Şimdi Ara

@@LAP TOP a VİSTA kurdum TESTLER EKLENDİ@@ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen RAPİd e falan atmak işkence zaten bizim teyzeoğlunan giriyorum internete beni deli ediyor eniştem geçeleri Up-link i çekiyotr büyük zoruklar yani

Şimdi ben VİSTA tya 1.3 gb ve 900 mb dedim ama bunlar İşletim sistemi

İşletim sisteminden çok driver var

Yan çoğu onboard sürücüyü tanıyor siz ekstradan bir şey yükelemeden.

Ben de Bilge Adam BTA da Sistem Network eğitimi alıyorum

Bizim oradaki Hocalar DELi vala adamlar 12-14 saat bilgisayar başındalar aşmışlar olayı
    quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

ya ayrica ben torrentden indiriyordum % 97 de takildi kaldi gitmiyo ya sinir oldum allah rizasi icin biri sunu rapide falan atsada yuklesek ordan

Ben torrentdan indirdim rtm sürümünü. 4.3 gb all in one sürüm yani içinde 32 bit ve 64 bit stüm sürümler var adamlar güzel bir şekilde birleştirmişler. Daha deneme şansım olmadı. Benim bilgisayar kaldırmıyorda Bayramdan sonra laptop oalıcam kısmetse onun üzerinde denerim. Ama dediğim gibi4.3 gb rapide atmak çok zor olur. Bende torrentın tekinden indirirken bir baktım torrentın sağlığı %95 te fialn o zaman o torrentı bıraktım başka torrenttan indirdim 1 mbit bağlantı ile 5 günde falan indirdim. Eğer istersen sana indirdiğim torrentı gönderbilirim.
    Unutmadan ben torrentları indirirken bit cometı kullanıyorum. Şu ana kadar bi sorun yaşamadım . Gayet güzel bir program.

• herhalde vistayı indirmenın fazla bir yolu yok cd cilere bakıcaz artık
  • İstanbul da isen bulabilirsin

Ama indirmek riskli bir elektirikler gitse tamam bitttin.

bende evnde bişiy indiremiyorum büyük boyutlu bir an gidip geliyor internet eline sağlık baştan
    quote:

Orjinalden alıntı: funy251

herhalde vistayı indirmenın fazla bir yolu yok cd cilere bakıcaz artık
  • net ten indirmek işkence abi 5 gün valla iyi sabremişsin sen
    quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

quote:

Orjinalden alıntı: gallagher2001

ya ayrica ben torrentden indiriyordum % 97 de takildi kaldi gitmiyo ya sinir oldum allah rizasi icin biri sunu rapide falan atsada yuklesek ordan

Ben torrentdan indirdim rtm sürümünü. 4.3 gb all in one sürüm yani içinde 32 bit ve 64 bit stüm sürümler var adamlar güzel bir şekilde birleştirmişler. Daha deneme şansım olmadı. Benim bilgisayar kaldırmıyorda Bayramdan sonra laptop oalıcam kısmetse onun üzerinde denerim. Ama dediğim gibi4.3 gb rapide atmak çok zor olur. Bende torrentın tekinden indirirken bir baktım torrentın sağlığı %95 te fialn o zaman o torrentı bıraktım başka torrenttan indirdim 1 mbit bağlantı ile 5 günde falan indirdim. Eğer istersen sana indirdiğim torrentı gönderbilirim.
    Unutmadan ben torrentları indirirken bit cometı kullanıyorum. Şu ana kadar bi sorun yaşamadım . Gayet güzel bir program.

• dostum bu performansı hangi cihazda aldın onuda yazsaydın güzel olurdu merak ettim konu karman çorman olmuş bence düzenlenmesi yada yeniden açılması lazım işletim sistemi bölümünde vistayla ilgili belki 70 sayfa olmuştur bayadır bakmıyorum ama çok büyük ve detaylı bi topic var zaten bu nezeman çıkıyo falan gibi sorular soran arkdaşlara oraya yönlenmelerini tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: prescott_pcl

Oyunlarda XP den daha fazla performans aldım. XP de mediumda kasan oyun Vista da full detailde gram kasmıyor... ilginç :)

