Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an aracımda (1.8 T motor) takılı.
  • bende geçen hafta sonu omegas plus kit taktırarak landirenzo kervanına katıldım.şu an içinçok memmnunum ilerleyen zamanlarda paylaşımlarda bulunurum. ilk ölçüm değerlerim nissan almera aracımla ş.arası 105 km yol 20 tl yakıt harcasım. ortalama 110-120 km hızla yapılan değerdir. ortalama 0.19 kuruş yakıyor ilk gözlemlere göre....lpg fiyat: 2.63 tl
  • Sayın yetkili bayi;

Almanya da ikamet ediyorum.Aracıma sıralı sistem Lpg taktırmak istiyorum.Birkaç konuda yardımınızı rica ediyorum.

1)Landi Renzonun Avrupa da uyumluluğu nasıldır? (Ruhsata işletme--dolum ağzı farkı?)

2)Aracım 2004 renault laguna 2 --2000 motor-- BG0 kodlu motor .Hangi kiti tavsiye edersiniz?

Teşekkür ederim..
  • Arkadaşlar izmirde Landirenzo bağlayan arkadaş varsa yardım isteyeceğim. Aracim 2012 model yeni kasa civic.
  • LAndirenzo forumu can çekişiyor. ha öldü ha ölecek....(işin iyi yanından bakmak gerekirse) demekki lpg kitinde en az sorun çıkaran hatta foruma bakarak hiç sorun çıkartmayan bir marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptekin_206

LAndirenzo forumu can çekişiyor. ha öldü ha ölecek....(işin iyi yanından bakmak gerekirse) demekki lpg kitinde en az sorun çıkaran hatta foruma bakarak hiç sorun çıkartmayan bir marka

Sanırım haklısınız ben ağustostan beri bir sorun yasamadim
  • Bende ilk taktırdığım ay hariç, 1,5 yıldır sorun yaşamadım.
    MAAŞALLAH
  • Evet bende LANDİRENZO taktırdım. sadece 1000 km bakımına gittim bir yıldır hiç uğramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptekin_206

LAndirenzo forumu can çekişiyor. ha öldü ha ölecek....(işin iyi yanından bakmak gerekirse) demekki lpg kitinde en az sorun çıkaran hatta foruma bakarak hiç sorun çıkartmayan bir marka

Bende Landirenzo hakkında hiç bilgiye ulaşamıyorum.

Satılmıyor mu diyecekseniz, bence en çok tercih edilenler listesinde. (kişisel görüşüm.)

Forum sitelerinde sadece adı geçiyor. Taktırdık diye yazmışlar ama sorun vs. yazmamışlar.

Diğer ismi daha az duyulmuş lpg markalarının bile sayfalarca formu var. bizim markanın forum'u ölü.

Bu iyiye işaret, sorunsuzluk belirtisidir diye yorumluyorum. Sizce????

• aslında diğer markalar derken isim vermek daha doğru olur. örneğin ben toyota arabama ATİKER taktırdım. sanayiye gidip gemekten bıktım usandım ve en son onun kahrından arabamı sattım. benim canım yandı bari başkalarının yanmasın. 300-500 farka bakmayın ve kaliteden ödün vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgenco

aslında diğer markalar derken isim vermek daha doğru olur. örneğin ben toyota arabama ATİKER taktırdım. sanayiye gidip gemekten bıktım usandım ve en son onun kahrından arabamı sattım. benim canım yandı bari başkalarının yanmasın. 300-500 farka bakmayın ve kaliteden ödün vermeyin.

Anlatılanların, duyduklarımızın , okuduklarımızın neticesinde kafamda fikir edindim ama kesin şeyler değil tabii.

Kendi tecrübem olmadığı için marka ismi vermem doğru olmaz. Sonuçta onları kullanıp, denemedim.

Kendi tercihim Prins olabilirdi. Onunda fiyatı çok yüksekti. Yaklaşık 2500 TL lpg kiti, ruhsata işletme felan derken 3000 TL'ye yaklaşıyordu. Aradaki fiyat farkı bana yüksek geldi. Eğer aracım yeni model BMW, Mercedes, Audi gibi markalar olsaydı olurdu da Orta sınıf 5 yaşındaki araca yüksek para geldi.
    Bu sebepten dolayı ikinci tercihimin olan LPG kiti Landi Renzo'yu tercih ettim. inşallah pişman olmam.

