Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 model mazda aracım ilk çalıştırmada 2 haftada bir yarım güçle çalışıyordu . daha sonra ayda bir hiç çalışmamaya başladı. ateşleme bobinini değiştirdim.
    arabamın bakımını yaptırdım aradan 3 hafta geçti filtre ve gaz ayarı yaptırayım dedim. ve asıl sorun bundan sonra başladı. arabam sabahleyin veya soğuk iken benzinden gaza geçtikten sonra araç boştada olsa vitestede olsa stop ediyor. servise götürdüm boğazı temizle bobini değiştir hava sensörü rolanti sensörü bobine baktır sorun yoksa dereceyi 60-70 yaparız dediler. bobin yeni olduğundan dolayı diğer aksamlarıa bakım yaptırdım .problem yokmuş. landi renzo servisine gittim. dereceyi 60-70 yapacaklardı başka bir arkadaş yok 40 derece yapalım dedi iyi tamam. her sabah ve motor soğuk iken aracım gaza geçerken rolantide de çalışsa stop ediyor. ve kırmızı ışıkta beklerken rolanti aşağı sapıyor stop edecekmiş gibi bu durumdayken benzine geçtim. rolanti yine gerçi biraz daha az sapma yapıyor.
    BENDE SABAHLARI VEYA MOTOR SOĞUK İKEN BENZİNLE 1 KM KADAR ÇALIŞTIRIYORUM . DAHA SONRA LPG YE GEÇİRİYORUM. KIRMIZI IŞIKTA ROLANTİ SAPMASI DIŞINDA PROBLEM YOK
    GAZ AYARI YAPTIRDIM BAŞIMA BUNLAR GELDİ. GAZ AYRI YAPTIRMASAYDIM DAHA İYİYDİ. ÇALIŞAN ARACIM GÜMM.
    BU LANDİ RENZO SERVİSİNDE ÇALIŞANLAR BU PROBLEME NASIL ÇÖZÜM BULAMAZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. VARSA ÇÖZÜMÜ CEVAPLANDIRIRSANIZ SEVİNİRİM.

• DÜZELTME;
    arabam sabahleyin veya soğuk iken benzinden gaza geçtikten sonra araç boştada olsa vitestede olsa GAZA BASINCA stop ediyor
  • sahibindende ayar kablosu satılıyor. bundan alsak kendimiz ayar yapabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leryom

DÜZELTME;
    arabam sabahleyin veya soğuk iken benzinden gaza geçtikten sonra araç boştada olsa vitestede olsa GAZA BASINCA stop ediyor

öncelikle mehaba

arcınızı landirenzo yetkili servisine tekrardan konturol yaptırın ısı ayarlarından olabilir saygılar
  • landi renzo yetkili servisine götürdüm zaten
  • ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • türkiyenin her yerinde yetklili opel servisleri bu işlemi zaten yapıyor. Ayrıca landirenzo opel ile anlaşmalı. Tüm opel araçlara landirenzo taktırabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayotogaz

quote:

DÜZELTME;

öncelikle mehaba

arcınızı landirenzo yetkili servisine tekrardan konturol yaptırın ısı ayarlarından olabilir saygılar

benm lpg km ortalama 400 kuruş yakıyo .. gecen ay 380 kuruş yakmıştı.. benm lpg 4 yıllık felan .. sizce yapmam gereken bi işlem varmı çok yakıyo araç.. gaz filtresi yada başka bişeyi değiştirmem gerekirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcolik

quote:

Orijinalden alıntı: ayotogaz

quote:

DÜZELTME;

öncelikle mehaba

benm lpg km ortalama 400 kuruş yakıyo .. gecen ay 380 kuruş yakmıştı.. benm lpg 4 yıllık felan .. sizce yapmam gereken bi işlem varmı çok yakıyo araç.. gaz filtresi yada başka bişeyi değiştirmem gerekirmi

