Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar İNŞALLAH yarın 2003 e39 bmw 530i almaya gideceğim araç üzerinde LANDİRENZO LPG var acaba bu lpg nasıldır kaltesi nasıldır ilk defa kullanacağım bu markanın artıları ve eksileri nelerdir ve bu lpg ecusuna yeni yazılım yüklenirmmi yedek parça durumu ve fiyatları nasıl hayırlı akşamlar
  • Arkadaşlar Landi Renzo LPG kiti var Astra J 1.6 atmosferik aracımda.

2. ve 3. viteste yokuş çıkarken çok az tekleme oluyor. Ayar da yaptırdım ama düzelmedi.
    Çok az hissediliyor, sizde böyle bir sıkıntı var mı?
  • arsw A kullanıcısına yanıt
    bende 1,5 yıl Önce Landi Taktırmıştım 2001 Model OPEL ZAFİRA 1,8 Aracıma.. Yaklaşık 15.000 Km re oldu taktıralı. ve Ateşleme bobini değiştirdim orjinal gm 400 tl .

Genel olarak memnunum ama bu ateşleme bobini değişimi LPG ile alakalı olduğu kesin. her 10 bin km rede ateşleme bobinini değiştireceksek takmanın ne anlamı kaldı..? 400 tl + ya çıktı maliyeti..
  • Merhabalar,

Honda Civic 2010 Elegance MT araç aldık 12.08.2014 tarihinde. Aracımız Landi Renzo marka LPG liydi. Ani gaz yüklenmelerinde kesiklik yapıyordu ve çok fazla belirgindi. Bununla ilgili çok uğraştık ustamız tamam ayarladım bir daha olmayacak dedi ama oldu. Sıkıntılı bir süreçten sonra enjektörler dendi değilmiş kontrol edildi regletör değişti ve bu sorun kısmen ortadan kalktı. Düşük devirde ani gaz yüklenmelerinde hala kesiklik var. Devrini aldırıp vites değiştirilmesi durumunda yok. Ama 80 le 5. vitesle giderken dip gaz yaptığımda kesiklik hissediliyor ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Asıl sorun ise araçla yolculuk ederken LPG miz orta seviyede dolu olmasına rağmen bip bip bip bip deyip aracın kendini bezine ye alması ve bu durumun araç stop edip kontak anahtarını çıkarmadan çözülmemesi. Bazen 1 saat yolculukta 1-2 kere bazen 10 dk lık yolculukta 4-5 kere yapıyor. Servise sorduk yapılacak bir şey yok bu kitin böyle bir sorunu var BRC olsaydı stop etmene gerek kalmadan otomatik ayarlardı dedi. Böyle bir şey olabilir mi ? Gerçekten ben bu çileyi çekmek zorunda mıyım ? Aynı durum sizlerde de var mı ? Bu durum olup çözüme ulaşanlar var ise ve yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoinTheDance

Merhabalar,

Honda Civic 2010 Elegance MT araç aldık 12.08.2014 tarihinde. Aracımız Landi Renzo marka LPG liydi. Ani gaz yüklenmelerinde kesiklik yapıyordu ve çok fazla belirgindi. Bununla ilgili çok uğraştık ustamız tamam ayarladım bir daha olmayacak dedi ama oldu. Sıkıntılı bir süreçten sonra enjektörler dendi değilmiş kontrol edildi regletör değişti ve bu sorun kısmen ortadan kalktı. Düşük devirde ani gaz yüklenmelerinde hala kesiklik var. Devrini aldırıp vites değiştirilmesi durumunda yok. Ama 80 le 5. vitesle giderken dip gaz yaptığımda kesiklik hissediliyor ve bu durum beni oldukça rahatsız ediyor. Asıl sorun ise araçla yolculuk ederken LPG miz orta seviyede dolu olmasına rağmen bip bip bip bip deyip aracın kendini bezine ye alması ve bu durumun araç stop edip kontak anahtarını çıkarmadan çözülmemesi. Bazen 1 saat yolculukta 1-2 kere bazen 10 dk lık yolculukta 4-5 kere yapıyor. Servise sorduk yapılacak bir şey yok bu kitin böyle bir sorunu var BRC olsaydı stop etmene gerek kalmadan otomatik ayarlardı dedi. Böyle bir şey olabilir mi ? Gerçekten ben bu çileyi çekmek zorunda mıyım ? Aynı durum sizlerde de var mı ? Bu durum olup çözüme ulaşanlar var ise ve yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

