başlayan bi hero tüm heroları doğruyor zorlanmadan bu da oyunda denge falan bırakmıyor
  • oyun inmiyor suan :S iç başarısızlık diyor dowlanderi yukledikten sora
  • Bende bunu merak ediyordum. Bana ne grefikler nede karakterler ilgi cekici gelmedi. Tarzida cakma WOW gibi duruyor. Bu oyunu digerlerinden ayiran nedir?
  • oyun resmen honun tps hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azure Wrath

Böyle oyun, böyle şirket olmaz olsun ya. Millet forumlarda Login Failed'den yakınıyor, bir yönetici çıkıp da çözüm yolu sunmuyor.

aynen indirdm smdi ayni problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

Bu arada oyunu ben sevdim arkadaşlar, Oyunda baya ayrıntı var ve bunlarda oyunu çekici kılıyor. Oyun içi sesli iletişim olayını güzel yapmışlar. Ayrıca oyunda level sistemi yerine rütbe sistemi kurmuşlar bu da güzel olmuş lakin şu itemlere +basma işi olmamış oyun başında +8 silahla başlayan bi hero tüm heroları doğruyor zorlanmadan bu da oyunda denge falan bırakmıyor

Zaten +basma işleminin amacı dengeleri bozmaktır! Eğer bir değişiklik olmuyacaksa neden silahımıza + basalım? Ayrıca lvl 5 oldugun da silahı değişiyor, birde +basma öyle ucuz değil.
  • login i nası ypicaz birada o yönde bilgi versenizde ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

login i nası ypicaz birada o yönde bilgi versenizde ...

Bende login de hiç bir sorun çıkmadı, yardımcı olamiycam. Ama BU link yardımcı olabilir!

quote:

“Login Failed”
    You received a key and used it correctly:
    If you changed your password recently, you will have to use the password you used when you registered to log in for the CB. We hope this will be fixed soon.

Should you have this problem even though you never changed your password, you can only wait. Accounts are still being added to the LOCO database and this takes time. You will be able to log in, it is only a matter of when this is finished. Please be patient and just try your account every couple hours.

Anlaşılan oyuna login olamıyanların beklemekten başka çareleri yok :S

• quote:

2 karakter açtıysan oyun içerisinde öldükten sonra değiştirebiliyorsun. Yanlışlıkla değiştirmiş olabilirsin yani. Bu arada DONANIMHABER adlı bir guild kurdum gelecek arkadaş varsa oyundaki nickini yazabilir. 1vs1 ya da 2vs2 atarız eleman bulursak. Hem lagsız olur hem de eğleniriz.

Oyunu oynayanlar isimlerini yazabilirler mi?
  • Nerden Indirebilim Ve üyelik Oyun ciktimi ? yoksa Kapali Beta mi ben cikisini Bekliyorum
  • Oyun şuan kapalı beta ne yazıkki ve keyler için çok geç kaldığım için oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Oyun şuan kapalı beta ne yazıkki ve keyler için çok geç kaldığım için oynayamıyorum

bende de key yok ondan heralde login faild alioz
  • offf off ne zamana cikacak Bu Beta DAN
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.