Alıntıları Göster
    Alcolik
    benim araçta, tam şehir içi 37 kuruş yakıyor. Aynı arac yazın 30 yakıyordu. Bu kış şartlarında bence normal.
    Bu arada araç 1480 kg, 102 hp hitler motorlu exeo.
    Bazı forumlarda insanlar şehir içi 18 kuruş yakıyor falan derler, inanma. Yol ya tam şehir içi değildir, ya hesap bilmiyorlar, ya da milleti gıcık etmek için sallıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 28 Şubat 2012; 13:15:37 >

• sayın landirenzo kullanıcılara aracınızla ilgili her konuda ankara baş bayisi olarak size yardımcı olmaktan gurur duyarız bize her konuda ulaşabilirsiniz

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

türkiyenin her yerinde yetklili opel servisleri bu işlemi zaten yapıyor. Ayrıca landirenzo opel ile anlaşmalı. Tüm opel araçlara landirenzo taktırabilirsiniz.

balla keseyim insignia lar da sibop yiyor...dikkat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsnr08

quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

türkiyenin her yerinde yetklili opel servisleri bu işlemi zaten yapıyor. Ayrıca landirenzo opel ile anlaşmalı. Tüm opel araçlara landirenzo taktırabilirsiniz.

balla keseyim insignia lar da sibop yiyor...dikkat

opel corsa aracıma lpg sistemi taktırmak için yetkili opel servisi ile görüştüm. bazı motorlar için opel fabrikasının lpg'yi onaylamadığını ,müşteri bu sorumluluğu alırsa taktıklarını söylediler. sibop uçlarını erittiğini söylediler, fabrika bu nedenle onaylamıyormuş. insignia ve bir model daha söyledi,bu nedenle sorun çıkmış. taktırıp taktırmama konusunda karasızım. opel servisi ruhsat işlemleri de dahil 2500 tl diyor, olgun a.ş. sadece takma işlemi için 1599 lira dedi.

• eğer lrenzo düşünüyorsan corsa larda yakın zamanda bir olay duymadım olgun şu an da türkiye dağıtıcısı olgun a taktırın derim ama fiyatı kırdırın derim ve motor garantisi kağıdı alın söz değil
  • 2004 MODEL ASTRA H TWİNPORT MOTOR ARACIMA KONYA ADEMLER LPG DE LANDİRENZO MARKA KİT TAKTIRDIM.TAKTIRDIĞIM GÜNDEN İTİBAREN SORUNLAR YAŞADIM.

1)AYAĞIMI GAZDAN ÇEKTİĞİM ZAMAN ARABA TEKLEMEYE BAŞLIYORDU.MOTOR IŞIĞI YAKTI.SEBEBİ:ENJEKTÖRLERE GİDEN HORTUMLARIN YERLERİ YANLIŞ BAĞLANMIŞ...(A-A) (B-C) (C-B) (D-D) DOĞRUSU (A-A) (B-B) (C-C) (D-D) NOT:GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM...

2)AYNI TEKLEME SORUNUNU YAŞADIM.YENİ PROĞRAM YÜKLENDİ.SORUN ÇÖZÜLDÜ...

3)ARACIM HER VİTESTE 2500 İLE 3000 DEVİR ARASINDA YARIM SANİYE GAZ KESİYORDU.PROĞRAMDAN DEDİLER.YENİ PROĞRAM YÜKLENDİ ÇÖZÜLMEDİ...

4)AYNI SORUN DEVAM ETTİ.BUJİDEN DEDİLER DEĞİŞTİRDİM,Bİ DEĞİŞİKLİK YOK.BOBİNDEN DEDİLER DEĞİŞTİRDİM,SORUN DEVAM...

5)MERKEZLE GÖRÜŞTÜM.ARACA MÜDAHELE ETTİLER DAHA ÇOK TEKLEMEYE BAŞLADI.DAHA SONRA MANİFOLTU FARKLI BİR YERDEN DELDİLER.AYNI SORUN DEVAM...

