Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iskender000

ben oyunu pek sevmedim pvp dayalı oyun counter strike gibi oyun 2 guruba ayrılıyorlar birbirlerini kesiyolar haritayı ele geciren kazanıyor anladıgım kadarıyla görev falan yok bu oyunda

oyun hiçde kötü değil gayet güzel oyudna dolu görev var ve gercekten strateji isteyen bi oyun ve tavsiyem sakın ATİN olamyın cok kolay ölüyo İRENE yi tavsiye ederim
    yinede Stella Ve Octavian kullanıyorum octavian nerdeyse ölümsüz
  • beyler bu oyuna gırmek ıcın ne ypamamız lazım sımdı arkadasım eski uyelıklere acık dedı ?
  • ben buna yenı basladım bir tane karakter actim ama sıkıldım yenı karakter acamıom en fazla kaç tane karakter acilior bide karakter nasıl sılınıyor bıde ben oyuna her yenıden girdigimde karakter lvl sıfırlanıor neden oyun hakkında birazda bilgi veririseniz sevınırım.Tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan007

ben buna yenı basladım bir tane karakter actim ama sıkıldım yenı karakter acamıom en fazla kaç tane karakter acilior bide karakter nasıl sılınıyor bıde ben oyuna her yenıden girdigimde karakter lvl sıfırlanıor neden oyun hakkında birazda bilgi veririseniz sevınırım.Tesekurler

1. karakterini silemezsin
    2. yeni karakter açmak için hero card(character card) lazım
    3.hero kartının tutorialı yaparak alabilirsin tutorialdan 1 tane veriyor onla istediğin yeni karakteri alabilirsin
    4.ve neden hep 1 lwl basladığını anlatim bu savage tarzı bi oyun yane hep 1 lwl başlayıp 20 lwl a kadar gidip skill açıyoruz ya hep 1 lwl mı kaçaz hayır sadece oyun için de lwl ı mız 1 de başlıyoruz oyun dışında rank(rütbe)miz var ona göre göre güçleniyorz ne kadar fazla kazanırsan okadar yüksek rank lı olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 3 Temmuz 2010; 17:58:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

beyler bu oyuna gırmek ıcın ne ypamamız lazım sımdı arkadasım eski uyelıklere acık dedı ?

closed beta hesapları ile oyna girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 3 Temmuz 2010; 18:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk0011

quote:

beyler bu oyuna gırmek ıcın ne ypamamız lazım sımdı arkadasım eski uyelıklere acık dedı ?

key lazım ya
  • quote:

quote:

quote:

key lazım ya

suan bile key dağıtılıyo basvurun aglıcanıza

bu arada oyundaki ismim:Crow1sBacK Varsa guild e alın :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

key lazım ya

oha basvurcakmıydık.

asdasd laf etcem gene banlancam 2 gun sonra ob baslıyacak ne key dagıtılıyor pro ?3 accounttada kayıt yaptırdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

key lazım ya

oha basvurcakmıydık.

asdasd laf etcem gene banlancam 2 gun sonra ob baslıyacak ne key dagıtılıyor pro ?3 accounttada kayıt yaptırdım

1 temmuz dan önce basvurduysan keysiz giriyosun ama artık cok geç launcher açılmıyo ''Land Of Chaos Stres Testi '' sona erdi
    cok eğkenceli bi hafta sonuydu özellikle octavian la tek basıma adamları base ini topdan yıkmak dahada güzeldi

• İzlenimlerime göre size bir taktik söyleyim kendinize 3 tane karakter seçim tabi bunlar hero card aldıkca veya kazandıkca açılcak
    1.karakteriniz hızlı saldıran mobları hızlı öldürcek olan onunla ilk 9 lwl a kadar mod kesip lwl kasın
    2.karakter str si fazla olan güçlü karakteriniz bunla daha cok player lara saldırın tabi mob da kesin bunlada 13 lwl a kadar gelin
    3.karakter max hp si cok olan defansif karakterler ile direk base lerine cökün defansif olduğu için kolay kolay gebermez :D

Genelde coğu kişi ''Atin'' i seçicektir büyük ihtimal onlara da bi tavsiyem olsun en cok damage vurup adamları bayıltan,yavaslatan,durduran skilleri tercih edin iyi skill kombinasyonları ile Atini kimse durduramaz atinda en sevdiğim kısım 40m dağın üstünden tepelerine atlayıp doğramakdı hepsini

