Şimdi Ara

@@LAP TOP a VİSTA kurdum TESTLER EKLENDİ@@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
5.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir partıtıon u ona ayırdım zaten test amaçlı kullnıyorum

Yav testleri de ekleyemiyorum deli oluyorum valla

Tam sürümü çıksın bakalımmmmm
    quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

ya biisy diycem ben torrentden indiriyorum ama bunun kullanim suresi kisitlamasi varmi acaba ? varsa kullanim suresi kisitlamasini kaldirmak icin ne yapabilirim???

• @ BAy Ciddi

dosyaları jpeg'den jpg'ye dönüştürüp denesen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

DVD ile gönderelim ya adres gönder sen hallederiz hemen

tamam bakalım bi arkadaşdan ayarlama şansım var o olmazsa öyle yaparız eyvallah
  • nasil aktive etcez peki
  • Testler geldi arkadaşlar.

Ekliyorum

@@LAP TOP a VİSTA kurdum TESTLER EKLENDİ@@

• Bunlar SiSoft Sandra HDD testleri

• Evet arkadaşlar TESTLEr geldi şimdi daha iyi değerlendirlecektir XP de VİSTA
  • İndex taramada VİSTA daha iyi ama lap top HDD si nin 5400 olduğu ele alınırsa

Masa üstü sistemlerde iyi bir performans verecektir VİSTA

Genel olarak XP ile aynı gibi kullanalım görelim bakalım
  • arkadaslarhttp://download.windowsvista.com/dl/preview/rc2/en/x86/iso/vista_5744.16384.061003-1945_x86fre_client-lrmcfre_en_dvd.iso burdan nasıl indiricez ben bir çözemedimde yardımcı olursanız sevinbirim
  • arkadaslar kaç gb mu bide
  • Hocam BETA sürümü artık

DOWNLOAD edemiyoruz linkler kaldırıldı Mİcrosoft tarafından

DVD de geliyor kendisi 900 mb falan işletim sistemi gerisi de DRİVEr

Çoğu driver i kendisi tanıyor

bendeki 2.5 yıllık bir makine ekran kartı modem ve ses kartını yüklemedim tanıyor işletim sistemi
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

arkadaslarhttp://download.windowsvista.com/dl/preview/rc2/en/x86/iso/vista_5744.16384.061003-1945_x86fre_client-lrmcfre_en_dvd.iso burdan nasıl indiricez ben bir çözemedimde yardımcı olursanız sevinbirim

• 32 bit vista 2.5 gb galiba

64 bit ise 1.9 gb ama farklılıklar olablir BETA larda sürekli geliştrildi

bakalım piyasaya tam sürümü çıksın TR de kullnıcaz
  • hocam 64 bit 4 gb degilmi?
    quote:

32 bit vista 2.5 gb galiba

64 bit ise 1.9 gb ama farklılıklar olablir BETA larda sürekli geliştrildi

bakalım piyasaya tam sürümü çıksın TR de kullnıcaz
  • ya ayrica ben torrentden indiriyordum % 97 de takildi kaldi gitmiyo ya sinir oldum allah rizasi icin biri sunu rapide falan atsada yuklesek ordan
  • quote:

VİSTA DVD isteyen olursa

isteyene gönderebilirim kargo alıcıdan olmak kaydı ile DVD ye çekip gönderebilirim benim için sorun olaz bir ker daha söyleyim.

Test sonuçlarının screenshot larını eklicektim ama jpeg desteklemiyormuş yarın kesin eklicem 12 ye kalmaz herhalde

Dostum bana gönderirmisin zahmet olmazsa, pm den adresimi ve mailimi yazıyorum. Bende bir deneyeyim bakayım laptopta ati x700 ekran kartıyla nasıl çalışacak. 3gb sınırlı internet yüzünden indiremiyoruz... Sendeki 32 bit mi, 64 bit mi Vista.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 15 Aralık 2006; 20:02:42 >
  • bende istiyorum katgo ücreti ne kadardı ona göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumacher__

Merhaba Arkadaşlar

Sakarya Üniversitesi nde düzenlenen Mühendislik Haftası nedeniyle dün microsoft yetkilileri konferans verdi ve bu konferansta Windows Vista nın özelliklerinden de genel olarak bahsedildi.Ben de konuyu özetleyerek sizlerle paylaşmak istedim, zira forumda da gördüğümüz kadarıyla insanlarımız vistayı yalnızca görsel yenilikten ibaret zannediyor.

-Öncelikle vista nın en önemli hedefi veri güvenliği sağlamak.Bu nedenle üzerinde yapılan çalışmalar 5-6 yıl gibi uzun bir süre olmuş.

-Alt yapısı önceki işletim sistemlerinin üzerine yazılarak geliştirilmemiş.Tamamen en baştan yazılmış ve en önemlisi altyapıda .NET 3.0 kullanılmış

-Güvenlik konusunda benim en çok dikkatimi çeken şey ise şu oldu; Üzerinde VISTA CAPABLE bandrolü olan yeni bilgisayarlarda,bit locker denen bir güvenlik çipi varmış.Kullanıcı şifresi vb. tüm şifreler bu çipte barındırılıyormuş.Ve bu çip hatalı şifre girilmesine yalnızca 10 kez izin veriyor.Eğer ki şifreyi 10 kez yanlış girerseniz,çip kendi kendini yakıyor,ve böylece makineniz açılmayacak duruma geliyor.
    Kendi söylemlerine göre microsoft artık bu konularda taviz vermeyecekmiş.Yani kullanıcı şifreyi unutursa unutsun,önemli olan bilgilerin çalınmamasıymış.Ayrıca adam Türkiyede çok çip yanacağını söyledi ki ben de buna aynen katılıyorum

