Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım ilgin için çok teşekkür ederim ama en yakın landirenzo bayii eskişehir alpata da ben bilecikteyim . yolda giden araba stop edio oraya kadar nasıl gidilir bilmem :) merak ettiğim bu gaz olayını nasıl devreden çıkartabilirim . bezninle bindiğim halde gaz ile olan bağlantısı ne onu merak ediyorum teşekkürler ..
  • merhaba
    yaklaışık bir ay önce chevrolet lacetti aracıma landirenzo tüp taktırdım. ilk uzunyol yolculuğumuz için sakaryadan istanbula yola çıktım. yaklaşık 20 km sonra bir ışık yanıp söndü ışık sanırım benizn gaz karışımında sorun olduğunu sölüyordu ve aracım durduktan sonra bir daha çalışmadı aracım.aracı tüpü takan servise çektirdim bakmalarını istedim ve arac ilk başta benzinde çalışmadığı için birşey yapamayız dediler ce chevrolet yetkili servisinde götürdüm aracımı. serviste benzin enjeksiyonundan tüp enjektör kablosundan oluşan bir sorundan bahsettiler şasi falan yapmış dediler. neyse ben aracı aldım 1 hafta sonra tüpü takan serviste bilgisayarda 4 nolu benzin eenjektöründe hata gözüktü ve hatayı bilgisayar ile sildi. şimdi ben haftaya çok uzun bir yola gideceğim ve aracın gene yolda bırakması olasılığından çok korkuyorum bilgisi olan arkadaşlar bu enjeksiyon konularında ve bakım konusunda bana yardımcı olmalarını bekliyorum..

• Arkadaşlar merhaba. İstanbul Avrupa yakasında landi renzo için önerebileceğiniz servis var mıdır?
  • Türkiye genelinde servis ağı nasıldır bu landirenzonun? Atiker her yerde var sanırım ve taktırdıktan sonra yazılım olsun servis olsun bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum atikerde. Ancak landirenzo kiti de daha kaliteli.

Aracım corolla verso. atiker 990 landirenzo 1400 fiyat aldım. Yarın taktıracağım sizce hangisi?
  • 1400 landirenzo nerden fiyat aldın? Hangi servisi düşünüyorsun?
  • Pahalı mı sizce? Şaşmazda özel servisimin tavsiyesi üzerine gittiğim bir arkadaştan aldım. Dükkanın adını hatırlamıyorum.
  • 1400 tl fiyatı nerden aldın. Servisi araştırdın mı? Bende taktırmayı düşünüyorum.
  • Fiyat iyi. Ben aradım 1490 dediler ama pazarlık yapmadım.
  • Aracımda Aldesa marka tüp var zaten, 2. el araç olarak aldığım için ne zaman takıldığını vs bilmiyorum. Aracım gazdayken devamlı duruyor (yani stop ediyor, bu kelimenin Türkçesini bulamadım bir türlü ). Bu nedenle komple sistemi değiştireceğim ve arkadaki depo vs aynı kalacak. Belki ondan daha düşük fiyat vermiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 16 Eylül 2011; 15:50:42 >
  • Arkadaşlar Atikerin o kadar çok bayii ve servisi olmasına rağmen o kadar çokta arıza veriyor ve insanları o kadar mağdur ediyor. landi renzo servisi ona göre daha az servis ve bayisi var ama inanın servise sadece ilk taktırırken ihtiyaç duyarsınız.

Ben 2,5 ay önce landi renzo takdırdım. o kadar sorunsuz ve mükemmel ki 1000 km bakımına bile sanayide başka işim olunca uğradım. takılırken bir ayar yapıldı o kadar bitti. buji, yağ, akü vb. hiç bir sorun yapmadı. 1000 km bakıma gittiğimde ustaların dediği şey 'muhasebede garanti belgesini imzalatan işiniz tamam' dediler. ustalar işini ve ürünün kalitesini biliyor sorun olup olmadığını sorma gereği bile duymuyorlar.

LPG yakıt değerleri şöyle : 32 ve ya 33 Lt. aldığımda simit depo (azami 33 lt alıyor.) ortalama şehir içi 380 km. şehir dışı 420 km gidiyor. bunu bir çok defa denedim. yani uzun yolda Lt' de 13 km. şehir içi 11 km. yapıyor.

Para olarak hesapladığımda şehir içi 190-200 şehir dışı 170-180 kr yakıyor. bence 400 tl farka bakmayında marka ve kaliteyi tercih edin. kafanız rahat olsun.

Benim gibi ucuz mal hesabı atikerin derdinden arabanızı satmak zorunda kalmayın.

