Merhaba, İlk kez bir forum sitesine üye oluyorum, acemiliğimi lütfen hoş görün. Ben, Land Rover Discovery 2.0 Mpi hakkındaki olumlu/olumsuz bilgilerinizi rica ediyorum. Selamlar
Motor hakkında bir şey diyemem ama bu Discovery tamamen off-road bir araçtır. Gerçekten off-road kullanacaksanız düşünün. Asfaltı yiye yiye, rüzgarı yara yara gider, sürtünme katsayısı çok yüksektir. Uzun yolda konfor filan beklemeyin, kütük gibi bir araçtır. Ama çok sağlamdır. Land Rover servisleri de, özeli bile, epey kazıktır.
modeli ne..???????
Arkadaslar ben off-road'a katılmıyacağım fakat gerektiğinde off-road şartlarında da kullanabilmeliyim (yaşam ve gezi tarzımdam dolayı). Aslında Discovery 2.5 Tdi düşünüyorum ama pahalı olduğundan 2.0 Mpi'de alternatif olarak düşünüyorum model olarak da 1997 veya 1998 üzerinde duruyorum.
Dedim ya acemiyim onun için ikinci "Land Rover Discovery 2.0 Mpi" mesajı yazmışım kusura bakmayın!
Yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
Land Rover Discovery 2.0 Mpi yedek parça sıkıntısı olur mu acaba? Özellikle maddi olarak çok sıkıntıya girersin diyenler oluyor kararsız kalıyorum.. Teşekkürler...