6)BU İŞ NE KONYADA NEDE ANKARA(MERKEZ)DA ÇÖZÜLMEDİ.ANKARA DAKİ ARKADAŞ HEP ARABAYA BAHANE BULDU.HATTA ANKARADAN EKİP GÖNDERİP ARABAYI CHECK UP A SOKUP HATALARINI ÇIKARTMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ(LPG DEN KAYNAKLANMAYAN LPG DE HİÇ HATA YOKMUŞ BENZİNDE TIKIR TIKIR ÇALIŞIYOR).HATTA ARABANIN KATALİTİK KONVEKTÖRÜNE BAKTIRMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ...MOTORA NE ZAMAN BAHANE BULACAK DİYE BEKLER OLDUM ARTIK...BU ARADA HEP TEL İLE GÖRÜŞÜYORUZ ANKARAYLA...UNUTMADAN,ANKARA LANDİRENZO MERKEZDEKİ YETKİLİ ARKADAŞ HER ZAMAN HAKLI...SAKIN ARAMAYIN HAKLI ÇIKAMAZSINIZ...

7)EN SONUNDA LPG NİN SÖKÜLÜP,MANİFOLTUN DEĞİŞMESİ(MALUM DELİK DEŞİK) KONUSUNDA ANKARA MERKEZLE TEL ÜZERİNDE ANLAŞTIK.BUNUN ÜZERİNE YETKİLİ SERVİSE GİTTİM(ADEMLER LPG)...SERVİSTEKİ ARKADAŞ MERKEZ BENİ İLGİLENDİRMEZ MANİFOLTUNU DEĞİŞTİRMEM DİYEREK ÇIKIŞTI.BURDAN ŞUNU ANLADIM MERKEZİN BAYİSİNE HİÇBİ YAPTIRIMI YOKMUŞ.MERKEZLE TEKRAR GÖRÜŞTÜM BU SEFER MANİFOLTUN DEĞİŞMESİ KONUSUNDA ANLAŞMADIĞIMIZI SÖYLEDİ...ANLIYACAĞINIZ DANIŞIKLI DÖVÜŞ...EN SONUNDA LPG SÖKÜLDÜ...

8)MERKEZDEKİ ARKADAŞLA Bİ KONUŞMAMIZDA ARABADAN ÇOK SOĞUDUĞUMU(ARABAYI YENİ ALDIM BU ARADA) LPG YÜZÜNDEN ARABAMI SATMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜ SÖYLEDİM. CEVAP:EFENDİM SİZ BU İŞİN TİCARETİNİ Mİ YAPIYOR SUNUZ?İSTERSENİZ ARABANIZI KAR KOYUP BİZ SATIN ALALIM GİBİ HOŞ OLMAYAN BİR ÇOK LAF...BEN BU İŞİN TİCARETİ İLE UĞRAŞIYOR OLSAM 1600 LİRALIK LANDİRENZO YERİNE 950 LİRALIK ATİKER TAKTIRIRDIM...

KARAR SİZİN ARKADAŞLAR ÇOK İYİ ARAŞTIRIN...

• Merhaba, bende Ankara Opis iskitlerde Landi Renzo kit taktırdım, şu an 10 000 km devirdi. Çok şükür hiç servise gitmek zorunda kalmadım, performanstan da çok memnunum. Opisteki arkadaşların işçiliğinden de çok memnunum. Yaz aylarında bir depo ile (Max 40 lt alıyor) 425-450 km (şehirler arası Max 500 gördüm), kış aylarında ş.içi 375-390 km gidebiliyorum. Bugün 10bin bakım için servise ilk defa gittim, 15 bin de bakım yapıyoruz dediler. Ben 10 bin diye biliyordum dedim, sorun olmaz dediler.

