Şimdi Ara

Landi Renzo lpg kiti kullananlar buraya... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
12
Favori
210.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sahin99
    Landi Renzo LPG kitini sıfır aracıma taktırdım, altı ayda motora arıza verdirdi. Reis otomotiv, LPG kitinden kaynaklandığını söyledi. Söktürdüm.

merhaba ,
    araciniz marka model nedir acaba? birde montaji nerde yaptirmistiniz?
    umarim bende boyle seyler yasamam, bende sifir taktirmistim.
    gecmis olsun
  • olgun lpgde landirenzo taktırarak hayatımın hatasını yaptım. arabama tüp taktırmadan önce arabam canavar gibiydi ne yazık ki şuanda otoparkta yatıyor. olgun lpgde tüpü taktırdığımda arabanız tüpten dolayı herhangi bir sorun çııkardığında tüpün garatisinden yaparız diyorlar ama yalan. çünkü her arızada bi bahane buluyorlar ve servise gittiğinizde arızanın tüpten dolayı arıza yaptığını söylüyolar ve adamlar en sonunda bana pişkin pişkin GETİR SÖKELİM TÜPÜ DEDİLER AMA NE YARAR 2006 ALTI MODEL OPELİN MOTOR TEKLEYEREK ÇALIŞIOR BEN BU ADAMLARA PARAMI HELAL ETMİYORUM ALLAH EN SEVDİKLERİNDEN ÇIKARSIN DİYORUM.
  • arabaları maffediyorlar birde buraya reklam vermişler sanki bu işi yapan adamlarmış gibi 2006 model opelim garajda yatıyor. servsten arıza tüpten dolayı oluyor diye rapor alın demeyin o zamanda pişkin pişkin getirin sökelim tüpü diyorsunuz ama neye yarar arabamın motoru maffoldu sizleri Allah a havale ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurokan01
    arabaları maffediyorlar birde buraya reklam vermişler sanki bu işi yapan adamlarmış gibi 2006 model opelim garajda yatıyor. servsten arıza tüpten dolayı oluyor diye rapor alın demeyin o zamanda pişkin pişkin getirin sökelim tüpü diyorsunuz ama neye yarar arabamın motoru maffoldu sizleri Allah a havale ediyorum

olgun istanbul olgun mu?
    ben iki sefer montaj yaptirdim bir sorun yasamadim.Ilkinde arac eskiydi ufak tefek sorunlar oldu ama simdiki sifir , allaha sukur bir sorun yok simdilik bakalim.
    gecmis olsun hocam , ahmet beye ulasin yardimci olur , iyi niyetli bir arkadas kendisi.
    ayrica baktimda yeni uye olup iki mesaj yazip camur atip gitmekde ayri bir ilginc konu.plakanizi bana pm atarmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 23 Ağustos 2010; 10:58:06 >
  • Yaklaşık 15 gün önce Adana Olgun Lpg'de taktırdım. Aracım 2007 model Alfa Romeo 147 1.6 105hp en ufak sorun yok. herkese tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Number47

Yaklaşık 15 gün önce Adana Olgun Lpg'de taktırdım. Aracım 2007 model Alfa Romeo 147 1.6 105hp en ufak sorun yok. herkese tavsiye ederim...

ne kadar yakiyordunuz km de ne kadara dustu?
  • Bende taktıralı 1800 km oldu..Bursa skoda bozkurt yetkili skoda servisine taktırdım.Çok güzl bir montaj oldu.ilk ayardan sonra sistem oturdu ve şimdi gayet iyi bir tüketim elde ettim.Şehir içi 16 krş'lara kadar düştüm.Aracım skoda roomster 1.2 2007 model..
  • Şu 1-2 mesajlık gerizekalılar, kimi kandırdığını zannediyor acaba. Ne kadar utanmaz, arlanmaz firma temsilcileri bunlar Kardeşim onun-bunun ürününe çamur atmak için harcayacağınız zamanı işinize harcayın. Siz işinizi iyi yaptığınızda zaten kötülerin işi bitecektir.

Bu arada yaklaşık 1 hafta olacak 2004 otomatik Bora aldım. Arabaya 8 ay önce Adana Olgun LPG'de montaj yapılmış. Motor arıza ışığı yanıyor ve gaz seviye göstergesi sürekli full yanıyor. Ama çekişte ve performansta en küçük bir sıkıntı yok. Gelelim tüketime 54,65 TL'lık otogazla tam 259 km İstanbul şehiriçi yol yaptım. 259 km'nin yaklaşık 70-80 km'si klima açık, 50-60 km'si performanslı kullanımla geçti.

