Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CmrHun

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine)

---------------------------------------------------------------------------

1) Laptoplar için CD/DVD -rw okuyucu yerine 2.HDD (ya da SSD) bellek takmak için gerekli olan universal parça.
    Bu parça ile diz üstü bilgisayarlarınızın CD/DVD okuyucusu yerine ikinci bir harddisk yahut ssd bellek takabilirsiniz.
    Bu cihazla taklan hdd/ssd, işletim sistemi tarafından bootable disk olarak görünür yani aynen 1.disk gibi işletim
    sistemi kurabilir ve hız kaybı yaşamadan ekstra depolama alanı elde edebilirsiniz. Üstelik bilgisayarınızın dış görünüşünde
    hiç bir değişiklik olmayacak. Optik sürücüden çıkan kapak bu ürüne takılacak ve laptopunuzun kasa bütünlüğü korunacak.

Lütfen satın almadan önce optik sürücünüzün arayüzünü (Sata - Pata) ve kalınlığını (12.7mm - 9.5mm) belirtiniz. Bilmiyorsanız Start > Devices and Printers > Sol click > Device Manager > DVD-CD rom Drives menüsü alında yazan ürün kodunu yada bu bölümün ekran görüntüsünü yollayın.
    Kurulum: laptopun altındaki dvd okuyucuyu tutan tek vidayı sökerek optik okuyucuyu çekerek çıkartın ve yerine, hdd yi icine
    yerleştirerek aldığınız parçayı takın. Bu kadar basit!

Ek: Ayrıca çoğu diz üstü bilgisayarda yer sıkıntısı nedeniyle hdd, işlemci, ekran kartı gibi çok ısınan parçalar
    yan yana konumlandırılmıştır. Bu da bilgisayarın daha çok ısınmasına ve haliyle yavaşlamasına sebep olur. İkinci bir HDD
    takmasanız bile bu parça ile Harddiski diğer parçalardan bir nebze uzaklaştırarak, hdd nin ürettiği ısıyı diğer parçalardan
    uzaklaştırmış olursunuz.

Türkiyenin her bölgesine yurtiçi kargo ile indirimli olarak yollanabilir.
    Fiyat: 35 TL
    Sanalpazar.com üzerinden satın almak için tıklayın.
    Sanalpazar.com üzerinden kargo dahil satın almak için tıklayın.
    Sahibinden.com üzerinden satın almak için tıklayın.
    [Kalınlık ve soket türüne göre ufak değişiklikler gösterebilir.]

Sorunuz olursa ilanda belirterek bilgi alabilirsiniz.

2) Laptopların optik okuyucularını (CD-rw / DVD-rw / Blu-Ray) harici olarak usb den kullanmak için kasa.
    Ek güç kaynağına ihtiyaç duymaz. Doğrudan usb ile beslenir. 135x135x19mm boyutlarıyla ince, hafif ve taşınabilirdir.
    Titreşim ve kaymayı engelleyici ayakları, yüksek malzeme kalitesi ile kalıcı çözüm.
    Fiyat: 35TL
    [Kalınlık ve soket türüne göre ufak değişiklikler gösterebilir.]

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

2. pm i attım. oku hocam artık şunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Özel mesaj attım cevap bekliyorum.

nete girtmiyor heralde arkadaş banada cevap atmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: matador_36

quote:

Orijinalden alıntı: KaZAaRa

Özel mesaj attım cevap bekliyorum.

nete girtmiyor heralde arkadaş banada cevap atmıyor

Profilinde girmiş gözüküyor.

Belki uyarıları almıyordur.
  • Vize dönemi aşırı yoğunluk sebebiyle birkaç günlük ufak bir gecikme yaşadık :)
    Tüm pmler cevaplandı. Ürünler stokta mevcut.
    İlk mesajdaki sanalpazar linkleri güncellendi.
  • pm
  • MSI GE60 için uygun olanı var mı acaba ?
  • takip
  • Bendeki Laptop Asus K52F ve içerisinde 320gb hdd mevcut. 2 sorum olacak;
    1) Bendeki model için uyumlu ürün hangisidir?
    2) Dvdrw yi harici olarak kullanmak istediğimizde kapağını (anladığım kadarıyla) laptopun yeni hdd ı taktığımız kısmına takıyoruz. Peki harici olarak usb den kullanmak için kasa aldığımızda ön kısım kapaksız mı kullanılacak yoksa yedek kapak var mı?
  • pm attım.
    Montaj için seni bekliyor