2009 civic var bendede.Aynı sorunları yaşadım sizinle.Öncelikle arabada gaz varken benzine atıyorsa bunun çözümü map sensörünü değiştirmek.Ben değiştirdim bir daha benzine atmadı.Dip gazda kesiklik ise bende lpg ayarından kaynaklıydı.Kendim kablo almıştım.Kesikliği yaptığı devirde gazı artırdım sorun çözüldü.

• Opis Otomotiv farkıyla LANDİ RENZO

ANKARA'da hizmetinize devam ediyoruz.. Kaliteli malzeme ancak kaliteli işçilikle belli olur.. Kaliteyi ise ancak zaman belirler.. Yılların vermiş olduğu birikimle siz sayın müşterilerimizin hizmetindeyiz...

OPEL-CHEVROLET başta olmak üzere tüm araç modellere LPG montajı yapılmaktadır.

Adres

OPEL-CHEVROLET YETKİLİ SERVİS

İstanbul Yolu 11km Batıpark İş Merkezi

0312 293 02 20
  • quote:

Orijinalden alıntı: muta

quote:

Orijinalden alıntı: JoinTheDance

Merhabalar,

2009 civic var bendede.Aynı sorunları yaşadım sizinle.Öncelikle arabada gaz varken benzine atıyorsa bunun çözümü map sensörünü değiştirmek.Ben değiştirdim bir daha benzine atmadı.Dip gazda kesiklik ise bende lpg ayarından kaynaklıydı.Kendim kablo almıştım.Kesikliği yaptığı devirde gazı artırdım sorun çözüldü.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Cuma günü için randevu almıştık sabahtan götürdüm aracı bıraktım öğleden sonra teslim almaya gittim. Map sensörü değişimi yapılmış. 140,00-TL tuttu. Ufacık bir parça ama verdiği sıkıntı kesinlikle tarif edilemez. O günden beri bip bip sesi duymadım ama kesiklik devam ediyor. Araç hızlanma esnasında devirlik bir şekilde vites atılması durumunda dip gaz yapılsa bile kesiklik yapmıyor ama yüksek viteste düşük devirde dip gaz yapılınca araç kendini bir sallıyor gibi ama sadece bir kez. sonrasında kesilme yok. Regletör değişti problemin ondan olduğu söylendi daha önce daha fazlaydı ama şuan önceye göre daha az ama rahatsız ediyor. Otogazcı ayarlar tamam dedi buna yapılacak bir şey yok dedi. Ama sanki böyle olmaması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar Landi Renzo LPG kiti var Astra J 1.6 atmosferik aracımda.

2. ve 3. viteste yokuş çıkarken çok az tekleme oluyor. Ayar da yaptırdım ama düzelmedi.

Aynı sorun bendede var, benim araç Astra 1.4 turbo Landi Renzo Evo turbo kit var. iki sefer kendi ranzo bayisine gittim ayarlarına baktılar çok iyi dediler.Ama sorun çözülmedi ve giderek artıyor bu sorun. Hangi viteste olursa olsun 2900 devir civarında gaz kesilipyeniden başlıyor sanki. Landi Renzo takdirdığııma pişmanım. Servisleri ilgisiz. Lpgyi heran söküp atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Arkadaşlar Landi Renzo LPG kiti var Astra J 1.6 atmosferik aracımda.

