Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
12
Favori
210.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • müşteri hizmetleri yok gibi.2 ay önce ben de taktırdım olgunlarda ama şimdi olsa kesinlikle taktırmazdım.
    memnun değilim.
  • slm Sevgili arkadaşim bende arabama gaz takarkene çok döşündüm aracim mercedes E200 özelikle biz memurlar icin en ünemli olan şey Türkiye genelinde servis agi en geniş olan bi LPG sektörü bulup ona aracimiza gaz taktirmak ben şahsi fikrimi süyliyorum Türkiyede servis agi en çok olan OLGUN LPG dir sizlerde araştira bilirsiniz bu gun LANDIRENZO Türkiyemizde OPEL RENO DACİA TOFAŞ bu guruplara LPG sağlayan tek kuruluştur buda demektirki KALİTE kalite olani tercih etim ve de çok memnunum istanbul küçükyalida taktirdim ustalari mükemel kardeşim ürünlerine gelince tahmin ediyorum şuan türkiyede bülünan en kaliteli üründür burada çogu arkadaşlar atip tütüyor yalan parayla degilya saygilarimla
  • j

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan1881 -- 21 Mayıs 2011; 11:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_karakus61

Yorumlar güzel umarım bende memnun kalırım aracım skoda fabia 2009 model 50 tl il ancak 150 km gidiyor gerçi 1,2 motorda ne yapar onu bilmiyorum yokuşda filan bayılıyor düz yolda canavar bakalım daha iyi mi kötümü olacak .Küçük yalıda olgun otoya taktıracam malzeme iyide ustaları iyimi bakalım :)
    hadi hayırlısı.
    selamlar

ben 2007 kasım ayında fiat stilo aldım küçükyalı olguna landi taktırdım 3.5 senedir sorunsuz kullanıyorum hele uzun yolda simit depoyla 410km yapıyorum tabi 90-100km hızla gidersem ustalarıda çok iyi bakımlarını aksatma yeter..
  • Sevgili Landi Renzo kullanıcıları ve yetkili arkadaşlar...
    Benim aracım 2004 model opel astra 1.6 twinport H Serisi hatchback bir araç.Aracıma LPG sıralı sistem taktırma düşüncesindeyim, Landi Renzo ile OPELin antlaşması olduğunuda duydum.Bazı araçlarla bazı lpg markalarının uyumlu olduğunu duyuyorum.Buradan yola çıkarak Opel ile Landi arası uyum hakkındaki düşüncenizi merak etmekteyim...Denizlide taktırdığım bir Landi Renzo markanın Isparta daki kontrollleri ücretlimidir.Yoksa garanti kapsamında her ilde şikayetler giderilir mi? teşekkürler.aylık 300-400 tl arası benzin yakmaktayım ağırlıklı şehir içi tabi...Şimdiden teşekkürler.........
  • geldık buyrun benım aracım kökleyınce hopluyor ve de devrı sankı düşüyor, benzinde olmuyor. aracımın normalde kokleyınce daha da hızlanması lazım.. olmuyor. hopluyor.
    aracım 2007 corolla elegant.. LPG 40ooo km de takıldı. 45ooo oldu
  • geçen gün 2010 model 6000 km de 2. cruzumuza landi renzo montajı yaptık montajdan sonra 70 km gittim açtım kaputu su kalmamış ekledim yola devam ettim bir süre sonra tekrar sola aldım iyi bir haydaaa çektim yine su ekledim 2 sefer bulunduğum yerin landi renzo servisine gittim vidaları sıkıp geri yolladılar halen su eksiltiyor bir yol gösterin 200 km dir lpgli olan aracıma 4 günde 4 litre su ekledim 1 senedir bu araba bir damla dahi su eksiltmemişti...teşekkürler
  •  Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...
     Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...
     Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...

on numara işçilik die buna derler arkadaşlar.
    aracım 2004 model ford focus hacback 5 kapı
    lpg depom 37 litre. tam olarak 70tl gaz alıyor.
    260 km yol yaptım bunun 220km şehir dışı 90-100km hız ile + full kilima açık. geri kalan 40 km si şehir içi + full klimalı
    yani 27 kuruş yakmış aracım.

