Şimdi Ara

Laptop'a İnternet ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar ben laptop alacağım haftaya. Bu laptopa internet de alacağım haliyle.
    Önerdiğiniz hızlı bir internet paketi var mı?

Bir de şunu sormak istiyorum:
    Alacağım internet için aylık ödeme yapmak zorunda mıyım? Yoksa 1 defa ödeme yapıp o internetimin sınırı dolana kadar kullanabilir miyim? Sanırım böyle satılan internet paketleri vardı. Bu konuda bilgi istiyorum. :)

• Herkez Sana TTNet Pişmanlıktır diyecek ama Piyasada 5 İnternet şirketinden 3'ü TTNett'ten alıyor altyapıyı o yüzden sana ttnet öneriyorum ama ilkönce bulunduğun yer önemli sakıncası yoksa hangi mahalledesin belki bilen biri vardır , bu arada TTNet'te ödeme normal fatura ödersin sınırsız paket 1/8 arası 60 Tl diye biliyorum her ay normal 60 tl yatırıyorsun .
  • konunu yeri burası mı dostum ?
  • Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak varken nedir bu aşalayıcı mesajlar?
    Kardeşimiz dikkat etmeden buraya yazmış ne oldu yani onu tersleyince ?

Soruyu soran arkadaşıma şöyle bir açıklamada bulunayım istediğin şekilde internetler şuanda MOBİL cihazlar için var diye biliyorum. Bunlarda normal ADSL paketlerinden oldukça pahalı oluyor.

Sabit bir telefonun var ise ve şöyle her kes gibi uyguna nette girmek istiyorum diyorsan sitenin ismini şimdi tam olarak hatırlamıyorum google amcaya bir sor ADSL KAMPANYALARI diye arat güzel bir site vardı istediğin kriterlerde siteleri sorguluyor ve sen de kafana göre bir paket seçip üye olabilirsin.

Saygılarımla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: huysuzcocuk

Arkadaşlar birbirimize yardımcı olmak varken nedir bu aşalayıcı mesajlar?
    Kardeşimiz dikkat etmeden buraya yazmış ne oldu yani onu tersleyince ?

Soruyu soran arkadaşıma şöyle bir açıklamada bulunayım istediğin şekilde internetler şuanda MOBİL cihazlar için var diye biliyorum. Bunlarda normal ADSL paketlerinden oldukça pahalı oluyor.

Sabit bir telefonun var ise ve şöyle her kes gibi uyguna nette girmek istiyorum diyorsan sitenin ismini şimdi tam olarak hatırlamıyorum google amcaya bir sor ADSL KAMPANYALARI diye arat güzel bir site vardı istediğin kriterlerde siteleri sorguluyor ve sen de kafana göre bir paket seçip üye olabilirsin.

Saygılarımla,

Yukarıdaki arkadaşa cevap yazdığın için teşekkürler. Sanki bilerek yanlış yere açmışız gibi adam aşağılıyor.

Araştırıyorum şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten çok inidrme yapacaksan süperonline al derim . Ttnet net 8 paketi var 8 m.bit' e kadar destekliyor ama tam 8 mb vercek diye bir şey yok.50 gb indirme yaptıktan sonra net hızı max. 3 m.bit oluyor.Aylık ücreti 59 liradırç Uydunet 1 m.bit'e kadar sınırsız 29 liradır tabi uydunetin 20 gb kotalı 4 m m.bit mi yoksa 3.m.bit 50 lira falandı. Tercih senin
  • Hocam bence süperonline alın.49 TL gibi bir ücrete sınırsız internet + 25 gb indirme hakkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Light99

Herkez Sana TTNet Pişmanlıktır diyecek ama Piyasada 5 İnternet şirketinden 3'ü TTNett'ten alıyor altyapıyı o yüzden sana ttnet öneriyorum ama ilkönce bulunduğun yer önemli sakıncası yoksa hangi mahalledesin belki bilen biri vardır , bu arada TTNet'te ödeme normal fatura ödersin sınırsız paket 1/8 arası 60 Tl diye biliyorum her ay normal 60 tl yatırıyorsun .

Katılıyorum TTnet Sınırsız Vazgeçilmezim. Diğerleri Ttnet Altyapısını Kullanıyor Ve Diğerleri Daha Yavaş İşliyor. Ttnetten Kotalı Alırsan Biraz Sıkıntı Oluyor. Ancak Alacaksan Sınırsız Alacaksın...
  • Ben taşınabilir internet paketleri önerisi bekliyorum. Diğer öneriler sabit internet olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego11

Ben taşınabilir internet paketleri önerisi bekliyorum. Diğer öneriler sabit internet olmuş.

Eğer Evde Kullanıcaksan Normal Adls bağlat wireless modem al yada taşınabilir diyorsan turkcell vın , avea jet , vodofone vodem var .
  • eger tasınabilir internet alacaksan sakın avea alma cekmiyor
  • Güncel...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.