• Satış aktif şekilde devam etmektedir. Sanalpazar ilanına ilk mesajdan ulaşabilirsiniz.
    Tüm pmler cevaplanmıştır. Saygılarımla.
  • faydalı bir ürün iyi satıslar
  • PM
    Acil Lazım.
  • normal hdd yeri boş kalacak cdroom yerine taktığım hdd bu aparatla çalışabilirimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

normal hdd yeri boş kalacak cdroom yerine taktığım hdd bu aparatla çalışabilirimi?

Açıkçası ben hiçbirşey anlamadım söylediğinizden :)

Kısacası bu aparatın işlevini size anlatayım..

Bu aparat DVD-RW boyutlarında bir Kasadır.Ve bu kasa içine HDD koyarak Çıkarttığınız DVD-RW yerine bir HDD koyabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrn

quote:

normal hdd yeri boş kalacak cdroom yerine taktığım hdd bu aparatla çalışabilirimi?

Bu aparat DVD-RW boyutlarında bir Kasadır.Ve bu kasa içine HDD koyarak Çıkarttığınız DVD-RW yerine bir HDD koyabiliyorsunuz.

biliyorum hocam aldım üründen elimde mevcut. Extra hdd veya ssd için kullanmayacağım yani ben. ana hdd bu aparatta olacak. Normalde laptobun hdd kısmı boş kalacak.

Daha ayrıntılı olursak laptobun hdd giriş yerinde sorun var ve bu aparatla tamir ettirmeden üstesinden gelmeye çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 25 Ocak 2013; 16:00:02 >

• quote:

quote:

quote:

biliyorum hocam aldım üründen elimde mevcut. Extra hdd veya ssd için kullanmayacağım yeni ben. ana hdd bu aparatta olacak. Normalde laptobun hdd kısmı boş kalacak.

Daha ayrıntılı olursak laptobun hdd giriş yerinde sorun var ve bu aparatla tamir ettirmeden üstesinden gelmeye çalışıyorum

Haa ok:) Sorun olmaz. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

biliyorum hocam aldım üründen elimde mevcut. Extra hdd veya ssd için kullanmayacağım yeni ben. ana hdd bu aparatta olacak. Normalde laptobun hdd kısmı boş kalacak.

çalışır yani sorunsuz doğrumu anlamışım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

çalışır yani sorunsuz doğrumu anlamışım

Evet çalışır :) Tabiki DVD-RW'niz çalışıyor ise :)

• Arkadaş hızlı bir şekilde ürünü gönderdi.Sabah aldım az önce 2.HDD yi taktım.Sorun yok.Çalışıyor.Yuva 1e1 uyumlu.DVD-RW nin düğmesinin olduğu kapak da tam uyumlu olsaymış süper olurmuş.Eski DVD-RW nin kapağı sökülebiliyor ise bilemiyorum tabi.DVD-RW yi mundar etmek istemediğim için sökmedim:D Doğal olarak kapak uyumsuzluğu yaşasam da cuk oturdu.Amacım 2.HDD olduğundan işimi fazlasıyla gördü.Teşekkürler.
  • quote:

Arkadaş hızlı bir şekilde ürünü gönderdi.Sabah aldım az önce 2.HDD yi taktım.Sorun yok.Çalışıyor.Yuva 1e1 uyumlu.DVD-RW nin düğmesinin olduğu kapak da tam uyumlu olsaymış süper olurmuş.Eski DVD-RW nin kapağı sökülebiliyor ise bilemiyorum tabi.DVD-RW yi mundar etmek istemediğim için sökmedim:D Doğal olarak kapak uyumsuzluğu yaşasam da cuk oturdu.Amacım 2.HDD olduğundan işimi fazlasıyla gördü.Teşekkürler.

kapaklar çıkabiliyor, tırnaklarından hafif kanırtarak çıkartabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.