Aynı sorun bendede var, benim araç Astra 1.4 turbo Landi Renzo Evo turbo kit var. iki sefer kendi ranzo bayisine gittim ayarlarına baktılar çok iyi dediler.Ama sorun çözülmedi ve giderek artıyor bu sorun. Hangi viteste olursa olsun 2900 devir civarında gaz kesilipyeniden başlıyor sanki. Landi Renzo takdirdığııma pişmanım. Servisleri ilgisiz. Lpgyi heran söküp atabilirim.

Aynen benim de çok kısa bir anlığına gaz kesilip tekrar başlıyor gibi. Rahatsız edici değil ama ben hissettiğim için kafama takılıyor.

Son zamanlarda olmuyor ama sanki. Ya da ben farketmiyorum artık alıştığım için.

Hangi servise götürüyorsun?

• İstanbulda gidiyordum ama şimdi Bursada gittim iyi bir servis buldum Net otogaz nurettin usta bu usta diğerlerinden daha iyi, işinide çok iyi biliyor. Seninde bujilerle alakalı olabilir değiştir aracın orjinal bujilerini taktır bakımlsrını yaptır sanırım sorun düzelecek.

• antispider A kullanıcısına yanıt
    Sevdiğim bir abim var onun lafı geldi aklıma lpg bakımlarında eğer yakıt değerlerin ve çekişinde problem yoksa hiç başka bişeye dokundurtmadan filtreni değiştir ve oradan uzaklaş derdi demekki varmış bir bildiği umarım sorununuz çözülür benimde canım çok sıkılmıştı bu git gel durumlarından çokşükür şuan minimuma indi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Sevdiğim bir abim var onun lafı geldi aklıma lpg bakımlarında eğer yakıt değerlerin ve çekişinde problem yoksa hiç başka bişeye dokundurtmadan filtreni değiştir ve oradan uzaklaş derdi demekki varmış bir bildiği umarım sorununuz çözülür benimde canım çok sıkılmıştı bu git gel durumlarından çokşükür şuan minimuma indi

Valla sevdiğin abin büyük adammis bence. Çünkü dün gittiğim maviumut lpgdeki usta ben 30 yıldır bu işi yapıyorum seninki güncellemeden değil dedi ama kendisi dokunmadan önce saat gibi çalışıyordu.

• Merhabalar;
    Yeni Toyota Corolla aracına taktıran var mı? varsa olumlu ve olumsuz yönlerini paylaşırlarsa memnun olurum. 2014 model Corolla aracıma taktırmayı düşünüyorum.
  • Landi ve Landi Renzo farklı markalar mı? İkisinin logosu farklı?

307 SW için uyumlu bir marka mıdır bir de?
  • efe80 E kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar aynı sorun bendede var özellikle sabahları gaza gecerken oluyor gaz yemiyor iki defa götürdüm değişen bişey olmadı yine aynı sorun devam ediyor siz ne yaptiniz @efe80

• merhaba chavrolet cruze 1.4 turbo icin landirenzonun sorunsuz kullanabilecegim kiti hangisidir ve ankarada uygun takilacak yer neresidir yardomci olirsaniz sevinirim su anda arac 15 lt benzin yakiyor 100 km de bakimdan sonra bie turlu dusmedi buda lpgyi zorunlu kilmaya basladi aracimi seviyorum ama yakit tam bir problem olmaya basladi

• dexortis D kullanıcısına yanıt
    devam ediyor sorun. 2 yıl oldu :) düşük devirde yapıyor , gaza geçmiyor biz de gaza yükleniyoruz stop etmesin diye. 50 metre sonra sorun kalmıyor teklemeler gidiyor.gaza geçmiş oluyor. bilgisayara bağlıyoruz ama hata görünmüyor . erken geçiyor dedik 45 derece yaptık yok gene aynı.idare ediyoruz. sen çözebilirsen yaz .
  • Yeni AURİS 1.6 132bg otomatik şanzıman
    Bu araca hangi marka lpg önerirsiniz

• Bu arada sıfır araca lpg takılır mı

• Landi Renzo bu günlerde fazla tutulmuyor sanırım.. ve son mesajlarda içler acısı... umarım sorunlar halledilmiştir..
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.