ilk taktırdığımda 500-1000km sonra farkı anlıyorsunuz.taktırdığım yerdeki ustalarında dediği gibi hemen ilk takışta 500km ye kadar araç yokuşları benzin gibi çıkmaz ama boğulmazda demişti lakin 500km hatta 1000km den sonra inanmıcaksınız ama o dik yokuşları resmen yalıyarak çıkıyor.
    resmen araç altımda bir kaplan kesildi yollarda,durduramıyorum :):):):)

birde şunu söyleyim,lpg yi taktırdıkdan sonra sızdırmazlık testine girdim,yaklaşık 200 den fazla araç gördüm(atiker,zavoli,brc filan) inanın o ne öyle yaa,enjeksiyonlar filan,oyuncak gibi,ellesen kırılcak gibi duruyordu.ben bi açtım kaputumu orda milletin ağzının suyu aktı,herkez markasını soruyordu.
    aman maşallah diyelimde nazar değmesin.

valla siz siz olun landirenzodan asla şaşmayın derim.ha bu arada bunun 2 çeşidi var,ben en pahalısı olandan taktırdım :):)
    1650 tl ye maal oldu bana

• mrb. arabam 2006 model focus chia 115 hp, bende ekonomik olduğu için arabama omegas plus yanı bleu kit taktırmayı düşünüyorum.

Yorumlardan okuduğum kadarıyla omegas plus bleu kitini 110 hp e kadar olan araçlara takıyorlar. acaba benim arabada 115 hp olduğu için sıkıntı yaşarmıyım.

Kocaeli ilindeyim önereceğiniz servis varmı tşk.
  • bazen lovato ve landi renzo arasında gidip geliyorum. fikri olan varmı?
  • Arkadaşlar Burada yapılan yorumların hepsini dikkatlice okudum 18.07.2011 tarihinde opel astra 1.6 16 V Enjoy plus aldım yarın bende landi renzo taktıracağım. Omegas plus ın son model olduğu ve çok iyi sonuç verdiğini duydum aslında MTM taktıracaktım ancak 2 sene garanti bozulmaması için birazda mecbur kaldım aradaki fiyat farkıda cabası MTM yi 1850 TL civarında Landi yi de 1400 TL ye taktıracağım arasındaki tek fark MTM deki enjektörlerin Keıyn marka olması ancak ikisi de 100.000 Km garanti veriyorlar MTM den çok memnundum Toyota aracım vardı ancak yazın sicaklık ayarını düşürünce araç benzinden gaza geçişlerinde stop etmeye başlamıştı Landi için hem forum sitelerini okudum hemde opel servislerine bizzat giderek sorun yaşayığ yaşamayacapğımı sıkıntı olup olmadığını sorduğumda usta biz ayda 40 50 araca landi takıyoruz sorun olsa şu anda burada arabadan geçilmezdi abi dedi hakikaten 1 tane bile araç yoktu ayar olsun lamba yanma sıkıntısı olsun işin kısacası LPG de tek sorun işçilik sanayide işsiz kalan birçok kişi LPG montajına başladı bir tane usta buluyorlar sonrasında gelsin paralar ilgi alaka yok yaptıkları motorcu ustasına git demelerinden başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorlar size tavsiyem ustayı iyi seçin Landi yi taktırdıktan sonra sizinle tüm görüşlerimi burda paylaşacağım.

• merhaba arkadaşlar;
    2010 model Honda Civic Elegance otomatik vites aracım var. daha fazla direnemedim ve benzin fiyatlarından sonra LPG taktırmaya karar verdim. Adana'da Tekbaş otomotive Landirenzo takması için bugün arabayı teslim ettim. umarım bir sıkıntı yaşamam...
  • İyi günler,

Arac opel astra 1.4xe 2001 model, landirenzo kiti taktırdım...Şöyle bi sorun var, ayağı gazdan cekip seyr halinde giderken;
    3. ve 5 viteste 3000-2900 devir arası
    2.viteste 1500-1400 arası
    ....
    silkeleme(sarsıntı) oluyor...
    Yüksek viteslerde cok rahatsız ediyor...

Problem neden olabilir???

