Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unpassenger

Arkadaşlar arabamda stop etmede başladı sanırım bu servisle bu işi halledmeyeceğiz nasıl yapsam acaba yokmu yol gösterecek olan aklıma manifolt delikleri hatalı gibi geliyor ama ya neyse..

Ben de çok uğraştım, bir değer var onu 1400 yaptırdım ondan sonra stop etme işi çözüldü.
  • NİSSAN PRİMERA 2000 MODEL ARABAYA hangi marka lpg önerilir ?
    Landi Renzo lpg kiti Kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogankilic61 -- 22 Şubat 2010; 15:22:24 >
  • opel astra h 2005 eleganc aracıma landirenzo marka kit taktırdım yaklaşık 1500 km oldu 20 günde,herhangibi bi sıkıntı yok ama,, ağı ağır hızlanmalarda yada bi setten geçtikten sonra hızlanmalarda 1500 ile 3000 devir arasında ara sırada olsa ufak bi tekleme yapıyor,,böyle bi sorunu olan arkadaş varmı..ve araçlarınız şuanda ortala ne yakıyor..ben 1,86 dan alıyorum gazı ve şuan 19-20 kuruş arası yakıyor şehir içi ağırlıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogankilic61

NİSSAN PRİMERA 2000 MODEL ARABAYA hangi marka lpg önerilir ?
    Landi Renzo lpg kiti Kullanan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

merhaba,

Nissan Almera 2005 var bende. Ocak başında Landirenzo taktırmıştım sorunsuz kullanıyorum şimdiye kadar. Taktırırken öncelikle çevremdeki tanıdıklarıma baktım, özellikle de 2005 Primera'da 1,5 yıldır sorunsuz kullanan bir arkadaşım etkili oldu tercihimde (önceki aracında da LR vardı), yoksa ben de BRC ile LR arasında karasızdım.
  • Arkadaşlar landi Renzo Taktırmayı düşünüyorum ve OLGUN LPG ile görüştüm güvenilir geliyor bana ve orada yaptıracağım. Brc veya başka markalar aynı değişen birşey yok KALİTELİ BİR ÜRÜN BENCE
  • BENCE BRC farkı anlatılmaz yaşanır..
  • çevremde her iki ürünü kullanan farklı arkadaşlarım olduğu gibi, her ikisini de kullanan (önce birini kullanırken araç değiştirip diğerini taktıran) arkadaşlarım da var.

İkisinden de memnunlar, ikisi de kaliteli ürünler, hangisinin servisi size yakınsa, hangisinin ustasına güvendiyseniz, hangisi bütçenize uygun şartlar sunuyorsa (her ikisinde de bölgesel olarak ufak tefek fiyat farklılıkları olabilir, normaldir) oraya taktırabilirsiniz.

(NOT: Önce LR kullanıp sonra BRC'ye geçen 1 kişi de LR daha iyiydi dedi ama bu yoruma da pek itibar etmeye gerek yok, sonuçta araçlar farklıydı, yukarıda yazdığım gibi hangisi sizin için avantajlı gözüküyorsa onu tercih edebilirsiniz, sonuçta çok çok komplike teknolojiler de değil zaten)
  • ARKADAŞLAR BUGUN LANDİ RENZO olgun lpg ye aracımı verdım 1 saat sonra aracımı alacagım ve fotograflarını gosterecegım bakalım nasıl yapmışlar beklıyorum.

Araç : nissan primera

Sordum soruşturdum en iyisi Landi Renzo geldi bana
  • Evet forumdaşlar skoda fabia 1.2 aracım..
    3 silindirli olduğundan bana sadece landi renzonun 3 silindirli montajı var dediler doğrumudur..??
  • @10toprak

Scoda Türkiyenin 0 km scodalarda lpg tercihi BRC dir.Aracınıza uygun dönüşüm kiti BRC 2A Mühendislik bayilerinde mevcut.Bilgilierinize...

quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

Evet forumdaşlar skoda fabia 1.2 aracım..
    3 silindirli olduğundan bana sadece landi renzonun 3 silindirli montajı var dediler doğrumudur..??

• arkadaşım o dediğinü bendekide yapıyo hangi gaz markası olursa olsun anlık bi tekleme yapıp devam ediyo nedenini anlamadığım gibi bayiye işte bunu yapıyo diye bile gösteremiyorum:)
    quote:

Orijinalden alıntı: Sword54

opel astra h 2005 eleganc aracıma landirenzo marka kit taktırdım yaklaşık 1500 km oldu 20 günde,herhangibi bi sıkıntı yok ama,, ağı ağır hızlanmalarda yada bi setten geçtikten sonra hızlanmalarda 1500 ile 3000 devir arasında ara sırada olsa ufak bi tekleme yapıyor,,böyle bi sorunu olan arkadaş varmı..ve araçlarınız şuanda ortala ne yakıyor..ben 1,86 dan alıyorum gazı ve şuan 19-20 kuruş arası yakıyor şehir içi ağırlıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogankilic61

Arkadaşlar landi Renzo Taktırmayı düşünüyorum ve OLGUN LPG ile görüştüm güvenilir geliyor bana ve orada yaptıracağım. Brc veya başka markalar aynı değişen birşey yok KALİTELİ BİR ÜRÜN BENCE

hiç tereddüt etmeden taktır derim ...landide tek sorun ses yapıyor ama oda aracın içine girmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpassenger -- 20 Mart 2010; 23:56:25 >
  • Merhaba arkadaşlar

