arkadaşlar 4gblik msyi çıkartmaya çalıştım fakat bir kere ittirdim hafıza kartını daha sonra çektim gelmedi. bende zorladım hafıza kartımın önü kırıldı ve içinde kaldı. hafıza kartımda kullanılamaz hale geldi benim asıl üzüldüğüm şey ise elime aldığım bir cisimle msnin geri kalan parçasını çıkartmaya çalıştım... çıkardım fakat şimdi psp hiç bir msyi görmüyor! There is no memory stick inserted diyor!!! Büyük ihtimalde içindeki readerı bozuldu... (sadece bir memorystickle denedim....) Khalkedon da 40 tlmiş ama sizce çalışıormudur benim diğer hafıza kartımmı tesadüfen bozuldu?
Yoksa gerçekten readermı?????
Bump: şu pspyi aldığımdan beri çıkardığı masraflar bir psp parasını geçti!!! Yanlış anlamayın en çok değer verdiğim şeylerden biri benim psp... yani çat çut etrafa vurup dikkatsiz davranmıorum
Ayrıca bilmeyenlere: Khalkedon a götürcem orada hafıza kartı takma yeri bozulanlar için 40 tl istiyorlar...(Bence Makul)
Burdan birşey diyemeyiz tabi.Khalkedon'a götür belki basit birşeydir.Oda olmadı verirsin 40 TL bundan sonrada nazik olmayı öğrenirsin
Bence sorun hafıza kartında değil, PSP'nin hafıza kartı girişi bozulmuş olabilir. Khalkedon'a götürebilirsin. Eğer garantisi varsa, Sony'e götür belki ücretsiz yaparlar.
quote:
Orijinalden alıntı: albatrosshigh
Bence sorun hafıza kartında değil, PSP'nin hafıza kartı girişi bozulmuş olabilir. Khalkedon'a götürebilirsin. Eğer garantisi varsa, Sony'e götür belki ücretsiz yaparlar.
Bence Kullanıcı Hatası diye garantiden yapmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Evet çok yüksek ihtimal. Ama belki daha düşük bir fiyata yaparları mı diye düşündüm...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
quote:
Evet çok yüksek ihtimal. Ama belki daha düşük bir fiyata yaparları mı diye düşündüm...
Bak o olabilir. Azrock sen en iyisi Sony Yetkili servisini ara ,anlat ne kadar olurmuş sor.
Benimki Dubaiden gldi ondan garantim yok zaten garanti belgem olsada bi işe yaramazdı çünkü garanti bitmiş olurdu.... Albatross un dediği gibi kullanıcı hatası diye yapmazlar zaten... bende zate yeni psp alcam hesap yaptımda benim psp harcadığım para psp 3000 parasını geçiyor bile ondan khalkedondan yenisini almayı düüşünüyorum