@@LAP TOP a VİSTA kurdum TESTLER EKLENDİ@@

• @nlrmrt yein konu açmaya gerek yok hocam

Makinanın özellikleri de İMZAM da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAy Ciddi -- 18 Aralık 2006; 14:22:45 >
  • Evet Bunlarda 3DMark 2001 testleri

Vista XP den açık ara önde

ben sonuçları görünce çok şaşırdım bakalım

VİSTA 2002 ve 2003'de de bu üstünlüğünü koruyabilecek mi

• ben senin makinayı deilki prescott_pcl un cihazı sordum msjda alıntı var saten

quote:

Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

@nlrmrt yein konu açmaya gerek yok hocam

Makinanın özellikleri de İMZAM da var
  • kimsenin ilgisini çekmedi mi acaba bu konu
  • ya beyler arkadasin makinasina vista 32 biti kurduk ama aero falan acmadi.. 2.9 puan verdi sisteme vista...vista acmasada biz acabiliyoruz sanirim aero ozelligini ve transparan olma ozelligini falan..nasil yapiyoduk bi yardimci olabilirseniz svinirim
  • @bay ciddi, gönderdiğin vista dvd si bugün elime ulaştı. Teşekkürler tekrar, bende müsait bir zamanda kurup izlenimlerimi paylaşıcam.
  • wistayı yaklaşık 1 ay önce kurdum çok karışık geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

wistayı yaklaşık 1 ay önce kurdum çok karışık geldi bana

alışınca xp'yi bi daha kullanmazsın
  • Vista'nın bu her programı çalıştırmadan önce çıkan uyarıları biraz rahatsız edici olabiliyor. Linux'teki metodu uygulamaya çalışmışlar; ama daha iyi yapılabilirdi.
  • arkadaşlar bu vistada ölü doğmasın,büyük şirketlerin %5 i geçmeyi kabul etmiş biyerde okumuştum.
  • Onlar kullanmamış ondan ama VİSTA harbiden çok iyi gelmiş

3 boyutlu özellikleri falan müthüş yani

Donanımı falan çok iyi kullnıyor

Zaten artık üreticiler de Donamımı nasıl daha verimli kullanabilriz bunun peşindeler
    quote:

Orjinalden alıntı: MAK.S.S.

arkadaşlar bu vistada ölü doğmasın,büyük şirketlerin %5 i geçmeyi kabul etmiş biyerde okumuştum.
  • bence vista için çok erken. bir sistemin ilk sürümlerini hiçbir zaman kullanmayın. xpde sorunlar hala devam ediyor siz düşünün artık. beta programlarla insanları tester olarak kullanıyorlar. kullanmadan önce bir kez daha düşünmekte fayda var...
  • TL-52 işlemcili we 7300 ekran kartlı bi laptop alıcam ...64bit mi kullanılıo?nedir durum?
    nrden indirebliirm?link werir msnz?
    xp home kurulu olsa we vista da kurluı ıolsa olur mu?
  • CCO

2 tane işletim sistemi kullanabilirsin

HDD ni 2 ya da daha fazla bölüm oluştutrursun AMA VİSTA 15 GB lik boş alan olan bir bölüm ister.

Diğerine XP Home unu Diğer bölümü de arşiv için kullanırsın.

BİLL amca linkleri kaldırmış olduğu için daha BETA indirme şansın yok

64BİT olayına gelince de daha XP de bile millet sorun yaşıyor 64 BİT DRİVER hakkında

VİSTA 64 bit kullanmak hiç mantıklı olmaz sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: cco

TL-52 işlemcili we 7300 ekran kartlı bi laptop alıcam ...64bit mi kullanılıo?nedir durum?
    nrden indirebliirm?link werir msnz?
    xp home kurulu olsa we vista da kurluı ıolsa olur mu?
  • Merhab arkadaşlar maalesef FORUM da bir çok DANGALAK var yani adama nasihat ediyorsun bu nasihati HAKARET sayıp beni latıyor

Daha fazla şeyde yazarım ama yine lar Mod lar

Onlar da baksalar ne yazdığımıma böyle olmazdı zaten

Neyse Arkdaşlar VİS DVD leri gönderdim İSTEYENLERE GÖNDEREBİLİRİM

KEY leri de şimdi gönderdim saat gece 01.29

Bu key 28 günlük

Bu hafta içerisinde bir yerlerden temin edicem sağlam bir key
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.