Yakında Karakterler Hakkında Bilgileri Sunan Bir Yazıyı Atıcam Buraya Oyunu Test Edemeyenler İçin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 5 Temmuz 2010; 1:09:38 >

• quote:

İzlenimlerime göre size bir taktik söyleyim kendinize 3 tane karakter seçim tabi bunlar hero card aldıkca veya kazandıkca açılcak
    1.karakteriniz hızlı saldıran mobları hızlı öldürcek olan onunla ilk 9 lwl a kadar mod kesip lwl kasın
    2.karakter str si fazla olan güçlü karakteriniz bunla daha cok player lara saldırın tabi mob da kesin bunlada 13 lwl a kadar gelin
    3.karakter max hp si cok olan defansif karakterler ile direk base lerine cökün defansif olduğu için kolay kolay gebermez :D

Genelde coğu kişi ''Atin'' i seçicektir büyük ihtimal onlara da bi tavsiyem olsun en cok damage vurup adamları bayıltan,yavaslatan,durduran skilleri tercih edin iyi skill kombinasyonları ile Atini kimse durduramaz atinda en sevdiğim kısım 40m dağın üstünden tepelerine atlayıp doğramakdı hepsini

Yakında Karakterler Hakkında Bilgileri Sunan Bir Yazıyı Atıcam Buraya Oyunu Test Edemeyenler İçin...
    az oyunu anlatsana yanı nasıl dıyım
    dota gibimi yoksa 1 tane secıp sureklı onlamı oynuyon ?

• Arkadaşlar oyun ne zaman open betaya geçecek bir bilgi varmı clienti indirdim oyuna girerken login failed diyor closed betada oldugundan sanırım . Alaplaya accountum nerdeyse 1 senelik falan benim herneyse oyun yakın bir zamanda açılır inşallah open beta olarak .
  • quote:

quote:

İzlenimlerime göre size bir taktik söyleyim kendinize 3 tane karakter seçim tabi bunlar hero card aldıkca veya kazandıkca açılcak

az oyunu anlatsana yanı nasıl dıyım
    dota gibimi yoksa 1 tane secıp sureklı onlamı oynuyon ?

hero card buldukca karakter seçebilirsin her savaşa 3 tanesi ile girebiliyosun 1 tanesiyle 9 lwl olduğun zaman hepsi 9 lwl oluyo zaten her savaşa 1 lwl başıyoruz savage gibi
    oyunu anlatan yazımı birkaç saate yazıcam ondan sonada küçük çaplı mini bi rehber yapmayı düşünüyorum

• Evet Başlayalım Öncelikle Sizlere Karakterleri Tanıtıcam
    Önce Denediğim Karakterler İle Başlayım

1.STELLA:Ufak tefek güçsüz gibi görünüyo fakat düzgün skiller seçerseniz tek başına teke tekde Killmor u bile alteder özellikler ''Darkness Sword Dancing'' skill i cok iyi dir adama 250 damage vurup durdurur stellayı ilk karakter olarak tavsiye edebilrim kimseye sataşmadan gidip mob kesin 10 lwl olunca ölüp diğer karaktere geçersiniz.

2.OCTAVİAN:13 lwl a kadar fazla bişe yapamaz octavian savunma skilleride düşük lwlda az gelişdiği için cabuk ölür fakat hızlı mob öldüren karakteriniz ile iğice lwl kasdıkdan sonra bi 15 lwl da octavian ı tavsiye ediyorum benim favori karakterim.Octavian ile tek başınıza savunma kombinasyonları satın alarak ve savunmaya yönelik skiller vererek tek başınıza ölmeden karşı tarafın base ini yıkabilirsiniz.

3.ATİN:9 lwl a kadar işe yaramazın önde gidenidir Fakat 9 lwlda yeni silah ve zırhlar gelince aboo durdurulmaz neredeyse ama HP si az olduğu için acemilerde cabuk ölür.Size tavsiyem atin de skill olarak ''Hell And Heaven ve Throwing Sword'' u tavsiye ederim önce adama hell and heaven le uzakdan üstüne uçup bayıltın sonada throwing sword u vurun
    ve ayrıca sakın atinde two handed swordları seçmeyin one handed lar taha iyi silah kısmını nasıl seçiceğinizi anlatıcam.

4.İRENE CLAUDEL:Statlarına bakınca cok güçsüz giib görünen irene tam tersi cok güçlüdür en sevdiğim karakterler arasındadır.İlk 5 lwl tüm karakterlerden daha fazla damage vurur
    İrene için fazla söze gerek yok aksiyon istiyosanız İrene tam size göre.