211 kuruşluk tüketim ve kullanım keyfinin benzinden farklı olmaması süper. Aracı ekspertize soktuğum VW bayideki ustanın montajı beğenmesi ve "düzgün bir montaj yapmışlar" demesi benim için yeterli oldu.

Aracın kitinin garantisi devam ediyor. İlk fırsatta Küçükyalı Olgun'a gidip, aracın bana göre önemsiz problemlerine baktıracağım.

• Merhaba,

http://www.toyota.co/th/models/Altis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_r_a_g_o_n -- 18 Ocak 2013; 11:33:30 >
  • bende çok düşündümde landi bu çıt çıt çıt ses yapıyor enjektörleri
  • VOLKSWAGEN GOLF BI-FUEL modeline (Benzin 102 HP, LPG 96 HP) fabrikada OEM LANDIRENZO kit takıyor.
  • yooo çamur etmek değil adana olgun lpgde de taktırdım kitimi takan usta sahibinin akrabası olduğu için kendilerine göre değersiz olan arabamı maffettiler. ben sahibiyle görüştüm arabam rezil ettiniz yapabiliyorsan yap yapamıyorsan ben bu işten anlamıyorum de sök al kiti diyerekten. o da kiti söküp almayı tercih etti paramı iade etti maddi zararımın büyük bir bölümünü karşıladı. ama şunu bilin landirenzo iyi bir lpg kiti markası olabilir ama olgun lpg kiti takmaktan kesinlikle anlamadığını düşünüyorum. bakın yaptıkları hataya : kitin elektronil bağlantılarını ters bağlıyolar ve abartmıyorum bu araç tam 14 kez bu hatayı bulmaları için olgun lpgye gitti ama hatalarını bulamadılar. o iş yerinde gerçek bir usta olsaydı bence aynı araç aynı arızadan 3-4 kez gelince arızayı tespit ederdi bence yani bunlar hep benim düşüncem. ve bunlar sadece ve sadece adana olgun lpgde başıma geldi genel olarak düşünmeyin. ben sadece aynı ustanın eline düşünler olmasın diye tecrübemi anlatıyorum.

• terbiyeli konuşalım gidin olgun lpgye sorun bu aracı anlaşılan sen orada çalıyor olmalısın
  • arkadaşlar yakın zamanda taktıran var mı? omegas ve blu nun fiyatı nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurokan01

terbiyeli konuşalım gidin olgun lpgye sorun bu aracı anlaşılan sen orada çalıyor olmalısın

Güzel kardeşim, ben İstanbul'dayım. Aldığım araç 01 Adana plakalıydı ve faturaya göre LPG kiti Adana Olgun'da takılmış.

Aracınızdan kiti söküp iade aldığına göre, belli daha fazla uğraşmak istememiş sizinle. Sırf bu konu için üye olup, mesaj atmanızda çok fazla dikkatimi çekti.
  • adana olgun_ beyfendi aracı bu gün kesin halledeğiz
    ben_ 20 gündür bu araba aynı arızadan defalarca sana geldin o zamanlar yapamadın bugünmü yapacan_
    olgun_ sessiz
    ben_ al sana araba ya bugün yap yapamam diyorsan sök al kiti
    olgun_ tamam en iyi ben kiti söküp alayım

diyaloğun özeti budur. ben bi memurum yani olgunla müşteri satıcı ilişkisi dışında hiç bir ilişkim yok. başıma bu olay geldikten sonra google landirenzo yazdım takan başka yer varmı diye araştırayım dedim bu forumda olgunu görünce üye olup tecrübemi aktarayım dedim. olay bu kadar yoksa ben müşteriyim benimle uğraşmama gibi bi lüksleri yok arabam tipten sorun verdiğinde uğraşmak zorundalar.
  • bende geçen hafta 1.2 clio hb aracıma landirenzo lpg kiti taktırdım şu an için çok memnunum umarım ilerde herhangi bir sorun çıkmaz
  • merhaba arkadaşlar ben 4 gün önce 2010 model astraya opiste landirenzo marka lpg taktırdım ama araç gazda gitmesine ragmen benzinde tüketiyor yeni taktırgım icin olabilir mi ?
  • aracı gazda kullanmama ragmen araçımın bilgisayarı 235km lik benzin oldugunu gösteriyordu 215km düştü ertesi gün 190km ye düştü bu günde 180km düştü benzin göstergesinde aşagıya indi sadece 1 dk benzinde kullanıyorum aracımı..inşallah yeni takıldıgı icin böyledir..
  • bana bi cvp yazarsanız sevinirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW F10 -- 29 Eylül 2010; 2:20:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.