• Bugün landirenzolu oldum ben de. Stepneye takılı tankim vardı zaten, üzerine koruma sacı ve kiti 1450 lira 10 taksite taktırdım. Aracıma resmen hayat geldi. Umarım hep böyle sorunsuz devam eder.
  • Hayırlı olsun bende bu hafta sonu taktıracağım inşallah. Landi renzoda karar verdim. Hayırlıısı olsun. Ayrıca lpg kiti hakkında ve servis hakkında tecrüberleini paylaşırsan seviniriz. Önerilerin varsa dinleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitsol -- 19 Eylül 2011; 10:47:34 >
  • 2009 astra sedan easytronic aracıma Landi Renzoyu önerdiler. fakat forumu okurken bazı şeyler kafama takıldı:

1) astra ile cruze un motoru aynı mı? aynıysa aynı sorunlar astradada yaşanırmı?
    2) sübap başlarının ısınması ve yağlama ..vs şeyler neyin nesidir? uzun vadede ne gibi sıkıntı çıkarır?
    3) genelde şehir içi kullanıyorum aracı, depoda ne kadar benzin olmalı? (çeyrek depo olayı nedir? neden illaki çeyrek:))
    4) şu anda güncel fiyat nedir? peşin?? tık para?
    5) takıldıktan sonra olası bir problemde iade etme imkanımız nedir? parayı geri alabilirmiyiz? yasal prosedürü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

2009 astra sedan easytronic aracıma Landi Renzoyu önerdiler. fakat forumu okurken bazı şeyler kafama takıldı:

1) astra ile cruze un motoru aynı mı? aynıysa aynı sorunlar astradada yaşanırmı?
    2) sübap başlarının ısınması ve yağlama ..vs şeyler neyin nesidir? uzun vadede ne gibi sıkıntı çıkarır?
    3) genelde şehir içi kullanıyorum aracı, depoda ne kadar benzin olmalı? (çeyrek depo olayı nedir? neden illaki çeyrek:))
    4) şu anda güncel fiyat nedir? peşin?? tık para?
    5) takıldıktan sonra olası bir problemde iade etme imkanımız nedir? parayı geri alabilirmiyiz? yasal prosedürü nedir?

3-benzin pompasi yanmasin diye.benzin pompasi kendisini benzin ile sogutuyor ve benzinde yuzmesi gerekiyor.az benzin ile gezerseniz pompa yanar ve arac benzinle calismaz hale gelir.
    4-tahminim 1200-1300 civaridir , 3-4 taksit olabilir tahminim bu fiyata.
    5-olasi bir problemde parayi geri alma sancilidir sanirim , cunki direk benzine laf atarlar , buji , buji kablosu vs vs siz illallah diyene kadar degistirirler.2009 model arac yenidir pek sorun yasamazsiniz.sorun genelde eski arabalarda cikiyor.

edit:zaten opel landi renzo takiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 6 Ekim 2011; 15:20:26 >

• arkadaşlar 2004 model twinport aracıma 8 ay önce landi renzo taktırdım. hele son bir aydır. gecem gündüzüm zehir oldu. sürekli düşük viteslerde silkeleme yapıyor. bir türlü çare bulamadılar. bence ayda 50-100 lira için kaç bin liralık aracınıza kıymayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozmen

arkadaşlar 2004 model twinport aracıma 8 ay önce landi renzo taktırdım. hele son bir aydır. gecem gündüzüm zehir oldu. sürekli düşük viteslerde silkeleme yapıyor. bir türlü çare bulamadılar. bence ayda 50-100 lira için kaç bin liralık aracınıza kıymayın

silkeleme sadece lpg de mi oluyor?
  • ikea nın orda 2. sanayii çıkışı olgun lpg ben 2010 yeni opel astra ya taktırdım.işçilikleri süper,müşteriye ilgi süper tavsiye ederim.kdir usta var orada.ben hüseyin
  • İZMiR ikea nın orda 2. sanayii çıkışı olgun lpg ben 2010 yeni opel astra ya taktırdım.işçilikleri süper,müşteriye ilgi süper tavsiye ederim.kdir usta var orada.ben hüseyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

izmir de landi renzo omegas kiti nerede taktırılır arkadaşlar.

montaj çok önemli bu zamanda.temiz işçilik
    izmirde kimi önerirsiniz?

izmir ikeanin orda 2. sanayii olgun lpg kadir usta var orda. 50 kaatlik arabaya taktirdim ve memnunum ben huseyin.
  • Yazıklar olsun!...

Bir sehirde landirenzo taktırdım yazın... Ardından görev yeri olan başka bir şehre geldim, araba tekliyordu, yazılımı güncellediler, enjeksiyonları değiştirdiler biraz geçti gibiydi ama tam anlamıyla geçmedi ozellikle düşük viteslerde araba çok sarsıyor ayağı gazdan çekince...

Neyse bi gün, lpg bitti uyarısı geldi gittim depoyu doldurdum, depo dolduktan sonra 1-2 km sonra lpgye gecince yine bitti uyarısı gelmeye başladı...Görev yerimdeki sanayiye gittim, şamandıra fema marka dediler, kaça şu fiyata biz o fiyata landirenzo şamandıra takıyoruz dediler... Bundan dolayı haftasonu, taktırdıgım şehre gittim, evet dediler landirenzo takmadık çünkü ondan çok şikayet geliyor; hemen lpg doldururken emiyet sistemine geçtigi için depo istenilen yüzdede dolmuyor ve ülkemizde 8 bar basıyormuş çoğu lpg istasyonu avrupa da 4 barmış bu yüzden landirenzo takmadıklarını bilimsel gibi açıkladı...

Kime neye nasıl güveneceğiz, landirenzo iyi bi marka olabilir ama neden bu kadar bilgi kirliliği varrrrrrrrrr??? Herkes kendince haklı tüketecinin ise madur aklı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c_mex -- 26 Ekim 2011; 1:28:58 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.