5.VERY MERY BELL:Amaan nası aldanıp açtım bu karakteri bilmiyorum adamlarda cok dehşet duruyodu deli ediyolardı beni kendi görünmez olup önüme clonlarını atıp topluca dalıyolar
    deli ediyo adamı very için fazla bişe yok sade bi karakter skillerini iyi seçerseniz güçlü olabilir

Sırada Diğer Karakterler

6.MİNTY GREY:Yav nasi bi karakterdi bu ya cocuk mocuk iyi iyi kapatıyo size tevsiyem minty grey olun cok zevkli ve güçlüdür eğer karşınıza bi minty cıkarsa uzaklaşın ordan yada recall basın yoksa sizi durdurup kafanıza 1 ton ağırlığında hediye paketi atar ölürsünüz

7.MERİNO THE GOLDEN BELL:ufacık pamuk kafalı bişe küçük görüpde dalmayın cok sinir bozucu bi karakter güçsüz ama yinede öldürür recall dolamdıysa vah halinize kaçamazsınız önce sizi koyuna çevirir hareket edemezsiniz sona etrafınızı kendinden kopyalarla dolduru karambole ceker kaçamazsınız en sonunda veiri elektiriği geberirsiniz :D.

8.FOX LADY:Cok güzel bi karakter cok hızlı kaçamazsınız arkanızdan sihirli top falan atıyo cok acaip güzel bi karakter eğlenceli.

9.NOSFERATU:Fazla görme fırsatım olmadı ama değişik bişe uzakdan adamların kanını falan cekiyo yanına yarasa getiriyo güzel bi karakter.

10.RANDY ROZZ:En güzel karakterlerden biri cıkar biyerden tarak milleti fazla söz istemez randy affetmez :D

11.KİLMOR:Yani büyük kocaman hp si cok yüksek bi ejerha yani sonuçda cok iyi gibi görünüyo fakat berbat hiç sevmedim yani cok güçsüz okadarda strsi var ama

12.Lair bilmem ne:morlu acaip büyücü hiç sevmedim adama acaip şeyler yapan skilleri varda anında kurtlursunuz gereksiz bi karakter olmul

şimdilik bu kadar yakında oyunun tarzını ve savaşların nası olduğunu anlatan yazım gelicek

• Oyun gerçekten güzele benziyor saolsun arkadaşmzda başlangıç içn güzel bilgiler vermiş denemeye değer gibi gözüküyor.Benim bir sorum olacaktı stress weekend bugün bitmiş sanırm open beta gelim tarihi ile ilgili kesin bir bilgi var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonhanedan

Oyun gerçekten güzele benziyor saolsun arkadaşmzda başlangıç içn güzel bilgiler vermiş denemeye değer gibi gözüküyor.Benim bir sorum olacaktı stress weekend bugün bitmiş sanırm open beta gelim tarihi ile ilgili kesin bir bilgi var mı acaba?

stres test weekend bu sabah 09:30 da bitti alaplaya yöneticileri ile görüşmelerimizde test bittikden kısa bi süre sonra open beta için kesin tarih verilcekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 5 Temmuz 2010; 21:21:10 >
  • 4 haziran saat 00:00 a yaklaşırken bazı insanları oyunun kapanacağı düşüncesiyle playlara oyun oynatmamak için 50 tane yol denediler
    room master olup herkez ready ken insanları beklettip oyunu basşlatmadılar vs vs artık ne amaçla yapıyolarsa bunu
  • Kore serveri şuanda open betadaymış oynayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iconic -- 6 Temmuz 2010; 6:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İconic

Kore serveri şuanda open betadaymış oynayan varmı ?

kore server ı 24 haziranda ob ye geçti alaplaya forumundan bi kişi vardı oynayan bende denedim fakat stres test de gördüklerim fazla işe yaramadı korece deli ediyo adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 6 Temmuz 2010; 20:09:31 >
  • alaplaya yöneticileri ile görüşmelerimin sunucu ob tarihini fazla kişi bilmeden DH için öğrendim
    fakat fazla heycan yapmayın ağustosun ilk yarını içerinde açılcak oyun kesin tarih budur lanet olsun bekleyiş test için 1 ay beklettiler şimdide nerdeyse 1,5 ay neyse bekle bekle beklicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 6 Temmuz 2010; 20:10:27 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.