Şimdi Ara

Laptop'a Format Atmak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende şuan eski bir laptop var...Bir tanıdığım vermişti....Ve o laptop un hiçbir driver cd si felan yok...Ben bir yerden duymuştum...Laptopa format atmak farklı oluyorumuş....Masaüstüne format atmakla aralarında ne gibi farklar var...???Birde diyelimki formatı attım...Driverleri internetten bulabilirimiyiz....???

Cevaplarınızı Bekliyorum.....

• Masaüstüyle, dizüstü arasında format açısından bir fark yoktur,herşey aynı.Driverlara gelince,onlarıda everest programıyla donanımların modellerini öğrenip tek tek bulabilirsiniz,bilgisayarınızın modelini yazıp aratın googledan zaten daha önceden forumlarda konusu vardır,tüm driverları bulursunuz.
  • Arkadaşlar bu laptopa format atmadan önce bir şeyler felan yedekleniyormuş...En azından şu laptop a format atmayı ayrıntılı anlatan bi link atın.....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm
    burayı incele istersen sorununu çözebilirsin
  • Ardadaşım ben laptop formatından bahsediyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: junior_muka

Ardadaşım ben laptop formatından bahsediyorum....

bilmiyosun yol gösterenlere niye çıkışıyosun! izah etmişler sana laptop formatından kastın nedir? masa üstüyle aralarında fark olmadıgını zaten söylemişler

buyur adam resimli anlatmış:
    Xp için :http://forum.donanimhaber.com/m_10202870/tm.htm
    Vista için :http://forum.donanimhaber.com/m_25687651/tm.htm
  • Ben size format nasıl atılır diye sormuyorum....Laptopla masaüstü formatları arasında fark varmı diyorum....Sadece biryerden duymuştum laptop formatı farklı diye onu sordum....Bide bana diyosunki " Bilmiyormusun...." ...Yok bide bildiğim halde soruyorum....

Konuyu iyice okuyun ona göre adam gibi cevap verin!!!!

Laf ortaya atılmıştır...Üzerine alınmak isteyen alınsın...
  • Format Formattır bunun masaüstüsü notebook'u diye bir ayrım yoktur
  • Hele şükür bee...Bu cevabı istiyodum bende...Kardeş peki driver lerinide masaüstüdeki gibi internetten bulurum demi...
  • quote:

Hele şükür bee...Bu cevabı istiyodum bende...Kardeş peki driver lerinide masaüstüdeki gibi internetten bulurum demi...

Şöyle söyleyeyim formatı atmadan önce driverleri bulmanız daha doğru olur..Çünkü Xp kuracağınızı varsayarak söylüyorum sürücüsünü bulamadığım için xp kuramadığım notebook oldu..Firma Vista sürücülerin sitesinde yayınlarken Xp den bahsetmiyor bile.. Win7 kuracaksanız daha sıkıntısız olur..Kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

Hele şükür bee...Bu cevabı istiyodum bende...Kardeş peki driver lerinide masaüstüdeki gibi internetten bulurum demi...

Şöyle söyleyeyim formatı atmadan önce driverleri bulmanız daha doğru olur..Çünkü Xp kuracağınızı varsayarak söylüyorum sürücüsünü bulamadığım için xp kuramadığım notebook oldu..Firma Vista sürücülerin sitesinde yayınlarken Xp den bahsetmiyor bile.. Win7 kuracaksanız daha sıkıntısız olur..Kolay gelsin

Acronis programı işinizi görür

• Nasıl yani acronisle ne yapacam...imaj mı alacam???Neyin imajını???
  • quote:

Nasıl yani acronisle ne yapacam...imaj mı alacam???Neyin imajını???

Acronis programı bildiğiniz gibi driver yedeklemeye de yarar .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.