Teşekkürler...
  • Uzun araştırmalarım sonucu 15 gün önce Ford Focus aracıma (KOCAELİ DEM-AL OTOGAZ' da) landi renzo taktırdım.

Uzun yolda 13 lt. şehir içi 11 tl tüketim.

33 tl lpg ile uzun yolda 430 km. şehir içi 380 km yol yaptım.

Araçta performans kaybı olarak hiç bir değişim olmadı. benzinden ayıramazsınız.

Lpg takıldıktan sonra motorcu, akü, buji değşimi vb. hiç bir sorun olmadı.

Arıza lambası yanmadı ve sesli olarak çalıştığı söylenen enjektörler araba kaputu açıkken bile yanaşıp kulak vermezsen sesi duyulmuyor.

Sonuç olarak hem işçilik hem kalite olarak çok memnun kaldım. Teşekürler Dem-al otogaz.
  • Pardon 1 lt.de uzun yolda 13 km. şehir içi 11 km. mesafe yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_mex

İyi günler,

Arac opel astra 1.4xe 2001 model, landirenzo kiti taktırdım...Şöyle bi sorun var, ayağı gazdan cekip seyr halinde giderken;
    ....

İlk taktırdığımda bende de oldu silkenme. Önce klasik aracı suçladılar. Sonra ayar yapılan lap-top'u arabaya bağlayıp 100 km yol yapatıktan sonra, hareket halindeyken yapılan ayarlarla geçti.
    Ama burnumdan getirdi. Eski aracım atikerdi. Tık dememişti.
    Biraz da şans işi galiba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

quote:

Orijinalden alıntı: c_mex

İyi günler,

....

İlk taktırdığımda bende de oldu silkenme. Önce klasik aracı suçladılar. Sonra ayar yapılan lap-top'u arabaya bağlayıp 100 km yol yapatıktan sonra, hareket halindeyken yapılan ayarlarla geçti.
    Ama burnumdan getirdi. Eski aracım atikerdi. Tık dememişti.
    Biraz da şans işi galiba...

Teşekkürler tam olarak ne ayarı yapıldı ki...aynen dediğiniz gibi ilk başta uğraştılar ciddi ciddi sonra hemen aracı suçladılar ne yazık ki..teşekkürler....

• C_mex
    lap-top araca bağlıyken, yola çık. Yolda, enjektörlerden silindire giden gazı yada enjektörlerin çalışma hızını ayarlıyorlar.
    İlk ayarda araç fazla gelen LPG den boğulma yapıyormuş. Buda silkelenmeye sebeb olurmuş.
    Ben onların yalancısıyım. Anlamadığımız iş olduğu için usta ne sallarsa inanıyoruz.
    Bu arada, eğer dediğim şekilde ayarlama yaparlarsa, her viteste ve her devir aralığında dene. Özellikle rampalarda
  • 2002 model opel cabrio m var landirenzo lpg li son bi kaç aydır gaz olduğu halde normal seyirde alarm verip kırmız yanıyordu sürekli. Şimdi ise benzinde bile stop ediyor tamirciler lpg beyninden yapar dediler l. lpg yi düğmeden kapattığımız halde arabayı stop ettirirmi ? söküp atmayı düşünüyorum bulunduğum yerde ne tamircisi var nede servisi . bilgisi olan bi arkadaş sorunun neden kaynaklandığını tahminde bulunabilirmi acaba . ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cewrap

2002 model opel cabrio m var landirenzo lpg li son bi kaç aydır gaz olduğu halde normal seyirde alarm verip kırmız yanıyordu sürekli. Şimdi ise benzinde bile stop ediyor tamirciler lpg beyninden yapar dediler l. lpg yi düğmeden kapattığımız halde arabayı stop ettirirmi ? söküp atmayı düşünüyorum bulunduğum yerde ne tamircisi var nede servisi . bilgisi olan bi arkadaş sorunun neden kaynaklandığını tahminde bulunabilirmi acaba . ?

Baba tek yapacağın distiribiritör firmayı aramak 0(216) 417 0095
    Yakın şehirlerdeki bayiler hakkında bilgi almak.
    Geçmiş olsun, inşallah çözülür...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.