Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: mrn

Arkadaş hızlı bir şekilde ürünü gönderdi.Sabah aldım az önce 2.HDD yi taktım.Sorun yok.Çalışıyor.Yuva 1e1 uyumlu.DVD-RW nin düğmesinin olduğu kapak da tam uyumlu olsaymış süper olurmuş.Eski DVD-RW nin kapağı sökülebiliyor ise bilemiyorum tabi.DVD-RW yi mundar etmek istemediğim için sökmedim:D Doğal olarak kapak uyumsuzluğu yaşasam da cuk oturdu.Amacım 2.HDD olduğundan işimi fazlasıyla gördü.Teşekkürler.

kapaklar çıkabiliyor, tırnaklarından hafif kanırtarak çıkartabilirsin

Tahmin ettim ama tırstım ne olur ne olmaz çıkmayabilir tarzında siz söyleyince kanırttırıverdim cuk oldu :)))))) Teşekkürler.

• arkadaşlar msı ge60 modellerine dvd rom'a ssd takan varmı ? varsa performans ve gerekli parca hakkında bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • Bende aldım bir adet. Tavsiye ederim.
  • Özel mesajları arada bir kontrol et hocam.
  • Özel mesaj ile gönderdiğiniz hesaba para yatırılmıştır.
    Ürünü bekliyoruz.
  • pm
  • Pm.
  • pm
  • pm gönderdim teşekkürler
  • Mesaj atıyorum,cep telefonunuzdan arıyorum fakat bir türlü ulaşamıyorum.İlgilenmenizi umuyorum.Teşekkürler.
  • MSI GE 60 için hangi modeli almak gerek ?
  • satış devam ediyor mu?
  • Bir süredir özel sebeplerle ilgilenemediğim için ilan ve satış aktif değildi. İlk mesajdaki linkleri de güncelledim. İyi alışverişler dilerim.

Sanalpazar.com üzerinden satın almak için tıklayın. (12.7mm) << - Sınırlı STOK!
  • iyi günler ben cd rom herine hdd/sdd takmaya yarayacak adaptörden bakıyorum da eve gidince soket kalınlığına bakacağım nasıl takıldığı ile ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz ne renk ve diğer bilgilerinden biraz daha bahseder misiniz ?
    @CmrHun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

iyi günler ben cd rom herine hdd/sdd takmaya yarayacak adaptörden bakıyorum da eve gidince soket kalınlığına bakacağım nasıl takıldığı ile ilgili biraz daha bilgi verirmisiniz ne renk ve diğer bilgilerinden biraz daha bahseder misiniz ?
    @CmrHun

Merhaba,

Bilgisayarınızın marka ve modelini pm ile iletirseniz daha detaylı olarak bilgi verebilirim. Ürünün montajı oldukça kolay. Nasıl ki ram taktığınızda görsel olarak bir fark yaşamıyorsanız aparatı taktıktan sonra da bilgisayarınızın görünüşünde hiçbir değişiklik olmuyor.
    Saygılarımla.
  • sony vaio VPCEA2S1E
    (MUHTEMELEN sata DIR)
    TSST CORP CDDVDW TS-L633C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Temmuz 2013; 18:12:29 >
  • Uyumlu modeli pm attım.
  • 12.7 sata olanı elinizde var mı?
    bu laptoba uyar mı Acer 4830TG ?

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassadar -- 31 Temmuz 2013; 15:46:12 >
  • P.M
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.