Arkadaşlar 1000-1500 arası fiyatta i5 işlemcili 8gb ram 2gb ekran kartı olan oyunlarda sıkıntı yaratmicak bir laptop düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim...Bir de netten alınca sıkıntı oluyor mu çok ucuz fiyatlarda yerler görüyorum arabulvar gibi hızlıal gibi normalden düşük fiyatlar veren yerler var oralara güvenilir mi bunuda merak ediyorum cevaplarınız için şimdi den teşekkürler...
250 tl fark verme imkanın varsa, y500 serisine de bakabilirsin. Çoğu orta sınıf üründen hem ekran kartı-donanım hem de randıman babında daha iyi seçim olur.
Ben dell 5521 modelini aldım gayet memnunum tavsiye ederim gerek klavyesi gerekse ısınmaması kasasının aliminyum oluşu beni cezbedenlerden bir kaçı diğer yönden aynı fiyata daha iyi işlemcili modellerde olmasına karşın ben bir laptop un kasa, ısınmama, mobilitesine önem verdiğim için bu modeli seçtim. Aynı fiyat aralıklarında asus un da modelleri var kasa kalitesi olarak iyiler ısınma konusunda da sorun yaşayan görmedim fakat asus ta ince olduğu için usb port azlığı var bazı modellerinde.. Kullanım amacınız neyse ona göre almanız sizin faydanıza olacaktır. Mobilite ve arasıra oyun oynarım diyorsanız dell 5521 den gayet memnunum..
Kolay gelsin..
Oyunlarda 2-3 fps artış için 500 tl fark vermeye gerek olmadığını düşünüyorum.Lenovo z500' e bakabilirsiniz bu açıdan.