Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben oynuyorum size tavsiyomwww.facebook.com/alaplaya burayı sürekli takip edin yeni keyler dağıtılıyor bende kavga dövüş ordan aldım
  • Oyuna patch gelmiş ama hata veriyor sizde de öyle mi?
  • Elinde Key Olan Varsa Atabilir mi özelden arkadaşlar ? Şimdiden çok teşekür ederim.
  • Oyn KAPALI BETASI bitti
  • Beyler oyunun kore sunucuları 24 haziranda avrupa sunucuları 27 haziranda acılıyo 27 haziranda oyunu tamamen bedava oyniyabilicez ve clodes beta yı deneyenler aynı exe üzerindne oyuna giriş yapabilicikerler büyük capta degişiklikler olmadıgı sürece yeni bi setup indirmicez kücük capta olan yenilemeler update olarak yüklencek.Hayırlı uğurlu olsun

Favori karakterlerim:Stella,FoxLady,Octavian,RandyRozz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk0011

Beyler oyunun kore sunucuları 24 haziranda avrupa sunucuları 27 haziranda acılıyo 27 haziranda oyunu tamamen bedava oyniyabilicez ve clodes beta yı deneyenler aynı exe üzerindne oyuna giriş yapabilicikerler büyük capta degişiklikler olmadıgı sürece yeni bi setup indirmicez kücük capta olan yenilemeler update olarak yüklencek.Hayırlı uğurlu olsun

Favori karakterlerim:Stella,FoxLady,Octavian,RandyRozz

o güzel türkce bide
  • nerde ya bu oyunu "dörtgözle" bekleyenler oyun 2 gün sona başlıyor kimse konuşmuyo bile şimdiden toplanıp bi guild kurup takım halinde oynayalım direk çökeriz adamlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Haziran 2010; 20:31:45 >
  • Ben aslında bekliyordum cıkmasını da yukarda bazı arkadasların olumsuz yorumları nedense soguttu beni biraz oyundan :S
  • ahh ahh bu gün bi mail aldım ve land of chaos için "closed beta key" kazandığımı sölüyodu ne kadar güzel closed beta biteli 1 ay oldu en başta yollasaydılar ya güzel güzel denerdim oyunu

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 26 Haziran 2010; 1:58:21 >
  • sonuç olarak bu oyunu artık herkez oynayabiliyormu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

sonuç olarak bu oyunu artık herkez oynayabiliyormu??

27 haziranda ob ye geçicek diyolar forum da bekliyoruz
  • Arkadaşlar kötü bi haberim var oyun 27 açılmıcak stres test weekand 2 temmuzda baslayıp 5inde bitceğine göre bunlar bizi delirtene kadar açmazlar oyunu benim key im var 1 tane de yedek aldım 1.de problem cıkmazsa birinize verrim key isteyenler pm dne ulassın bana 3 gün stres test oynarız
  • buda moda oldu ha oyunu geçiktire geçiktire çıkarmak biliyorum zor iş ama ah be az daha geç tarihler verin o zaman ne diyim...
  • LOCO Stres Test Weekend Yarın Başlıyo Ben Ve Key İ Olanlarla Topluca Dalcaz Oyuna Hala Şansınız Varken Key Almayı Deneyin Alaplaya Key Dagıtıyo
  • quote:

Arkadaşlar kötü bi haberim var oyun 27 açılmıcak stres test weekand 2 temmuzda baslayıp 5inde bitceğine göre bunlar bizi delirtene kadar açmazlar oyunu benim key im var 1 tane de yedek aldım 1.de problem cıkmazsa birinize verrim key isteyenler pm dne ulassın bana 3 gün stres test oynarız

Key hala duruyorsa yollayabilirmisin? Haftasonu denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Arkadaşlar kötü bi haberim var oyun 27 açılmıcak stres test weekand 2 temmuzda baslayıp 5inde bitceğine göre bunlar bizi delirtene kadar açmazlar oyunu benim key im var 1 tane de yedek aldım 1.de problem cıkmazsa birinize verrim key isteyenler pm dne ulassın bana 3 gün stres test oynarız

kendi key imde bi sorun cıkmazsa yollarım key i sana

• UYUMA UYANDIR LOCO PATCH SUNUCUSU AÇILDI HEMEN İSTEMCİYİ YÜKLEYİP PATCH ATIN CUMA GÜNÜ (TAM ÖĞLE VAKTİ GMT+1) OYUNUN SUNUCULARI AÇILCAK BOL ŞANS
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

kendi key imde bi sorun cıkmazsa yollarım key i sana

Tamam saol Bugün havuza gidicem gitmeden pcyi açık bırakıp indirmeyi düşünüyorum umarım oyun güzeldir...

• quote:

UYUMA UYANDIR LOCO PATCH SUNUCUSU AÇILDI HEMEN İSTEMCİYİ YÜKLEYİP PATCH ATIN CUMA GÜNÜ (TAM ÖĞLE VAKTİ GMT+1) OYUNUN SUNUCULARI AÇILCAK BOL ŞANS

Oyunu indirdim verifying installer yaparken hata verdiHepte benim başıma gelir zaten...

Neyse bu oyunda elendi...
  • ben oyunu pek sevmedim pvp dayalı oyun counter strike gibi oyun 2 guruba ayrılıyorlar birbirlerini kesiyolar haritayı ele geciren kazanıyor anladıgım kadarıyla görev falan yok bu oyunda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.