Şimdi Ara

Laptop'a ram ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopa ram eklemek istiyorum şuan 4gb ram i var ben 8 e çıkarmak istiyorum. alacağım ram in markası ve hızı ne olmalı ve direk 4gb mı alayım yoksa 2gb + 2gb şeklindemi alayım şimdiden teşekkürler
    bu arada ramin hızı derken 1600 mhz yi söylemek istedim.

SONY Vaio VPCEB1S1E

İşlemci:Intel® Core 1333MHz 2.26 GHz.(Turbo Boost Teknoloji 2.53 GHz.) 3 MB Cache Bellek i5-430M İşlemci
    RAM:4 GB DDR3 1066 Mhz (Max.8 GB) Ram
    HDD:500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    İşletim Sistemi:Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit)
    Ses Çıkışı:Intel High Defination Audio
    Entegre Kamera:var
    Ekran Kartı:ATI Mobility Radeon HD 5650 Max 2280 MB Ekran Kartı (1024 MB Paylaşımsız)
    Bluetooth:Var
    özellikleri olan bir laptopa sahibim( SONY Vaio VPCEB1S1E )

• anakartınızın destekledıgı hızlarda almalısınız ..kullandıgınız 1066 mhz .. sızde 4x4 1066 mhz takabılrsınız ... daha yuksek hızları yanı1333 mhz yada 1600 mhz desteklıyorsa yıne takabılrsınız ..
  • teşekkür ederim peki daha iyi verim alabilmek için 2gb 2gb mı takmalıyım yoksa direk 4gb lık ram mi alayım fark oluyor mu kısacası
  • Shadow oncelikle laptopunuzda kac tane ram slotu var bunu ogrenmeniz daha iyi olacaktir. Yoksa tek slot olupta tek slotta 8gb ram destekli bir urune 2+2 yada 4+4 ram almak cokta akıl kari olmayacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowbone

teşekkür ederim peki daha iyi verim alabilmek için 2gb 2gb mı takmalıyım yoksa direk 4gb lık ram mi alayım fark oluyor mu kısacası

slot durumuna gore nasıl tercih ederseniz oyle alıncokda onemlı degıl ...fazla slot varsa parca parca alın .. en azından arıza falan oldugunda ramsız kalmazsınız .. sans 2 sı bırden gıtmesse tabı ..
  • 4 lük tak gitsin biri bozulursa diğeri çalışır mhzler ve ram markası uysun yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.