• ben yerli ürün olan FEMA' yı Opel Astra, ATİKER' ide Toyota Corolla arabama aktırdım. Femada servis azlığı haricinde sorun yaşamadım. her yerde ayar yaptıramıyorsunuz. ama ATİKER'de Yaşadığım sorunlar Arıza lambası yandı, performans kaybı çok belirgin oldu, güç çekiş kaybı oldu, yakıt tüketimi benzinden farksız, atiker ustalarının arabadan bahane bulmalarında buji, yağ, benzin kelebeği derken aküye kadar değiştirmediğim parça kalmadı. en son arabaı sattım ve kurtuldum.
    şimdi 2006 focus arabama ithal marka LANDİRENZOYU takdırdım. Her zaman allah takan bayiden ve üretenden firmadan razıolsun derim. ilk 1000 km deneme kontrolu haricinde bir yıldır sanayiye gitmedim. gitsem dahi ustalara çay içmeye ve memnniyetimi bildirmeye giderim. SORUN VARMI DİYE SORARSANIZ HİÇ YOK...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgenco
    şimdi 2006 focus arabama ithal marka LANDİRENZOYU takdırdım. Her zaman allah takan bayiden ve üretenden firmadan razıolsun derim. ilk 1000 km deneme kontrolu haricinde bir yıldır sanayiye gitmedim. gitsem dahi ustalara çay içmeye ve memnniyetimi bildirmeye giderim. SORUN VARMI DİYE SORARSANIZ HİÇ YOK...

Memnuniyet konusunda DARISI BAŞIMA diyelim. İnşallah...
  • hayırlı olsun inşllah sizde memnun kalırsınız.
  • hava sıcaklığı sabahları 14-15 derece olmasına rağmen bu havalarda aracım 1-1,5 km sonra lpg ye geçiyor. sizlerde durum nasıl acaba? ayar yapılır mı buna? (omegas plus kitim.)
  • servisler genelde siz istemezseniz LPG ye geçiş sıcaklığını 35-40 derecenin altına indirmiyorlar.(sanırım firmayla ve kulanım şartları ile alakalı bir durum)oda aracın o dereceye gelebilmesi için 2-2,5 km hatta kışın 5 km. ye kadar benzinli gitmenizi sağlıyor. (oda motorun iyiliği içinmiş) ama siz isterseniz 20-25 dereceye indirip bu mesafeyi yarıya indirebilirisiniz. ben öyle yaptım arabayı parktan çıkarmdan LPG geçiyordu. zararını hissetmedim kaldıki Sıralı olmayan sistemler herzaman LPG de kalır ve LPG de çalışır ve LPG de stop eder.
  • Yaz geldi, şehiriçi tüketim 30 kuruş:)
    LPG'nin litresini 2,50 TL den alıyorum. Kısaca 12 lt/100 km. Zaten aracın fabrika verisi 10 lt benzin
    Benim aracın özelliklerinde bence gayet iyi...
  • Ekonomi ve orta sınıf araç için bir numara kit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 20 Mayıs 2012; 22:05:11 >
  • Herksese merhaba,
    2010 focus titanium da landirenzo lpg takılı bir araç almak üzereyim acaba uyum konusunda fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz? Kullanan arkdaş varmıdır? iyi akşamlar.
  • Merhaba
    Bende yaklaşık 1 senedir Landi Renzo lpg kiti kullanıyorum.aracım Fiat Brava 1.6 , zaman zaman motor soğukken lpg ye geçince motor stop ediyordu. Bu problem şimdilerde aracı her çalıştırdığımda yapmaya başladı.İlk çalıştırmada benzinde çalışyor problem yok.Gaza geçince devirde dalgalanma başlıyor ve motor stop ediyor.Motor 90 dereceye ulaşınca herhangi bir problem kalmıyor.Benzinde problem yok.Taktırdığım yere götürdüğümde artık Landi Renzo takmadıklarını yedek parçasının ellerinde olmadığını söylediler.bir süre benzinde kullanmamı eğer sorun devam ederse tekrar gelmemi söylediler.Sizce problem ne olabilir?Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu işi Bursa da iyi yapan yer var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.