eeee sırf senin için geçerli bir durum değilki bu telefon teknolojisinin sonu yok mx-8 de belki 2 ay sonra çıkar durduramazsın yanii saygılar
Fiyatı kısa sürede düşermi acaba?
eğer sagem daha iyi bir telefon çıkarmazsa düşmez yada rakip firmalar fiyatlarında bir indirim yaparsa ancak öyle düşer şuan da böyle birşey yok yani düşmez
Gerçekten çok hoşmuş.. Özellikleri bayağı iyi.. My-x 6 nın bekleme süresi kaç arkadaşım? Kaç gün gidiyo batarya My-x 7 ye baktım da 1050mA bataryası var gerçekten iyi mi?
baya güsel telefon yaa? ama üzülme telefon piyasası böle.. hemen yeni modeli çıkıyor aldıgın modelin..
Evet arkadaşlar haklısınız bu işler böyle ama içim de cız etmiyor değil.Bekleme süresini soran arkadaşım için cevap, öyle uzun uzun günler boyu gitmiyor 3-5 gün arası değişiyor ama ben kamerayı da fiilen kullanıyorum.Ayrıca pil çin malı değil, çabuk öleceğini zannetmiyorum.
my x7 gusel teleofn allah icin.... abi senin yine iyi.. nokya ay basi yeni model cikariyo.. eskisine bi stereo ses, yada buyk ekran koyup baska isimle piyasaya suruyo
nokia için söylenecek bişi yok herkes anladı artık? birki kişi kaldı azınlıkta nokia olsun da çamurdan olsun diyen :p
onunda fisini cekerler yakında :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme