Şimdi Ara

Landi renzo oem kit mi evo mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın Fiat egea. Serviste landi renzo tanıyorlar. Ancak oem kit. Evo kiti önermislerdi ama servisler takmiyor fiatin. Landi oem kit kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar bu araca hertürlü LPG markası olur yeterki iyi bir usta bulun selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Merhabalar bu araca hertürlü LPG markası olur yeterki iyi bir usta bulun selamlar saygılar sunuyorum

Haklısınız. Ancak Fiat garantisi kendi yerinde landı renzo takınca bozulmuyor. 5 yıl garantiyi yakmak istemiyorum

• Nerde 5 yıl ne garantisi yapmayın Allah aşkına size motora bir poliçe veriyor özel sigorta tamam alın size motor garantili montaj Türkiye de hiç bir otomotiv firması Honda hariç bir marka ile anlaşması yoktur arayın merkezi diyecekler biz LPG öneremiyoruz bu kadar tercih sizin hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUFPRİNSİZMİR

Nerde 5 yıl ne garantisi yapmayın Allah aşkına size motora bir poliçe veriyor özel sigorta tamam alın size motor garantili montaj Türkiye de hiç bir otomotiv firması Honda hariç bir marka ile anlaşması yoktur arayın merkezi diyecekler biz LPG öneremiyoruz bu kadar tercih sizin hayırlı olsun

Fiat kend servisinde taktırisaniz veriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.