Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
209.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin arabaya sidan italyanlarda tartarini veya italyan hariç istersen prins silverline
  • prins biraz pahalı kaçıyor landi renzo olmaz mı diyorsun uyumsağlamazmı
  • kardeş prins değil prins silverline diyorum hesaplı modeli yeni çıktı
  • fiyatı nekadar
  • ben omegas modelini özel bir kampanya kapsamında 1500 tlye taktırdım. ama şimdi arkadaş için sorduk 1650 tl diyorlar daha da inmiyorlar.

şimdilik gayet memnunum radyoyu kapatıyorum hani ses var mı diye meşhur enjektör sesi ama tık yok çok ama çok dikkatli dinlerseniz geliyor ama inanın hiç takılacak birşey değil ben de bu konu da çok endişeliydim. ha ama opel dışında başka araçta nasıl olur bilmiyorum ses izolasyonu araçtan araca farklı olabilir.
  • 1997 model Opel vectra CD 2000 aracıma model aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum. Daha önce landirenzo kiti taktırmış kişilerden veya tanıdıklarınız varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kocaelide iyi montaj yapan bir yer var mı?

Hangi kit daha uygundur blue yada omegas

teşekkürler..
  • landide omegas şaşmayın
  • arkadaşlar ben blu olanından taktırıyorum bugun 1400 10 taktist yaptı enjektörü bosh takacak konustum sizce fiyat yüksekmi blue ne farkı var omegadan
  • 4üncü depodayım tüketim olayı daha güzelleşmeye başladı:)
    ilk iki depo ile 75 TL'ye dolmuştu. 470 km gittim ama bu 41,5 lt ile
    daha sonra 51 TLye 30 lt aldım. 400 km gittim. benzin hesabına birmiyorum ama üçüncü depoda inanılmaz bir fark oldu:)

landi omegas+opel astra 1.6 twinport bir önceki kasa yani şimdinin classic III'ü
  • bugun peugeot 206 2001 1,4 benzınlı model arabamı landrenzo takılması ıcın bıraktım umarım ıyı bır karar vermısımdır
    forumdakı yazıları okudum acaba dıger ıtalyan kıtlerde ses sorunu yasanıyormu?
    sadece kafama takılan bu soru oldu umarım pişman olmam
  • Bugün kuzenimin 2010 model VOLKSWAGEN JETTA 1.6 MPI 102 HP PRIMELINE aracına Adana OLGUN LPG Dönüşüm Servisinde LANDIRENZO marka sıralı LPG sistemi takıldı. 45 litre simit tank kullanıldı (net 38 litre sıvı LPG alır), LPG göstergesi orta konsolda milimetreik olarak uyan boş tuş yerine takıldı ve mükemmel uyum sağladı. Yedek lastik için OLGUN LPG'nin müşterilerine özel yaptırdığı kılıf kullanıldı (bir tane de ben aldım, eşimin aracında kullanmak için), bilgisayarla LPG'yi benzinle 1:1 yakması için yeni ECU ve proğramın yerleşmesi biraz zaman aldı ancak sonucunda ustalar bunu da başardı ve sistem sorunsuz çalışıyor. LANDIRENZO'nun sesli çalışan enjektör rayı daha az ses çıkarsa daha güzel olacak ama ne yazık ki ses yapıyor (tıkır tıkır tıkır).

Resimler:

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya...

• Taner bey şu lpg ile benzinin 1:1 yakma ayarı olayını birazdaha açarmısınız bende sakaryada landirenzo taktıracağım ustaya ona göre ayar yapmasını söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibis70

1997 model Opel vectra CD 2000 aracıma model aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum. Daha önce landirenzo kiti taktırmış kişilerden veya tanıdıklarınız varsa tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kocaelide iyi montaj yapan bir yer var mı?

Hangi kit daha uygundur blue yada omegas

teşekkürler..

Arkadaş,Kocaeli Sefa Sirmen Sanayide,Dem-Al var.Sabah bırak,akşam al arabanı.Bende pazartesi taktırdım Opel Meriva'ma.Omegas,zaten Opel'in anlaşmalı olduğu modeli.Tavsiye ederim.Şimdilik sorun yok.
  • fiyat ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

fiyat ne kadar?

