Bildirim
Laptobumda ki fan çalışmıyor mu?[SS]
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Öncelikle laptobunuzun marka ve modelini yazın.Ayrıca bildiğim kadarıyla standart laptoplarda tek fan bulunur.Yani speed fan ikinci fanı uyduruyor olabilir.Laptobun ısınmasına gelince bu laptoplarda kronik bir sorundur.Eğer laptobu alalı 1 yılı geçtiyse macun kurumuş ve laptobun içi toz ve kıl ile dolmuştur.Bu da ısınmaya sebep olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: 34Kurşun
quote:
Orijinalden alıntı: Escorion
quote:
Arkadaşlar laptobum aşırı ısınıyor, yani öyle böyle değil. Resimdede görüyorsunuz.
Fan2 de 0 rpm yazıyor, acaba diyorum o fan çalışmıyor mu ? Siz bilirkişilere soruyorum, teşekkürler.
speed fan yalan atıyor Aıdata 64 extreme edition indirin
Sözünüze güvendim ve hemen indirip denedim. Programda göründüğü kadarıyla bir tane soğutucu gözüküyor. Siz ne diyorsunuz?
hocam büyük ihtimalle pc nizde 1 fan var o da cpu fanı fan1 yazan yer anakartın üzerinde boş olan fan çıkışıdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Öncelikle laptobunuzun marka ve modelini yazın.Ayrıca bildiğim kadarıyla standart laptoplarda tek fan bulunur.Yani speed fan ikinci fanı uyduruyor olabilir.Laptobun ısınmasına gelince bu laptoplarda kronik bir sorundur.Eğer laptobu alalı 1 yılı geçtiyse macun kurumuş ve laptobun içi toz ve kıl ile dolmuştur.Bu da ısınmaya sebep olacaktır.
Laptop sony vgn-fz11z geçen hafta elime geldi, eski bir model sanırım, bir yılı rahat rahat geçmiştir. Laptop fanını temizlemem gerekli sanırım. -
Eğer garantisi bitmediyse içini falan açmayın eğer fanın dönmesini engelleyebilirseniz elektrik süpürgesiyle çekmek biraz fayda sağlayacaktır.Eğer garantisi bitmişse ve kendinize güveniyorsanız içini açıp macunlarını yenilemek ve temizlemek daha iyi olacaktır.Kolay gelsin.
@34Kurşun -
quote:
Eğer garantisi bitmediyse içini falan açmayın eğer fanın dönmesini engelleyebilirseniz elektrik süpürgesiyle çekmek biraz fayda sağlayacaktır.Eğer garantisi bitmişse ve kendinize güveniyorsanız içini açıp macunlarını yenilemek ve temizlemek daha iyi olacaktır.Kolay gelsin.
@34Kurşun
Garantisi yok, tecrübeli birine açtırıcam. Kendimde daha önce söktüm fakat ne olur ne olmaz. -
quote:
quote:
@34Kurşun
Garantisi yok, tecrübeli birine açtırıcam. Kendimde daha önce söktüm fakat ne olur ne olmaz.
Peki umarım sorun çözülür
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- marmara transfer
- kulaklık cızırtı sorunu
- beklenmeyen g/ç hatası
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- bilgisayar hızlandırma
- gigabyte bios tuşu
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon şarj olmuyor
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X