Neyse, benim öğrenmek istediğim her araçta, ilk çalışmada benzinle çalışırken sekronik olarak tık ... tık ... tık diye lpg ye geçinceye kadar ses geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdems18

landi renzo taktıran arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diliyorum.
    bende zamanında aynı hataya düştüm ve taktırdığıma pişman oldum. sürekli sorun yaşadım (vites boştayken stop etme,kalkışlarda tekleme,devirsiz çalılma ve çok yakma ). bende bu kadar soruna dayanamadım ve geri iade ettim.

hayırlısı olsun başka markalarda ekmek yesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanyasar

Merhaba, bende Ankara Opis iskitlerde Landi Renzo kit taktırdım, şu an 10 000 km devirdi. Çok şükür hiç servise gitmek zorunda kalmadım, performanstan da çok memnunum. Opisteki arkadaşların işçiliğinden de çok memnunum. Yaz aylarında bir depo ile (Max 40 lt alıyor) 425-450 km (şehirler arası Max 500 gördüm), kış aylarında ş.içi 375-390 km gidebiliyorum. Bugün 10bin bakım için servise ilk defa gittim, 15 bin de bakım yapıyoruz dediler. Ben 10 bin diye biliyordum dedim, sorun olmaz dediler.

Neyse, benim öğrenmek istediğim her araçta, ilk çalışmada benzinle çalışırken sekronik olarak tık ... tık ... tık diye lpg ye geçinceye kadar ses geliyor mu?

Geçen gün benimde dikkatimi çekti. LPG ye gec,nceye kadar düzenli bir tık tık sesi geliyor. Havaların soğukluğuna bağladım. LPG ye geçtikten sonra kesildi.

• 1 gün önce cruze 124hp aracıma landi renzo omegas plus modeli takıldı.. sormak istediğim birde evo diye geçen omegas kiti varmış .. bu kitlerden hangisi daha yeni sistem ve pahalı olanı bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waggy -- 17 Mart 2012; 22:47:47 >
  • MERHABALAR SİZLERE BİR SORUM OLUCAK BEN LADİRENZO MARKA TAKILI AUDİ A6 OUATRO 200 BEYGİR GÜCÜNDE BİR ARABAYA TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM CEKİŞİ GİDİŞİ GÜZEL AMA 3 4 DK KULLANDIKTAN SNR IŞIKLARDA ARABA İSTOP ETTİ ARABA OTOMATİK NASIL İSTOP EDER DEDİM DAHA SONRA TEKARA İŞİKLARDA TEKRAR İSTOP ETTİ GİDERKEN BİRSEY YOK AMA DURURKEN 5 DK BOYUNCA 3 DEFA İSTOP ETTİ BEN BU ARABAYI SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM SONRA BUNDAN DOLAYI ARAÇTAN SOGUDUM BU BÜYÜK BİR PROBLEMMİ N EDEDN YAPABİLİR SORUM BU SATICI 2 SENEDİR ARACA GAZ TAKILI OLDUGUNU SÖYLEDİ ARAC 6 SİLİNDİR ODA BİLMİYORMUŞ PROBLEMİ ACİL CEVAP BEKLİYORUM SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkan03

MERHABALAR SİZLERE BİR SORUM OLUCAK BEN LADİRENZO MARKA TAKILI AUDİ A6 OUATRO 200 BEYGİR GÜCÜNDE BİR ARABAYA TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM CEKİŞİ GİDİŞİ GÜZEL AMA 3 4 DK KULLANDIKTAN SNR IŞIKLARDA ARABA İSTOP ETTİ ARABA OTOMATİK NASIL İSTOP EDER DEDİM DAHA SONRA TEKARA İŞİKLARDA TEKRAR İSTOP ETTİ GİDERKEN BİRSEY YOK AMA DURURKEN 5 DK BOYUNCA 3 DEFA İSTOP ETTİ BEN BU ARABAYI SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM SONRA BUNDAN DOLAYI ARAÇTAN SOGUDUM BU BÜYÜK BİR PROBLEMMİ N EDEDN YAPABİLİR SORUM BU SATICI 2 SENEDİR ARACA GAZ TAKILI OLDUGUNU SÖYLEDİ ARAC 6 SİLİNDİR ODA BİLMİYORMUŞ PROBLEMİ ACİL CEVAP BEKLİYORUM SAYGILARIMLA

Bence hiç yaklaşmayın. Gazcıya gitsen servise şutlar, servise gitsen gazcıya. Dar alanda kısa paslaşmalar yapılan topa dönersiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.