Şimdi Ara

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
42
Favori
68.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA BENİM DVD YERİNE SSD TAKIVAM BENİM DVD RAYTIRIM BU BUNA GÖRE KIZAK YANİ 12MM YOKSA 9.5 MM KIZAK ALMAMA LAZIM RESİMLER BUNLAR DVD NİN TEŞEKÜRLER

Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine) Laptop'a ikinci bir HDD/SSD takın! (CD/DVD-rw yerine)

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamm21

Bilen arkadaşlar için bir sorum olacak? Benim laptop SATA girişli değil PATA oluyor heralde Harddisk ide diye geçiyor. Dolayısıyla ben buna SSD takamiyorum bu aparati alıp SSD hard disk yakabilir miyim diyelim ki taktik randiman alabilir miyim?
    konu hortlatmak gibi olacak ama benim laptoptaki dvdrom girişde PATA . PATA to ssd olan dvdrom kızağı varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: belo3

konu hortlatmak gibi olacak ama benim laptoptaki dvdrom girişde PATA . PATA to ssd olan dvdrom kızağı varmıdır.

Alıntıları Göster
    Mac Service Rotterdam
    Optibay Caddy 12.7mm PATA, replaces superdrive for a 2.5" SSD
    https://www.010mac.nl/shop/en/home/75-optibay-caddy-127mm-pata-ssd-superdrive-cd-dvd.html

ve

varmış sanırım. Türkiyede varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belo3 -- 11 Mart 2019; 13:36:53 >

• Hort'a devam. Bende ssd alıp harddisk ile beraber kullanmak istiyorum. Asus k55vd laptop var. tsstcorp sn-208dn driver var, 12,7 mi yoksa 9,5 mu netten aradım taradım bulamadım. Yardımcı olacak birisi çıkar mı acaba.
  • Merhaba
    Lenovo G570 Model 20079 laptop için SSD ilavesi yaparak boşa çıkan eski HDD'yi belirtildiği gibi aparat ile DVDROM yuvasına taktım. BIOS ve Ubuntu 20.04 işletim sistemi eski HDD'yi görmüyor. Nerede hata yapıyor olabilirim? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkou

Merhaba
    Lenovo G570 Model 20079 laptop için SSD ilavesi yaparak boşa çıkan eski HDD'yi belirtildiği gibi aparat ile DVDROM yuvasına taktım. BIOS ve Ubuntu 20.04 işletim sistemi eski HDD'yi görmüyor. Nerede hata yapıyor olabilirim? Teşekkürler.
    Dvd sürücüsüne 12.7 mm olandan mı aldınız?Bende de G580 var araştırdım 12.7 mm gibi görünüyor dvd sürücü modelini arattım netten.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.