Şimdi Ara

Land Of Chaos Online- Melez Aksiyon (RTS-RPG) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
14.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.alaplaya.net/forum/viewtopic.php?f=1478&t=182943&p=2016870#p2016870 açık beta duyurusu gerizekalılar ağustosun ilk haftası cıkarcaklarmıs bide bişe yokmiş gibi yayınlıyolar bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 7 Temmuz 2010; 17:07:33 >
  • beyler ben bi süre burada olamicam oyun zaten ağustosda cıkıcak bende tatile gidiyorum oralarda internet buldukça gelir sizlerle bilgi paylaşırımwww.alaplaya.net
    sitesini devamlı tekip edin yeni haberler olur...
  • evvet beyler LOCO Closed Beta Ve Stres Test i deneyenler için güzel bir haberim var kendinize özel LOCO logonuzu yapabilirsiniz
    http://tr.alaplaya.net/forum/viewtopic.php?t=184105
    işte link talimatlara uyup logonuzu yapın şuan site almanca olduğu için ben yaparım canım diyipde forumdaki talimatları kapatmayın
  • LOCO Tutmadı, yalan oldu
  • evet obt günü bugün.oyuna girebilen seslensin ben daha giremiyorum :)
  • Alaplaya dan oynadıgımızda avrupa sunucularına bağlanamıyoruz sanırım
  • Arkadaşlar dün ben bu oyunu oynadım yanlız yani her bişi yapmaya canavar kesmeye veya pcpye girdiğimizde lvlden baslıo tekrar anlamadım :S yani lvl kasmicaksak bu oyunda ne kasıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

Arkadaşlar dün ben bu oyunu oynadım yanlız yani her bişi yapmaya canavar kesmeye veya pcpye girdiğimizde lvlden baslıo tekrar anlamadım :S yani lvl kasmicaksak bu oyunda ne kasıcaz?

Her girdiğinde sıfırlanır tabi. Oyunun olayı bu zaten.
  • her girdiğimizde sıfırlanıyorsa bu oyun rpg olmaski
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir007

her girdiğimizde sıfırlanıyorsa bu oyun rpg olmaski

rpg degıl zaten rts
  • bu oyun bildiğiniz w3 dota hon veya lol gibi bi oyun. siz bunda max level olupda sürekli o levelde kalmayı düşünmeyin. Level al item yap adam öldür kill count olayı bitir. You are Victory sonra :D
  • la oyun açıldı giremyimiyom interneti yavas olan bir yerdeyim indirdim oyunu zorla calıstırdım launcherpatch yazıyo yeşil bişe gidip geliyo deli olcam 30 dk dır aynı ya
  • gazmandan teknik bilgi:eğer beyler login failed yazıosa emin olun şifre yanlış demeye çalışıo angutpalayamız
    bununda çözümü şifreyi tam almanız bide elinizden gelirse keyi koyalayıp yapıştırın o siteye bide bana zaten bu konu yazıldı fln yazmayın adamı kuduz etmeyin sayfalarca yazıdan adamın işi gücü yok onamı bakcak...
    bide kötü haber maalesef wowa alternetif olamayacak
  • eski alaplaya hesaplarıyla giripde login failed alanlar alaplaya-loco sayfasındangiriş yapsınlar sonrada launcheri tekrara calıstırıp oyuna giriş yapsınlar
  • Benim eski alaplaya üyeliğim var ama login e tıklıyorum birşey olmuyor sanırım java ile alakalı bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • aynen alaplaya-loco ya giriş yap üyeliğinle ama oyunu kapat giriş yapınac tekrar dene geçende bana da oldu yapınca düzeldi ama server bakımıda olabilir bunları dene
  • cbde oynamıstım :) gene dönücem cbde ilk +10u ben basmıtım :D Katy_Perry geri dönüorum
  • İndirip bende deniyim bir. :)
  • yeni başladım bende ingilizcem iyi seviyede çözüyorum yavaş yavaş ama detaylı bir rehber bulamadım yardımcı olması için. sizin bildiğiniz varmi? guild i olup da alabilecek olan varmı?
  • Arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var. Novice Map da oyuncuya karşı oynarken bir süre sonra ekran kararıp oyundan atılıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bugün bir sorun çıkmadı sanırım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beramus_ -- 24 Eylül 2010; 11:13:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.