1500-10 taksit
  • Arkadaşlar,lütfen bu yazıyı okuyanlar sağ kulak memesini iki parmağıyla sıkıp,elini tahtaya vurup "Maşallah" desin.Pazar günü depoyu,İzmit Koçtaş yanındaki OPET'in Carrefour tarafındaki pompasının,sol tarafından fulledim.Dün de,Kocaeli-Derince'den 02.20'de,Didim'e gelmek üzere yola çıktım.Sıkı durun,taam 515 KM sonra switch sinyali ötmeye başladı.526.5 KM'de Kuşadası'na yakın bir yerde OPET bulamadığım için PO'den tekrar depoyu fulledim.Şimdilik 125 KM yeni depodan yaktım.Nihayet,Akbük,Caprice Otel'e sağ-salim ulaştık.
    Yakıtta Aygaz olmasına dikkat ediyorum.Daha iyi olduğunada bu yolculuk sonrası inandım.Fakat,Landi Renzo'nunda hakkını yememek lazım.Belirteyim,yolculuğum,ben,eşim ve 5 yaşındaki oğlum,bagajda büyükçe bir bavul,stepne,scooterla,aracım,Opel Meriva...
  • 2001
    1,6 comfort
    bora
    1. hangi marka lpg ile daha uyumlu çalışır
    2. genel anlmada en iyi sitem hangisi
    3. yeni yasa ile bunu ruhsata nasıl işettirecem, arabayı samsundan alacam konyaya götürecem orda sistemi taktırmayı düşünüyorum bu iş naıl olacak bir arkadaş yardımcı olabilir mi
    4. simit tank mı yokssa uzun tank mı ideal
  • merhaba

1 ay önce yeni opel astra hb 180hp sport aldım.

malum benzine acmıyor namussuz

opel odak ın sitesinde opellere renzo takıldıgını okudum

180 beygır araca taktırsam prformas sorunu yasarmıyım

baska onerılerınız varsa onları da duymak ısterım

kara veremedım de
  • bu lpg mevzusu aslında basit piyasadaki en kalitelileri teleflex prins ve diğerleri geliyor ama soru şu teleflex ve prins çok pahalı normal kitlere göre 500 tl falan fazla şimdi ikinci sırada şuda var aracınıza değermi neticede teleflex bmw nin resmi lpg kiti m6 ya dünyada orjinal kit üreten tek firma sizin aracınız normal bir 1.4 1.6 2.0 ise bence gerek yok o zaman iyisi hangisi derseniz tabiki firmanızın anlaşmalı olduğu kit aracınız için en uygun olduğu kittir neticede o kit firması aracınıza göre enjektör yada aracınızın beynine maksimum verimlilikde uyumlu yazılım ve aracınızdaki diğer kitlerde çıkabilicek alternatif sorunların çıkamaması için önlemleri almışdır.. landi renzo opelin dünyadaki çözüm ortağı yani almanyaya da gitseniz almanyadaki opel servisinede girseniz deseniz ben lpg takıcam aracıma ordada landi rezso takıcaklar italyada da fransa dada opelin satıldığı her yerde kısaca.. bir ara skoda nın da çözüm ortağı diye duymuşdum birde vw cilerde ladiden çok memnun genelde vw ilede çok uyumlu çalışıyormuş kitler aynıdır çoğu çalışma prensibi aynıdır kalitesi parçada ve ustalıkda işçilikde değişir çok çok adi bir kit takarsınız 400-500 tl ye ama ustası o kadar mükemmeldirki bir sorun çıakrtmaz ama çok çok pahalı kaliteli bir kit takarsınzı ama işçilik ustalık sıfırdır devamlı sanayiden çıkamassınız.. bunu teleflexde yaşayan insanlar biliyorum..

• Landi Renzo LPG kitini sıfır aracıma taktırdım, altı ayda motora arıza verdirdi. Reis otomotiv, LPG kitinden kaynaklandığını söyledi. Söktürdüm.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.