Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere yepyeni bir MMO türü ile karşı karşıyayız.
    Oyun Yarı RPG Yarı RTS.

Danal Entertainment ve Burda:ic Firmasının birlikte çıkarmaya başladığı bu oyunun Avrupa Sunuculuğunu ALAPLAYA yapacak.

Oyun 36 Ülkede yayınlanıp 6 dile çevrilicek.Bunlar arasında Türkçe'de var.
    Oyunun 3 Milyon Kullanıcıya hitap etmesi bekleniyor.

Oyunda 30 tane Karakter Olacağı söyleniyor.Şuandaki açıklamalar bu kadar.Oyunun yapımına 9 Mart tarihinde başlandığı için bir video ve Birkaç Tane SS verebileceğim.

Oyunun İlk Video görüntüsü

• Bende sabahtan beri bu oyunu araştırıyorum net bilgi bulamadım ve bu konuyu buldum.Son bilgiler ne durumda beta nezaman geliyor ayrıca Türkçe oldugunu senden öğrendim bu durum dahada sevindirdi beni.
  • sanırım yeni bir "Savage" türü ile karşı karşıyayzı rts olduğuna göre gene oyundaki bi kişi commander pozisyonunda hede sen şuraya, hödö sen buraya diyecek ve biz gene onun sözünü dinlemeyip ramboculuk yapacaz karşı tarafa frag vercez
  • Savege gibi olursa zevkli olur.
  • Yokmu başka haberler arkadaşlar.
  • savage güzeldi.çoğu zaman commander denen elemanlar deli olup oyunu terkediyorlardı
  • Hmm ilginç. Karakter çeşitliliği çok güzel olmuş. Şu kart atan eleman da çok hoşuma gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Empire Earth Tarzı Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten oyunun grafikleri çok etkileyici 10 numara bir oyun insan knight ve silk oynadıktan sonra böyle bir oyun arıyor indirdiğim bütün oyunlar sarmadı yada paralı idi inşallah bundan zevk alırım ki videoları insanı cezbediyor
  • 2.ci Resimdeki adamın Kafası biraz küçük kalmış gibi ama bir denemek lazım oyunu.
    Teşekkürler haber için.
  • türkce olmasi cok guzel bekledigim oyunlardan
  • oyun nezaman açılaçak bir bilgisi olan var mı?
  • Evet ne zaman aılcak?
  • Oyun güzele benziyor fakat alaplayanın yaptığını duyunca pek şaşırdım.Alaplaya genelde renkli oyunlar yapıyor çünkü(bkz:s4 league).Neyse,bekleyip görecez bakalım.Oyun inşallah grind-fest (kas,kas,kas babam kas...)değildir...
  • alaplaya yaparsa türkçe olur güzel oyuna benziyo sanırsam yine odalara giricez ama denemeye değer bi oyun
  • yha bana göre en sağlam hero'lar şu anlık "ATIN" - "KİLMOR" - "OCTAVIAN".......yani daha oyun açık beta olmadı ama tahminimce en sağlam karakterler bunlar gibi.......şimdilik 12 karakter arasından bunlar sağlam duruo ama 30 karakter olursa kim sağlam olur bilemicem........
  • Bİ çıksın ya atin yada randy rozz seçerim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiG4ST3R

yha bana göre en sağlam hero'lar şu anlık "ATIN" - "KİLMOR" - "OCTAVIAN".......yani daha oyun açık beta olmadı ama tahminimce en sağlam karakterler bunlar gibi.......şimdilik 12 karakter arasından bunlar sağlam duruo ama 30 karakter olursa kim sağlam olur bilemicem........

nice hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokoko26

quote:

yha bana göre en sağlam hero'lar şu anlık "ATIN" - "KİLMOR" - "OCTAVIAN".......yani daha oyun açık beta olmadı ama tahminimce en sağlam karakterler bunlar gibi.......şimdilik 12 karakter arasından bunlar sağlam duruo ama 30 karakter olursa kim sağlam olur bilemicem........

nice hort

Düzgün Türkçe!

• quote:

Orijinalden alıntı: rokoko26

quote:

nice hort

Hort?
    Oyun bölümünde hort mu olur? Her oyunun 1 konusu var farkındaysan...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.