-Ayrıca microsoft antivirüs olayına da el koymuş.Vista ile birlikte microsoftun kendi geliştirdiği antivirüs programı da geliyor

-Vista tamamen türkçe desteği ile geliyor(bilkent üniversitesinde geliştirilmiş)

-Sesli komutlarla bilgisayarınızı yönetebiliyorsunuz.Türkçe destekli olduğu için Türkçe komutları da anlayabiliyor.Yani artık turist ömer uzaydaki gibi "kompüter bana şunları yap" diyerek bilgisayarınızla anlaşacaksınız.Ve ayrıca bu konuda izletilen video da gayet güzeldi.2 kız internet üzerinden videomail yöntemiyle konuşurken kızlardan biri konsere gideceğini söyleyince bilgisayar bu konuşmayı algılayıp hemen konser bileti satılan yerin sitesini açarak kızların bilet almasını sağlıyordu.

-wi-max teknolojisini destekliyor ki bu sistemle wireless ağlar 100-200 m değil de 48 km ye kadar taşınabiliyor

-card space denen bir teknoloji var.Bu sayede artık tüm kullanıcı adı ve parola işlemleriniz tek bir programda toplanıyor.Çeşitli sitelerdeki kullanıcı adı ve şifrenizi unutma durumunuz tarihe karışıyor

-Çeşitli versiyonları var(home basic,home premium,prof. versiyonu ki adını hatırlayamadım şu an , bir de hepsini içinde barındıran ultimate versiyonu)

-Sadece standart ev kullanımı için home basic versiyonu öneriliyor.Bu versiyon tamamen Türkiye de yazılıp geliştirilmiş.Rahat kullanım için en az 512 mb ram istiyor.Daha az olan ramlarde de çalışır ama bazı özellikler kullanılamazmış.Ayrıca adamın söylediği çok güzel bir söz var.Dedi ki şimdi biz bu versiyonlardan bahsediyoruz ama bizim Türk insanı kendisine en uygun olan paket home basic olmasına rağmen, yine de gider ultimate versiyonunu yükler.Hiçbir zaman kullanmayacağı özellikler olmasına rağmen almışken içinde herşey olsun diyerek gidip ultimate alır.Ki bu söze AYNEN katılıyorum

-Home premium versiyonu ise biraz daha gelişmiş ve aero özelliğini barındıran bir versiyon.Aero özelliği için 128 bitlik bir ekran kartı gerekiyormuş.

-Adını hatırlamadığım versiyon ise prof. kullanım için.Yani program yazma,geliştirme vb. işler.

-Ayrıca yüklemesi son derece kolay ve hızlıymış.Anlatan adam kendisi 17 dk.da kurmuş

• Tamam arkadaşlar ben bana PM ile ulşıp ADRES verenlere göndericem valla Yurt içi kargodan Aileme bir paket göndermiştim 5 lira 75 kuruş 5.75 lira yani AMA ALICI ÖDEYECEK TABİ

Schumacher

Verdiğin bilgiler çin teşekkürler ben de Bilge Adam BTA da sistem eğitimi alıyorum

bende MCSE olucam hayırlısı ile ingilizceyi halledeyim 1 yıl içerisinde de çok iyi şler yapmaya başlayacağım.

BETA TESTER alucam artık bir daha ki işletim sistemine 2010 u falan beklicem

Sizi de Topic de görmek isteriz keşke üst konu olsa da tartışsak orunları

verdiğiniz bilgiler çok güzeldi.

Ayrıca valla kim geliştirirse geliştirsin ben TÜRKÇE SERVER 2003 kullanamıyorum hiç bir şey ifade etmiyor çevirisi iyi değil

Bence biraz ingilizce çalışığ 500 kelime öğrenip ingilizce kullanmak daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 15 Aralık 2006; 18:13:11 >

• ben de bilgisayar müh. 1.sınıf öğrencisi olarak 1-2 yıla kadar çok daha fazla detaylı bilgiler paylaşmak isterim.Malum daha 1.ci sınıfız,pek bişey öğretmiyolar ben de bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum ki yine de standart bir kullanıcıdan daha fazla şey biliyorum diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

ya ayrica ben torrentden indiriyordum % 97 de takildi kaldi gitmiyo ya sinir oldum allah rizasi icin biri sunu rapide falan atsada yuklesek ordan

Ben torrentdan indirdim rtm sürümünü. 4.3 gb all in one sürüm yani içinde 32 bit ve 64 bit stüm sürümler var adamlar güzel bir şekilde birleştirmişler. Daha deneme şansım olmadı. Benim bilgisayar kaldırmıyorda Bayramdan sonra laptop oalıcam kısmetse onun üzerinde denerim. Ama dediğim gibi4.3 gb rapide atmak çok zor olur. Bende torrentın tekinden indirirken bir baktım torrentın sağlığı %95 te fialn o zaman o torrentı bıraktım başka torrenttan indirdim 1 mbit bağlantı ile 5 günde falan indirdim. Eğer istersen sana indirdiğim torrentı gönderbilirim.
    Unutmadan ben torrentları indirirken bit cometı kullanıyorum. Şu ana kadar bi sorun yaşamadım . Gayet güzel bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 15 Aralık 2006; 22:48:03 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.