Şimdi Ara

Lanet olsun hattımı vodafona taşıdığım güne!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara'da Kızılay'ın göbeğinde interneti çekmiyor, 900 kişinin çalıştığı bir binadayım, avealılar bile halimize gülüyor, alay konusu olduk, defalarca şikayetimizi ilettik, ilgilenen yok, 1 yıllık taahhüdüm olduğu için çikamıyorum da. Böyle hizmet olmaz olsun. 49 lira verip rezil oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _puZZLe_ -- 22 Eylül 2014; 15:49:48 >

• Hizmet alamamak sözleşmelerde fesih sebebidir. Tüketici hakem heyeti ile uğraşırım derseniz hiç beklemeden hattınızı taşıyın.
    Ama öncelikli olarak BTK'dan şikayet formu doldurun. Bakalım ne cevap gelecek.
  • Vodafone, Turkcell kadar kalitelidir.
  • https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/939716/e0be1dd1-5ff4-497c-96ec-e973c1661907.png

Üstün vodafone kalitesi (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _puZZLe_ -- 23 Eylül 2014; 16:26:12 >
  • Bende çekmeme konusu yüzünden hattımı Turkcell e taşıdım, cayma bedelini sorun ona göre geçiş yapabiliyorsunuz kullandığınız ayların bedelini ödeyip başka hatta geçebilirsiniz.
  • unsaLhsN kullanıcısına yanıt
    cayarsam astari yüzünden pahalıya geliyor. 3 ay kaldı taahhüdün bitmesine. bir yıllık taahhüt altına girmek mantıklı bir şey değilmiş. bundan sonra tahhütsüz 1-2 ay deneyip sonra taahhüt vereceğim. çünkü öyle bir ülkede yaşıyoruz ki kendilerine güvenemiyorlar. zaten güzel bir hizmet verseler insanlar neden operatör değiştirsin. berbat hizmetlerine karşılık taahhüt alarak bizi operatörde tutmaya çalışıyorlar. biliyorlar ki ben aldığım bu hizmete karşılık bir dakika vodafone da durmayacağım.
  • O zaman Turkcell öneririm bende Ankara Kızılay'dayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsaLhsN -- 23 Eylül 2014; 17:34:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende avea dan geçtim ankarada dikmende oturuyrm neden daha önce geçmedim diyorum aile indirimiyle red extra 42 5 tl çok iyi üstelik internet hızıda cabası.

Ankara swiss otel deki hızım
     Lanet olsun hattımı vodafona taşıdığım güne!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 hafta köye gittiğim için Turkcell hat aldım iPad'e. 75 liraya hat+10gb net aldım. Köyden geldim. Turkcelle verdiğim paraya acıyorum şuan.
    Konum ist/fatih ev.
    Rize/İstanbul yolu da benzer şekilde Turkcell sıkıntılıydı. Tabi vodafone'un çekmediği yerlerde vardı. Ama ikisininde çektiği yerde vodafone tokatlıyor. Örnek şuna evden test:
     Lanet olsun hattımı vodafona taşıdığım güne!!!! Lanet olsun hattımı vodafona taşıdığım güne!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• her gün sövüyorum bende.. Turkcell neden değiştirdim bende hatırlamıyorum ama lanet olsun...
  • vodafonu kesinlikle ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. En ufak sıkıntında Vodafonmu bir daha asla dersin. Telefonu tak diye suratına kapatan müşteri hizmetlerinden tutta problemler çığ gibi büyüten firma. Ama sen bilirsin hiç sıkıntı yaşayan arkadaşlarda eminim vardır. Ama ALLAH'ım kimseyi vodafonla sıkıntı yaşatmasın. Yaşarsınız sinir krizi geçirirsiniz
  • Vodafone un şikayetime vermiş olduğu cevap. Beni bir kere aramışlar ben telefonu açamadım. Şikayetime böyle bir çözüm üretmişler, yorum sizin...

"Değerli Abonemiz,

sikayetvar.com sitesi kanalı ile ilettiğiniz bildiriminiz incelenmiş olup, 24.09.2014 tarihinde irtibat numaralarınızdan yapılan geri dönüşte görüşme sağlanamamıştır.

Vodafone hatlarından direkt 542 diğer hatlardan 0 542 542 00 00 numaralı Müşteri Hizmetlerimizi aramanızı rica ederiz.

Vodafone hatlarından ""542"" olarak Müşteri Hizmetleri araması görüşme yapılan ve beklenilen süreye bakılmaksızın sabit olarak arama başı 46,25 kuruş; 0 542 542 00 00 olarak yapılan aramalar ise kullanılan tarifenin dakika başına sabit hat arama ücreti ile aynı ücretlendirilmekte olduğunu iletmek isteriz.

Saygılarımızla,
    Vodafone Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş.
    "

• _puZZLe_ _ kullanıcısına yanıt
    Maalesef bütün firmalar uğraşmak istemediklerinde böyle basit yalan söylüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.