Bildirim
Landi renzo oem kit mi evo mu
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar bu araca hertürlü LPG markası olur yeterki iyi bir usta bulun selamlar saygılar sunuyorum
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR
Merhabalar bu araca hertürlü LPG markası olur yeterki iyi bir usta bulun selamlar saygılar sunuyorum
Haklısınız. Ancak Fiat garantisi kendi yerinde landı renzo takınca bozulmuyor. 5 yıl garantiyi yakmak istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerde 5 yıl ne garantisi yapmayın Allah aşkına size motora bir poliçe veriyor özel sigorta tamam alın size motor garantili montaj Türkiye de hiç bir otomotiv firması Honda hariç bir marka ile anlaşması yoktur arayın merkezi diyecekler biz LPG öneremiyoruz bu kadar tercih sizin hayırlı olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR
Nerde 5 yıl ne garantisi yapmayın Allah aşkına size motora bir poliçe veriyor özel sigorta tamam alın size motor garantili montaj Türkiye de hiç bir otomotiv firması Honda hariç bir marka ile anlaşması yoktur arayın merkezi diyecekler biz LPG öneremiyoruz bu kadar tercih sizin hayırlı olsun
Fiat kend servisinde taktırisaniz veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X