Bugun corsa 1.2 twinport aracıma landi-renzo marka lpg montajı yaptırdım. Önceki araştırmalarımda 1.2 için cok sorulduğunu gördüm lpg için bir referans anlamında yaşadıklarımı ve ne kadar yakıt tüketiğini paylaşacağım..

ilk izlenimlerim biraz performansta azalma oldu, motorun calışma sesi kaputu acınca bariz bir ses cıkıyor ama aracın içinde iken rahatsız etmiyor, gaz gösterge ışığı yanıltıyor biraz ama bu sanırım butun simit lpg tanklarından dolayı yaşanıyormuş, ve alışamamdan dolayı yada anlayamadığım bir sıkıntıdan dolayı 4 kez stop ettirdim. bunlar şimdiki yaşadıklarım başka problemler olursa buradan paylaşacağım....
  • yaw arkadaşlar son bir haftadır son derece yaygın olan 2A mühendisliğin BRCsine yönlenmişken bugün başka bir opel (OPAL) bayisinin yönlendirmesi ile tekrar landi renzoya yoğunlaştım. arazım 2006 astra motorumun tipine göre uygun yazılımlı bir landi kiti varmış ayar mayar gerekmiyormuş.

siz kullananların görüşü nasıldır?

landilere çok ses çıkarıyor diyorlar. bir de manifoldu delmeden gaz pipolu yöntem landiye uygulanabiliyor mu? normal montajda gördüm, bildiği matkapla deliyorlar:(BRC'de böyle bir yöntem var ama randımanlı oluyor mu bilmiyorum? buradaki servisin bu konuda hiç bilgisi yok.

landi renzo için servis biz buun motor garantisini de veriyoruz diyor. yani landiden dolayı motora birşey olursa karşılıyorlarmışmış, neyse?

aracım daha 40.000kmde ve en az 5 yıl daha sorunsuz bir şekilde binmek istiyorum. o yüzden çok titiz davranıyorum. ÇOK kararsızım BRC mi Landi mi?

babam zaten tümden aracın orjinalliğinin bozulmasına, orasının burasının hele bir de motor aksamının delinmesine karşı:( LPGye de güveni yok ya zar zor ikna ediyorum. dayımın araç LPGden yan dıydı da , tabi o eski sistem, yeniler farklı.

• Arkadaşım önceki mesajımda yanlışlıkla sesin içeri girdiğini yazmışım içeri girmiyor kesinlikle ...Ladiden dönme derim ben sana memnun kalmazsan en küçük bi sorun yaşamadan geri alırlar bu arada arcın modeli ne..Pipo uygulaması sadece zavollide var brc yada landi renzoda opellere uymuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpassenger

Arkadaşım önceki mesajımda yanlışlıkla sesin içeri girdiğini yazmışım içeri girmiyor kesinlikle ...Ladiden dönme derim ben sana memnun kalmazsan en küçük bi sorun yaşamadan geri alırlar bu arada arcın modeli ne..Pipo uygulaması sadece zavollide var brc yada landi renzoda opellere uymuyor..

Sanırım bu mesajınızda da yanlışlık var zavollide pipo yok brc'nin patentli ürünü diye biliyorum.
  • yok yok siz patentli diyosunuzda adamlar gögüslerini gere gere opel astraya bile takıyorlar sizinki 8 -10 santim kadarolduğundan sığmıyor ama onlarınki sığıyor izmir zavolli genl merkeze gidin ve sorun teyit alın .. eğer patenli ise çalıntı ise gereğini yaparsınız ...
  • Anlayamadım sizinki ve gereğini yaparsınız kısmını.
  • brc ye sahip çıktığınızı patentli deyince brc den yetkili birisisiniz diye öle dedim eğer patenti brc de ve zaolli izinsiz kullnılıyosa suç duyurusunda bulunulur...
  • Pipoyu piyasaya sürdüklerinde patetntli ürünümüz diye açıklamaları vardı.Yazıları hatta bu formdada daha önce geçmişti.
    http://forum.donanimhaber.com/m_23411899/mpage_1/f_/key_//tm.htm#23411899
    quote:

Orijinalden alıntı: 2A TEKNİK

Sektörde ilklerin uygulayıcısı 2A Mühendislik' ten bir yenilik daha..
    Bugüne kadar sıralı sistem montajlarındaki emme manifoldunu matkapla delerek gaz giriş nipeli takma uygulamasına son veriyoruz.
    Patenti şirketimize ait bu uygulama ile (PATENT NO: TP2008-00406) artık emme manifoldları delinmiyor. Böylece;
    1- Delme işlemi esnasında silindirlere çapak gitme riski ortadan kalkıyor.
    2- Benzinle aynı yerden gaz püskürtüldüğü için yakıt tasarrufu ve performans artışı sağlanıyor.
    3- Emme manifoldu delinmediği için aracın orijinalliği bozulmuyor.
    4- Montaj süresi kısalıyor.
    Patentli ürünümüz kitlerle birlikte bayilerimize sevk edilmeye başlıyor.
    Farkımızı daha pekiştirecek bu patentli buluşumuzun tüm sektöre ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.
    İyi çalışmalar.
    2A Mühendislik A.Ş.
     Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.