Şimdi Ara

Laptop açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 yıllık Sony Vaio laptop kendi kendine açılıp kapanıyor arka tarafta ram kapağını açıp ram tak çıkar yaptım ordan olabilir diye ama değişen birşey olmadı.
    Format atmak istiyorum ama içinde bazı önemli şeyler var HDD bölünmüş değil bana bir yol soylermisiniz. Aslına bakarsanız bilgisayarcı ya götürmek istiyorum ama öyle bir sektör ki olmayan arızayı olmuş gibi gösteren bir sektör ne koparsam kâr mantığı yani. İzmir'de Çiğli bolgesindeyim işini iyi bilen hile hurda yapmayan bir bilgisayarcı da tavsiye ederseniz hiç fena olmaz teşekkürler herkese şimdiden iyi forumlar herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk önce varsa bir yakınının masaüstü bilgisayarına kendi hdd'ni tak. imkan olduğu kadar verilerini yedekle.
    ikincisi nerede yeniden başlıyor bu önemli(windowsda, windows başlamadan, bilgisayara başlat komutunu verdikten hemen sonra) veya herhangi bir hata ile karşılaştıktan sonra mı oluyor ?
    detaylandırırsan yardımcı olurum.
  • Teşekkürler verdim bir arkadaşa sizin dediklerinizin aynısını o yapacak bakalım sonucu görücem çok teşekkürler tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Kapanıyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.